سلام من یک سوالی راجع به بهتر بودن کیفیت پخش تصاویر پاناسونیک v10 و 3d های سامسونگ پرسیدم که یکی از دوستان محبت کردن و جواب دادند
حالا یک سوال کلی تر دارم
ببینید من میخوام واسه مادرمینا یک tv بخرم که قیمتش نهایتا تا 3 میلیون باشه . مورد مصرف هم اغلب تاویر sd هست ( مثل شبکه های داخلی - ماهواره و فیلم دی وی دی) سایز هم حداقل 46 اینچ باشه البته اگر پاناسونیک v10 تصاویر sd رو به خوبی سامسونگ های ال سی دی و ال ای دی پخش میکرد دیگه هیچ شکی در خریدش نمیداشتم چون سایز 50 برامون ایده آل تر هست .
من همیشه خودم قبل از خرید حسابی میگردم و تحقیق میکنم اما اینبار وقتم واسه گشتن و خوندن مقالات خیلی کمه واسه همین از شما دوستان حرفه ای التماس دعا دارم بس خفن :11:
پس خلاصش این میشه که :
مورد مصرف : تصاویر sd- میشه گفت تقریبا اصلا بازی مورد مصرف نیست
سایز : 50 ایده آل اما 46 هم خوبه
قیمت : تا سقف 3 میلیون تومان ( البته به جز vt20 ) که حاضرم قرض کنم و تا 5/3 هم هزینشو بدم ولی ممکنه دیر بیاد و وقتی بیاد قیمتش بالای 4 تومان باشه که در اونصورت دیگه زورم نمیرسه
نوع : خب مسلما پلاسما رو به ال سی دی و ال ای دی ترجیح میدم اما مادر من که این جور چیزا رو خیلی متوجه نمیشه و بیشتر براش مهمه سریالها رو بتونه با کیفیت خوب ببینه پس اگر led یا lcd تصاویر sd رو بهتر نمایش بدن ناچارم بی خیال پلاسما بشم اما اگر میشد بی خیال پلاسما نشم خب خیلی بهتره
برند : خیلی برام موضوعیت نداره هرچند تمایلم بیشتر به سمت پاناسونیک و سامسونگ هست ولی چندان مهم نیست و بیشتر کیفیت و کارایی برام موضوعیت داره
ممنون میشم کمک کنید تا از این سر درگمی خلاص بشم و فردا شرمنده مادرم نشم