راستش من که خوشم نیومد :41:.نسخه های قبلیش خیلی بهتر بودند:20:نقل قول:
یه کم مسخرره شده.یه کم که نه خیلی:2:
Printable View
راستش من که خوشم نیومد :41:.نسخه های قبلیش خیلی بهتر بودند:20:نقل قول:
یه کم مسخرره شده.یه کم که نه خیلی:2:
حرفهای aha2012 عزیز کاملا تائید میشه در اصل بازی نسبت به نسخه های قبلی یه گند اساسی زده هم از نظر گیم پلی(به قول نوید همش جنگل کاریه...احتمالا به سفارش گروه سبز[طرفداران زمین پاک نه اون سبز خودمون:31:]ساخته شده:31::31:)وهم به نظر من از لحاظ گرافیک چون مثلا اومدن موتور dunia رو دستکاری کردند تا یه گرافیک جدید از بازی ارائه بدند شده در حد کارتونهای انیمیشن 20 سال پیش با یک فریمی که فکر کنم توی AC2 بهتر بتونید بگیرید:2:نقل قول:
ولی کلا میخواستم بگم اگه دنبال یه بازی اکشن خونبار(مثل سری قبل)هستید نرید دنبالش ولی اگه کلا طرفدار این حرکات جنگولک بازی prince:31:هستید ممکنه بهتون حال بده!!
حالا خود دانید:14:
من که با این بازی حال کردم از گرافیک جدید و دوست داشتنیش گرفته تا مبارزات با غولآخر ها و کمبوهای مشترک
شاهزاده و الیکا و از در دیوار بالا رفتنش هم یه سبک خاصی هست در کل به امتحانش میرزه این بازی رو بگیرید!
من بعضی مواقع دلم می خواست بمیرم. ..از بس که دست شاهزاده رو می گرفت نجات میداد
خودمو می نداختم داخل دره تا شاید فرجی بشه ولی نه ...ادامه داشت
البرز جون خوب هر کس سلیقه ای داره که به قول خودت محترمه :31:من فقط با نسخه های قبلی مقایسه_ش کردم و سعی کردم یه توضیح کلی و منصفانه درباره بازی داشته باشم(ولی مثل اینکه یه کم تند رفتم:31::whistle:)نقل قول:
من که چیزی نگفتم داشی منم نظرمو گفتم!
شاید خیلی از شما ها این موضوع رو بدونید و شاید بعضی هاتون هم مثل من که الان فقط 8 تا فورتایل گراند مونده تا بازی تموم شه فهمیده باشید که الکا پارسی حرف میزنه .
مثل :
راه را نشان بده
تو را ستایش میکنم
فاش کن
و ...
البته این نکته زیاد مهمی نیست ، ولی واقعا باعث تاسفه که بازی که از روی اسطوره های ایرانی ساخته شده و حتی اسمش هم شاهزاده ایرانی هستش به دلیل رعایت نشدن کپی رایت و تحریم و هزار تا سیاست اشتباه دیگه از طرف دولت و حکومت باید به زبان عربی هم در بازار موجود باشه ولی به زبان پارسی نباشه .
شرم آوره :41:
این فارسی حرف زدن الیکا هم ماجراییه!
من یه نفرو می شناسم که به همین دلیل بازی رو گرفته بود!!!
عجبا یعنی این قدر یه لهجه افغانی جذابیت داره؟:دی
لهجش افغانی نیست ، تابیله که یه آنگلیسی زبان داره سعی میکنه فارسی حرف بزنه .نقل قول:
راهنمایی رو میگه رانمایی
خوب تموم شد ! چه قدر هم بد تموم شد .
اول اینکه من هر 1001 لایت سید رو جمع کردم چرا فقط یه دونه اسکین باز کرد ؟
دوم اینکه میدونستید پرودیوسر بازی اسمش : بنجامین حدادی هستش ؟ و اسم کسی که پیشنهاد فارسی حرف زدن الیکا رو داده آنا سیبایی . ولی نمیدونم چرا یه ایرانی جاش حرف نزده !