نقل قول:
این سواله ؟
شما ببخشیدش یا سیستمت رو قوی تر کن.
نقل قول:
این سواله ؟
شما ببخشیدش یا سیستمت رو قوی تر کن.
درود
بانکون می خواست آنتی بخره مجبور شدم یه سری نمودار براشون بکشم تا بهشون بگم که آنتی های بهتر از Eset , McAfee هم وجود داره.
برای همین بعض تست های Av-Comparativeمهم رو از سال 2006 تا 2010 برای آنتی هایی که اصولا بچه ها ازشون استفاده می کنن بررسی کردم و داخل جدول کردم بعد هم نمودار میلیه ایشون رو کشیدم.
که فکر می کنم عملکردد یه آنتی ویروس در یک بازه 5 ساله میتونه بیانگر عملکرد اون باشه. و اون آنتی بهتره که کمترین تغییرات رو داشته، همیشه تونسته موقعیت خودش رو حفظ کنه، و همیشه تقریبا در صدر بوده باشه و در مجموع تست ها عملکرد بهتری داشته باشه.
شما باید خودتون اینا رو ببینید بعد تصمیم بگیرید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از دوستان خصوصا drhaniball :D
ای نامرد ;)نقل قول:
این بخش نبود قبلا .دستت درد نکنه زحمت کشیدی.
دوستان نظرتون درباره این انتی ویروس چیه؟ میشه بهش اطمینان کرد؟Outpost Security Suite Pro
نقل قول:
نود32 و آواستی که الان داری از این بهتره. این فقط فایروالش خوبه.
سلام بچه ها
خوبید شماا؟؟
ببینید
یه چندتا سوال دارم!!تو رو خدا یکی کدومش رو جا نندازین:
1-مکینتاش هم نیاز به آنتی ویروس داره یا از لحاظ امنیتی همانند لینوکس!
2-آیا G-Data ارزش خریدن داره؟نمیایندگی داره تو ایران؟گفتید 2 موتور داره!!چیو چی؟منظورم موتور کدوم آنتی ویروس ها رو داره؟
3-آیا فرقی بین لایسنس تقلبی و اصلی(خریداری شده) در فایروال ها و آنتی ویروس ها داره یا نه همشون رو به یه چشم میبینند و همه ی خدماتشون یکسانه
4-چرا پاندا نیست تو هیچ کدوم از تست ها!!نظرتون اصلا در مورد این آنتی ویروس دوست داشتنی(منظور اسم و لوگوش هست که بی نهایت دوسش دارم) چیه؟؟
5-نظرتون در مورد این آنتی ویروس ها به طور کامل بگید : نورتون-تروست پورت-مک آفی-آویرا-بیتدیفند(تورو خدا هر چی از هر کدومشون میدونید بگید)
6-به نظرتون اگه یه سیستم بسیار قوی داشته باشم استفاده از 2 و یا 3 آنتی ویروس(1 واسه Real-Time و بقیه واسه اسکن های ماهانه و هفتگی و ...) توصیه میشه؟؟؟؟؟
1_ این رو چون نمیدونم این طور جواب میدم: شرکت های انتی ویروس که دارن براش انتی ویروس طراحی کردند و این طور که معلومه فروش خوبی دارند پس حتما نیاز بهش شده.نقل قول:
2_ داره _ دیتا بیس یکسانی رو با هیچ شرکی نداره فقط در نظر داشته باشید که 2 مورتور جدا و با اپدیت جدا داره.
3_ اینم تریالش استفاده می کنند خیر اصلا تفاوتی نمیکنه
4_ چرا نیست. یک بار دیگه نگاه کن
5_ این 2 گزینه ای که آبی کردم به نظرم اصلا استفاده نکن.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=405490
6_ قطعا مفید هست.( اما انتظار نداشته باشید اخر ماه هر کدوم از انتی ویروس ها یک ویروس به تنهایی تشخیص بده اما احتمالش باز هست )
آقایون آنتی ویروس پاندا بهتره یا نورتون ؟ :11:
با توجه به این نمودارنقل قول:
پاندا اصلن جایگاهی نداره!!
در این مورد نورتن.
پیروز باشید.
تست هوش مصنوعی سال می 2010 شرکت AV هم منتشر شد
طبق متن آنالیز منتشر شده این تست ادامه و کامل کننده تست ماه فوریه است و آنتی ویروس ها از تاریخ 10 فوریه اپدیت نشده اند .
در این تست آنتی ویروسهای زیر مقام اول تا سوم را در رده بندی هوش مصنوعی بدست آورده اند
1.تراست پورت
2.جی دیتا
3.کسپر
دوستان و سروران عزیز توجه داشته باشند که تمام آنتی ویروسهای مورد تست قرار گرفته از بهترین آنتی ویروسهای موجود در جهان میباشند و در صورت استفاده و آپدیت بودن میتوانند امنیت قابل توجهی را برای شما به ارمغان بیاورند
و در انتها میزان تشخیص اشتباه