همینی که احمد میگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
Printable View
همینی که احمد میگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
كيفيت ضبط صداي فيلمش تو محيط هاي شلوغ خيلي بد ميشه. من خودم دارم. نميدونم شما چطوري به اين نتيجه رسيدي .نقل قول:
باطريش هم با عوض كردن درست نميشه ولي ميشه باهاش سر كرد. بايد منتظر آپديتهاي جديدش بود.
میشه به ای دی masoud_cpu در یاهو پی ام بدی .نقل قول:
:18:من نتیجه گیریم رو عنوان میکنم !نقل قول:
:18: :18: :18: !
با توجه به شبهه دار بودن قضیه تا اطلاع ثانوی از خرید این گوشی موبایل صرف نظر میکنم . و شاید تا آمدن i8910 صبر کنم . با تشکر از همه که در راهنمایی کردن من سهمی داشتند .
پیروز و سربلند باشید .
سلام دوباره !
این لا مذهب بد جوری چشمم و گرفته ! به هیچ عنوان نمی تونم از فکرش بیام بیرون .
اقا این منو با این رنگ تیره و تک رنگ اصلا به این گوشی با ابن lcd نمیاد . تم میشه روش نصب کرد . ؟
تم میشه روش نصب کرد فونتم میشه ریختنقل قول:
ولی من از gps نمیتونم استفاده کنم دارم کلافه میشم
من 8510 ندارم ولی اینو جایی خوندم :
برید setting\connections\destinations\access point
بعد این اطلاعات رو وارد کنید :
connection name : MCCI Internet
Data bearer : Packet Data
Access point name : mcinet
بقیه رو تغییر ندید به جز
Authentication : Normal
تمام.
کار خوبی میکنی! i8910 باحال تره (3.7 اینچ تاچ! + ضبط اچ دی).نقل قول:
با توجه به شبهه دار بودن قضیه تا اطلاع ثانوی از خرید این گوشی موبایل صرف نظر میکنم . و شاید تا آمدن i8910 صبر کنم . با تشکر از همه که در راهنمایی کردن من سهمی داشتند .
سلام اگه بخوای منتظر یه مدل گوشی بهتر باشی پس بهتره اصلا گوشی نخری چون هر روز یه مدل جدید با امکانات جدید میاد:31:نقل قول:
دوستان اين گوشی مشکل باطری نداره من باطری اينو با n96که يه سيستم عامل دارن مقايسه کردم
الان مال خودم خوبه و مشکلی نداره
دوستانی که تصميم به خريد دارن اين گوشی رو بگيرن پشيمون نميشن فقط چند نکته رو بايد توجه کنن
1 با گارانتی متبر بخرّن(فعلاً ماکروتل) فقط چون شايعه شده تقلبيش هم هست و هم چنين برايه 50 تومان
آدم 500 تومان را به خطر نميندازه
2- گوشی رو که خريدين بزارين تا ته chargeخالی کنه تا دو روز بد به chargeبزنيد بد از دو روز درست ميشه
3- تنظيم اتو ماتيک نور lcd رو offکنيد باتری ميخوره
4- موقع خريد چک کنيد update باشه البته ماکروتل update هست
من خودم تازه خريدن و هيچ مشکلی نداره
در ضمن اکثر دوستان به نمايشه charge nokia عادت دارن چون اين شرکت chargeگوشی رو تا 30% تا ته
پر نشون ميده بد که داره گوشی خاموش ميشه تازه خط کم ميکنه و ميبينی گوشی خاموش شد :21:
اماsamsung با صداقت تر است و charge واقعيی رو نشون ميده اينم بگم وقتی آخرين خط هم تمام شد
گوشی تا 4-5 ساعت کار ميکنه و ميشه با هاش تماس گرفت و smsزد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال من تا 2-3 روز نگر ميداره
در حال حاضر جزو بهترينا ست اگه باور نميکنيد ميتونيد gsmarenaرو ببينيد
و رتبه دوم اين گوشی تو دنيا رو ببينيد!!!