سلام اقا بهزاد. ببینید شاید با گذاشتن FM ترانسمیتر برروی اون این گوشی با این امکانات دارای مشکل مصرف زیاد باتری میشد. به نظرتون اونوقت کدومش بهتره : گوشی با FM ترانسمیتر و مصرف زیاد باتری یا گوشی بدون FM ترانسمیتر و مصرف خوب باتری.:31:نقل قول:
سلام اقا بهزاد. ببینید شاید با گذاشتن FM ترانسمیتر برروی اون این گوشی با این امکانات دارای مشکل مصرف زیاد باتری میشد. به نظرتون اونوقت کدومش بهتره : گوشی با FM ترانسمیتر و مصرف زیاد باتری یا گوشی بدون FM ترانسمیتر و مصرف خوب باتری.:31:نقل قول:
امير اين لينك خبر مولتي تاچ وين موبايل جديد چي شد ؟نقل قول:
اينقدر اين ترنسميتر رو بزرگ نكنيننقل قول:
78 منم الان ترنسميتر داره
ولي بعد از يه مدت هم بردش كم ميشه هم كيفيتش مياد پايين!
بله 100 تومن با قيمت جهاني اش فاصله داره !نقل قول:
بايد هم بياد پايين
دوست منم این گوشی رو داشت که اونم حرف شما رو تایید میکنهنقل قول:
من این گوشی رو اول مهر میخرم به نظرتون تا اون روز زیر600 میرسه
حالا شما زیاد جوش نزن درسته که این گوشی تراسمیتر ندارهنقل قول:
ولی در عوضش توپولوف 154 سه تا موتور داره و نقص فنی داره
دقیقا چه روزی میخای بگیری اول مهر:دینقل قول:
من این گوشی رو اول مهر میخرم به نظرتون تا اون روز زیر600 میرسه
فک کنم تا 10 مهر به 600 برسه:دی
اصلا اف ام نداره خیلی باکلاس تره اگر رو اینم اف ام بزارن میشه n78 یا 85 :دی
سامی خودش میدونه چکار میکنه
من میگم نوکیا.............:دینقل قول:
78 منم الان ترنسميتر داره
ولي بعد از يه مدت هم بردش كم ميشه هم كيفيتش مياد پايين!
میگید نه
خوب این رو که همیشه مثل بلوتوث فعال نمی کنیم که ... :41:نقل قول:
هر وقت تو ماشین بودیم فقط روشن می کنیم ...
این که میگی کیفیت و بردش میاد پایین ؟ ... آخه چیرا؟نقل قول:
کیفش این بود که رو خودش باشه نه اینکه بخوای واسش آساق واساق دست و پا کنی ..نقل قول:
خداییش کارش درست نبود !
FM Transmitter رو که نمیشه بزرگش کرد آخه .. خوب میبینی یکی نیازشه و یکی دیگه نه .. من یکی خیلی دوست داشتم تو ماشین ازش استفاده کنم ..
سلام دوستان. برگرفته از اقا حمید و سینا از موبایلستان:
اولین خبر اینکه فیلمهایی در یوتیوب اومده که کار کردن این گوشی با قلمو نشون میده با این عنوان:
Stylus Pen e Samsung Omnia HD
این قلم مثل قلم ایفونه و میتونه بار الکتریکی رو از دست به صفحه نمایش گوشی منتقل کنه.:31:
خبر دوم اینکه شرکتهایی که برای ایفون اکسسری میزنند دارند واسه این گوشی هم میزنند . همچنین یکی از این شرکتها اعلام کرده با اومدن بازی برای این گوشی میخواد همانند ایفون این اکسسری رو براش بزنه :31: :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جالب من دقيقا همين پست رو تو موبايلستان هم ديدمنقل قول:
شما شما زودتر پست دادي يا اونا ؟
چون نه اونا زدن به نقل از پي سي نه شما يكي اين وسط اخلاق فضاي سايبر رو رعايت نكرده
بهزاد جان در اين كه ترنسميتر خيلي خوبه كسي شك نداره(فكر كنم فقط من گوشي ترنسميتر داشته باشم از بچه هايي كه تو اين بحث شركت ميكنن)نقل قول:
کیفش این بود که رو خودش باشه نه اینکه بخوای واسش آساق واساق دست و پا کنی ..
خداییش کارش درست نبود !
FM Transmitter رو که نمیشه بزرگش کرد آخه .. خوب میبینی یکی نیازشه و یکی دیگه نه .. من یکی خیلی دوست داشتم تو ماشین ازش استفاده کنم ..
ولي حالا كه نداره نبايد اينقدر حساس باشي چون
هيچ گوشي اي كامل و بدون ايراد نيست
علی ریسر :چه جالب من دقيقا همين پست رو تو موبايلستان هم ديدم
شما شما زودتر پست دادي يا اونا ؟
چون نه اونا زدن به نقل از پي سي نه شما يكي اين وسط اخلاق فضاي سايبر رو رعايت نكرده
سلام علی اقا . نه اونا زودتر زدند ولی ما صرفا قصدمون انتقال اخبار سریع از این سایت به اون سایت و از اون سایت به این سایت هست نه عدم رعایت حق کپی رایت حالا اگر بازم مشکلی هست تا من به اون سایت اطلاع بدم.:5: چون اگر اینجوری باشه اونا هم رعایت نکردند چون هم باید ذکر منبع کنند و هم اسم شرکتها رو بیارند.