دوستان من گیم نت دارم چجوری میشه این بازی ررو تحت شبکه اجرا داد
دوستان من گیم نت دارم چجوری میشه این بازی ررو تحت شبکه اجرا داد
سلام دوستان کسی دیگه به این تاپیک سر نمیزنه؟ سوال دارم :n02:
تو حالت شبکه ای سرور رو پیدا میکنه ولی وارد نمیشه بی هیچ اروری!!!!! کسی راه حلی داره؟
توی فولدر بازی تو استارت منو یه فایلی هست به اسم Launch BF2 Standalone Server اون رو اجرا کنید و سرور رو روی اون تشکیل بدید. بقیه از داخل بازی بخش مالتی پلیر به اون سرور دسترسی خواهند داشت.
سلام خیلی ممنون که جواب دادید...من یه ورژن از اینترنت دانلود کردم و اون فایلی که شما میگید تویه فولدر بازیه توش نیست....میشه بگید از چه نسخه ای استفاده میکنید و از کجا تهیه کردید؟
یه سوال دوستان کسی نسخه دارینوس رو امتحان کرده؟ هس واسه شبکه ای و هم واسه لن؟
آیا واسه بازی شبکه ای هم باید آخرین پچ رو نصب کرد؟
من از نسخه Reloaded استفاده می کنم و دانلودش کردم. دقت کنید که فایلی که من گفتم توی منوی استارت هست نه داخل فولدر اصلی نصب بازی. اگه می خواید تو فولدر نصب بازی دنبالش بگردید باید اسمش BF2ServerLauncher باشه احتمالا.
خیلی ممنون از راهنماییتون....ورژن اصلیرو با Torent گیز آوردم با راهنمایی شما شبکه حل شد و مشکلی نداره .... ولی دیشب که تو گیم نت بازی میکردیم هر چند وقت یه بار یکیمونو از بازی مینداخت بیرون!!!!!!!! نمیدونم مشکل از کجاست
دوستان کسی بازی آنلاین با Tungle رو امتحان کرده؟
راستی دیگه خبری از سرور ایرانی نیست؟؟؟؟؟؟ کسی دیگه بازی نمیکنه؟
اون قدر چیت می زنن که ارزش بازی کردن نداره
لق هم زیاده
لودینگ بازی هم زیاده
خودش هم تا بازی می خواد به ادم حال بده تایم راند تموم می شه
خلاصه درد یکی نیست که تحمل بشه
بعد از اجرای بازی Task Manager ویندوز رو باز کنید و برید توی تب Processes و روی فایل BF2.EXE راست کلیک کنید و گزینه ی Set Affinity رو بزنید و از بین هسته های CPU فقط یکی از هسته ها رو انتخاب کنید. مشکل بیرون پریدن باید اینطوری حل بشه.نقل قول:
دوستان من خودم هم مشکل آنلاین زدن دارما. به سریال نامبرم گیر میده هرکار می کنم. اگه کسی راه حلی داره بگه لطفا.