شما میتونین از این سایتنقل قول:این کتاب رو تهیه کنی وقتی سفارش بدی تا 3 روز بعد میاد در خونهکد:www.pedrambook.ir
شما میتونین از این سایتنقل قول:این کتاب رو تهیه کنی وقتی سفارش بدی تا 3 روز بعد میاد در خونهکد:www.pedrambook.ir
اگه میشه شمارشو برام پیغام خصوصی بزار ممنون میشمنقل قول:
:40::40:
سلام
از كتابهاي رمزينه (( كتاب كلاس ديف 2 و جلد 3 تست پايه )) خبري نشد ؟
بيخيال شيم ؟!!
نقل قول:
اگه لطف کنی و تلفنش رو برای من هم پیام بزاری ممنون می شم :11:
زنگ که زدم گفت هفته ی اول اسفند حالا خدا میدونه این هفته ی اول اسفندش مثل 15 آذر میشه یا نه....نقل قول:
واسه فیزیک نظر من آبی کانون الان مناسب ترین کتابه(من خودم 2بار کامل زدم.نکاتشم خوبه)نقل قول:
سلام
هندسه پایه رسول حاجی زاده چجوریه؟
تحلیلی گاج سبز چی؟
بعد در مورد فیزیک پیش رضا خالو نظرتون چیه؟
اندیشه سازان هم هست ولی حجمش خیلی زیاده در مقایسه با اندیشه سازان چجوریه من الان وسطای فصل 2 جلد 1 فیزیک پیش 1 اندیشه سازانم فکر کنم همه چیشو خوب فهمیدم ولی تموم نمیشه فکر کنم هیچ جوری
الان فیزیک 3 رو هم دارم اندیشه سازان میخونم بعد خیلی راحت همه چی رو میفهمم!!! به همین دلیلم فکر میکنم کتابش زیاد خوب نیست!!!!!! (چون یاد میگیرم) نظر شما چیه؟
در مورد حسابان و دیفرانسیل اندیشه سازانم نظری دارین بگین.
ممنون ببخشید طویل شد.
بچه ها ی تجربی کتاب آموزش واسه ریاضی 3 تجربی چی خوبه؟
فیزیک 2 ریاضی غیر از اندیشه سازان؟
واسه ریاضی 2 کتاب آموزش خوب نیست؟؟؟؟؟؟؟
دوستان گفتن آبي كانون خوبه واسه فيزيك 2 اگر فرصت داري مبتكران هم خوبه ولي حجمش خيلي زياده
رياضي 3 من گشتم چيزي پيدا نكردم به جز ژرف انديشان كه تو كتاب فروشي ديدم و زياد حال نكردم . البته چون بيشتر مطالب تو پيش تكرار شده زياد به اين كتاب توجه نشده (فكر كنم ).
چيزي ديد ما رو هم خبر كن:10:
اگه از خالو منظورت انرژی اتمی که خوبه اما یکم سطحش بالا تره اندیشه هسنقل قول:
گاج سبز به نظر من فایده نداره(مخصوصا اختصاصیاش)
رسول حاجی زاده همون خوشخوان دیگه؟اونم خوب نیس.به جاش اندیشه فایق بهتره
اگه سطح فیزیکت بالاس یه سری به انرژی اتمی هم بزن