شاید کمتر کسی بود که فکر میکرد نسخه شماره 10 بازی اینقدر پیشرفت کنه .......نمونش خوده من هستش که اصلا انتظار نداشتم اینقدر پیشرفت داشته باشه .....
پیشرفت تو قسمتهای مختلف این بازی رو به جرات میگم تو کمتر بازی میتونیم ببینیم اونم یک بازی مثل فوتبال
اگه یادتون باشه روزی که اولین عکس بازی منتشر شد شاید باز هم هنوز خیلیا میگفتن این نسخه هم مانند سایر نسخه های بازی میاد ومیره .......
میدونی چیه آخه من و تو چند ساله که دلمون از این بازی پره ..خوب راستش رو بخواین من به شخصا همین نسخه 9 بازی رو خیلی کم بازی میکنم .....ایرادات نسخه 9 میتونه روند یک بازی رو به کلی عوض کنه ........
بگذریم میخوام بریم به نسخه بعدی یعنی دهمین نسخه .....
چند خط قبل گفتم بازیهای نسخه 8 و 9 اومدند و رفتند اما این شماره ها و نسخه ها فقط شماره و نسخه بودند که تو ذهن ما موندگار نیستند اما برعکس وقتی نسخه 6 بازی رو تو یه جمع میگی همه میگن یادش بخیر عجب بازی بود ......
حالا میخوام بیبشتر براتون بگم .....
نسخه 10 اومده تا یک نسخه 6 باشه و شایدم خیلی بیشتر از 6 تو دلها بمونه .......
اینو من نمیگم و از دهنم الکی بیرون نمیاد اینو شواهد و مدارک میگن ....
اینو تصاویر منتشر شده و اخبار منتشره از بازی میگن ..اینو اخبار منتشر شده در مورد مستر لیگ میگه .....
.................................................. .................................................. .
خیلی برام جالبه این نکته که خیلی باعث شده به این نسخه امیدوار بشم اینه که تمام قسمتهای بازی نسبت به نسخه قبل بهبود پیدا کردن و شاید چیزایه جدیدی بهشون اضافه شدن ..........
نسخه 10بازی اومده تا دیگه حرفی برای گفتن نمونه ...اومده تا خاطرات رو دوباره زنده کنه و بگه هنوز هم وفادار به طرفداران و دوستدارانش هستش ......
از آخر هم میگم :
i believe to pes2010