ببخشید جناب sa-siگوشیرو چند خریدی؟راستی تو جعبش کیف فابریک داره؟
سلام.نقل قول:
علاءالدین داره و شاید خیلی جاهای دیگه اما یکی از اونجا خریده بود 1500 تومان.
فکر کنم نمایندگی های کامتل داشته باشنش!نقل قول:
آقا اينو كجا ديدي؟ عكسشو تو نت گير آوردي يا خودت جايي ديدي بفروشن؟ اگه جايي سراغ داريد كه ميفروشن بي زحمت آدرس بديد ممنونتون ميشم
اخه این سوکت به همه گوشی ها می خوره(سوکت ال جی ها یکیه خوش بختانه;))
سلام دوستان! ببخشید من یه چند روزی دسترسی به اینترنت نداشتم جواب ندادم! از همتون بابات همدردی ممنونم! قربون همتون! کوروش جان به شما هم کوکیتون رو تبریک میگم! انشالله که هزار سال براتون کار کنه! :دی امروز عصر دارم میرم جعبه ی گوشی رو ببرم دادسرا! دعا کنید مشکلم حل بشه! راستی ممنون میشم کمک کنید که دقیقا باید چیکار کنم (یعنی کل جعبه و محتویات رو ببرم یا فقط سریالشو و...)ممنون بابت این پست خیلی امیدوارم کردی! منم وقتی یارو رو گیر آوردم حالشو جا میارم! هنوزم باورم نمی شه که گوشی رو دزدیده! اگه باز خودش از جیبم زده بود یه چیزی! ولی اینکه از جیبم افتاده باشه اونم سوئ استفاده کنه خیلی ناراحت کنندست!نقل قول:
سلام بچه ها.اینجا خوندم که یه نفر گوشیشو گم کرده.
1 راه کار دارم برات.
من یه بار یه دونه 1208 که به زور 30 تومن بود رو توی یه تاکسی جا گذاشتم.
وقتی زنگ زدم برداشت گفت مرتیکه فکر میکنی که هستی که الان گوشیو از من پس بگیری! با اون کرایه دادنت !
منم که خیلی تعجب کردم از رفتارش روی کینه ایم بالا اومد و پیش خودم گفتم حاضرم 1 میلیون تومن خرج کنم تا جداقل 1 ماه بندازمت زندان.
با هماهنگی مخابرات گوشی پیدا شد. منم با یه تماس یکی از فامیلای دورمون که وکیله رو بردم با خودم پاسگاه.
با چند روز اینور و اونور کردن دوست عزیز راننده تاکسیمون رو 4 ماه انداختم زندان.
و مجبور به پردخت 100 هزار تومن قرامت شد.( به دلیل هزینه ی وکیل و ... )
چند هفته بعدش گوشی افتاد تو جوب منم حتی خم نشدم برش دارم.
اما از این کار خودم احساس آرامش میکنم...
به امید جامعه ای که همه ی مردمش سالم باشند.
سیـــلام، کورش هستم . بنده چون یه جای سفارش داده بودم یه خرده رفت رو فیمت ، کلا 180 تومن واسش پول دادم.نقل قول:
آره ، یه کیف داشت ، نقره ای بود فکر کنم ... کیفش رو که خیلی راضی هستم ازش ف ساده هست ولی قشنگه و دقیقا اندازه گوشی هست و یه آرم LG هم روش داره.
دوستان ، من الان بزرگترین مشکلی که دارم اینه که درایور یو اس بی رو نصب می خوام بکنم ارر میده که نمی دونم ویندوزت مشکل داره و این حرفا !! :(
چکار کنم ؟ این دیگه چه ارری بود ؟ سونی اریکسون از این سوسول بازیا نداشت ، همین که وصل می کردیم زرتی فایلا رو میریختیم توش ... این اصلا شناسایی نمی کنه !
راستی ، امروز تو گرما ، سر ظهر تو شهرمون گشتم هیچ جا مموری 8 و بالاتر نیافتم ... خاک تو سر این گاگولا که هیچی ندارن ، بتهرین چیزی که پیدا کردم ساندیسک 4 گیگ بود . دیگه گفتم گور باباش ، بی خیال ... خریدم.
در جواب دوستان بگم که اگر دوباره پول گیرم بیاد بازم کوکی میگیرم! :دی (البته همین الانم پول کوکی که هیچ پول آرینا رو هم دارم! :دی ولی صبر می کنم ببینم گوشیم چی میشه!) البته باور کنید خیلی دوست دارم با استار کار کنم! میخوام ببینم چه جوریه تا مقایسه ی خیلی خوبی بشه. اگه بشه تستش کنم اونموقع نظر نهایی رو میگم! :دی
اینم کل محتویات گوشی برای چک کردن:
1. جعبه بسته بندی
2. جعبه آیتم ها
3. گوشی
4. کیف چرمی
5. شارژر
6. کابل دیتای USB
7. هدست
8. سی دی PC Suite
9. دفترچه راهنمای فارسی
10. دفترچه نشانی و تلفن نمایندگی های خاورمیانه
11. زنگوله (!)
12. محافظ صفحه نمایش
13. دو تا کارت اشانتیون
14. کارت گارانتی
15. کارت قرعه کشی
راستی یه آقایی پرسیده بود از قم خریدم در جواب: نه برادر از علائدین تهران خریدم. تو قم اون اولا که اومده بودش 228 بود الان نمی دونم. ولی فکر کنم اگه خیلی گرون فروشی کنن 180 باشه!
هوراااااا ! بعد از هفت هشت بار ریستارت کردن ... درست شد و درایورش نصب شد . حالا ببینیم که آیا می شناسد یا نه ...
ای داد بی داد . این چرا همچین میشه ؟
دوستان کمک ! اصلا نمی شناسه ... اولا می فهمید یه چیزی وصل شده ، الان همونم نمیفهمه ، فقط یه دلنگ دولونگی می کنه .
اعصابم خرد و خمیر شده ...
چیکار کنم ؟ اول که می نویسه یه چیزی وصل شد به کامپیوتر شما ، اونجا می خواد درایور رو نصب کنه ، چجوری باید نصب کنم ؟ درایورش توی خود سی دی هست منتها نمی دونم چجوری نصب کنم ؟