اقا من یه سوال داشتم تو این یاهو 9 وقتی ادم چیزی نمینویسه کنار ایدیش یا خاموش هست ایدیش مینویسه blast و ادرس 360 رو مینویسه !!! خوب راهی هست که این رو ادم برداره ؟
Printable View
اقا من یه سوال داشتم تو این یاهو 9 وقتی ادم چیزی نمینویسه کنار ایدیش یا خاموش هست ایدیش مینویسه blast و ادرس 360 رو مینویسه !!! خوب راهی هست که این رو ادم برداره ؟
نباید چنین چیزی باشهنقل قول:
شما از منوی Messenger گزینه My Availability حالت Available رو انتخاب کن و دقت کن که در قسمت Status Messege چیزی نوشته نشده باشه
دقیقا همین کار رو میکنم وقتی که Available میکنم چیزی نمینویسم اون نوشته میاد و لینک 360 رو میزنه نکته خیلی عجیب اینه وقتی خاموش هم میکنم ایدی رو این هست هنوز !
یاهو مسنجر رو پاک کنید و از ورژن 9.0.0.2152 که جدیدترین نسخه هست استفاده کنید ببینید مشکل برطرف میشهنقل قول:
من يه مشكل عجيب دارم!
تو پي ام هام تايپ كه ميكنم نشون ميده كه چي دارم مينويسم ولي سند كه ميكنم تو پنجره خودم هيچي نشون نميده !
سند ميشه ولي خودم نميتونم ببينم چي نوشتم !
طرف مقابل هم كه جواب بهم ميده نميتونم جوابشو بخونم چون صفحه سفيده سفيده !!!!
سلام من تازه عضو شدم.الان 2 ساعت میخوام برم چت روم ولی اخطار this request was refused رو میده.چی کار کنم؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
اگه اشتباه نکنم شما رنگ نوشته هاتونو روی سفید تنظیم کردید :31:
اگه رنگ دیگه ای بکنید، درست میشه :10:
موفق باشید :11:
شما هنگام ثبت نام برای دریافت id سن خودتون رو بالای 18 سال وارد کردید؟نقل قول:
pm هارو میتونید Select کنید؟
با سلام دوستانن عزیز من نمیدونم چرا هر آیدی که میسازم چند روز بعد آیدی خراب میشه و دیگه لاگین نمیشه مثلا من سه تا آی دی با نام boy.devil ساختم که هر سه آیدی بعد از چند روز از کار افتاد . به نظر شما مشکل کجاست
به نظرتون زیر سر مخابرات نیست ؟