یه سلام واسه امروز شایدم امشب بگم بهتره ...
نقل قول:
تمامیه دوستانی که تمایل به همکاری دارن مدارک زیر رو به
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارسال کنند
1 - اسکن از صفحه ی اول شناسنامه
2 - ذکر زمان هائی که میتونن آنلاین باشن ( مثلا ً صبح 9 تا 11 و بعد از ظهر 4 تا 7 )
3 - شماره ی تماس ( همراه یا ثابت )
دوستانی که این مدارک رو ارسال میکنن فقط به همراه من یه اس ام اس بدن تا چک کنم و بعد فقط منتظره تماسه ما باشن
ممنون از همه و همراهیتون
---------- Post added at 10:25 AM ---------- Previous post was at 10:23 AM ----------
اکانت freez نه ، دستوره freez این دستور فقط برای trinity قابل اجراست نه mangos یا ...
---------- Post added at 10:27 AM ---------- Previous post was at 10:25 AM ----------
سلام حسین جان ! منو یادت میاد !
قبلا اینجا باهم دوست بودیم منم باهات در تماس بودم ! دیدم GM واسه همکاری میخوای !
بهت زنگیدم جواب ندادی پیامکم دادم بازم جواب ندادی !
من که قبلا GM پیشگامان 131 بودم و خیلی دوست درم بهت کمک کنم تو سرورت !
اگه تمایل داری لطف کن موبایلتو جواب بده یا اینکه یه تک زنگی اسمسی چیزی !
ممنون ! بای
شماره تماس من
6967 359 0913
سلام بله شما رو یادمه و اگه مدارک رو ارسال کنید حتماً رسیدگی میکنم ، ممنون از کمکت[/QUOTE]
سلام ...
خوب این دوستمون هم GM به اندازه کافی پیدا کرد.
در ضمن منظور من از اینکه گفتم کسی GM نمی خواد . یه همکاری دوستانه بود به همراه یه رابطه دوستانه واسه یه فعالیت مفید .
خوب بهتره حرفم رو اینجوری اصلاح کنم هرکس دیگه ای که دوسبت داره که من تو سرورش باهاش همکاری کنم با من تماس بگیره هر کاری که در توانم باشه رو انجام میدم فقط واسه اینکه علاقه دارم بدون هیچ چشم داشتی:
تلفن یا SMS من : 09380363798 یا Email:corer@live.com یا در وبسایت
کد:
http://overcraft.talk4fun.net
در ضمن بدون انتظارات عجیب غریب !
یه پیام هم واسه حمید و یونس :
شرمنده دیگه چند وقتی تو سرورتون نبودم اون سفارش یونس رو دارم دنبال میکنم اگر انلاین نشدم به خاطر این شد که طبق گفته حمید رفتم دنبال PHP و ویرایش وب سرور ها که بدرد همه میخوره ...
حالا اگه ما انلاین نشدیم عیبی نداره فقط اینو بگو هروقط به یه جایی رسیدم که صد در صد به درد تون خورد بلا فاصله تماس میگیرم.
به امید موفقیت روز افزون...