می تونستید وایمکس هم بگیرید! من می خواستم بگیرم ولی مودم پارس تموم شده بود:دی شاید ماه بعد بگیرم.نقل قول:
قیمت و مدت داونلود شبانه مخابرات نسبت به ترکانت خیلی بد بود ولی خوب ناچارا ازشون یه اشتراک 512 سه ماه گرفتم
Printable View
می تونستید وایمکس هم بگیرید! من می خواستم بگیرم ولی مودم پارس تموم شده بود:دی شاید ماه بعد بگیرم.نقل قول:
قیمت و مدت داونلود شبانه مخابرات نسبت به ترکانت خیلی بد بود ولی خوب ناچارا ازشون یه اشتراک 512 سه ماه گرفتم
براي اولين بار باهات موافقم :31:نقل قول:
وايمكس مبين نت اصلا كم فروشي نميكنه و هر سرويسي كه ميخري دقيقا همون رو هم ارائه ميده و پينگ خوبي هم داره اما مشكل اينجاست كه ممكنه منطقه بعضي از ماها تحت پوشش نباشه،ضمن اينكه مودم وايمكس نسبتا گرونه
ارتباطات همین طوری شکل میگیره! من اولین آشناییم با پارس آنلاین با یک دعوا و بحث بود تا تهران هم زنگ زدم٬ ولی خب الآن دارم برای یک سایت ساز که نمایندگیش رو گرفتند بازاریابی می کنم:دی (البته شاید به ذهن خواننده پست خطور کنه من ممکنه الکی از پارس دفاع کنم که می تونه پپست های قبلیم رو بخونه!)نقل قول:
براي اولين بار باهات موافقم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وايمكس مبين نت اصلا كم فروشي نميكنه و هر سرويسي كه ميخري دقيقا همون رو هم ارائه ميده و پينگ خوبي هم داره اما مشكل اينجاست كه ممكنه منطقه بعضي از ماها تحت پوشش نباشه،ضمن اينكه مودم وايمكس نسبتا گرونه
در ضمن این پارس که تو تبلیغش نوشته بود مودم رایگان! حالا چون خودم نخریدم اطلاعات بیشتری ندارم!
آنا اینترنت هر شب ساعت 1 به بعد :
کد:ping www.yahoo.com
Pinging any-fp.wa1.b.yahoo.com [69.147.125.65] with 32 bytes of data:
Reply from 69.147.125.65: bytes=32 time=1524ms TTL=52
Reply from 69.147.125.65: bytes=32 time=1548ms TTL=52
Reply from 69.147.125.65: bytes=32 time=1446ms TTL=52
Reply from 69.147.125.65: bytes=32 time=1346ms TTL=52
Ping statistics for 69.147.125.65:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 1346ms, Maximum = 1548ms, Average = 1466ms
چطوري درخواست دادي واسه تعويض پورت؟نقل قول:
من 4-3 روز به مخابرات ميگم پورتم مشكل داره و نويز داره خطم ميگه مهم نيست چون پورتها ايزوله نيستن طبيعيه:18: تازه برگشته ميگه w array پورت شما كاملا نرماله پس غير ممكنه نويز نداشته باشيد حتما مودمتون درست نشون نميده!!!
ساعت 2شب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خاك بر سر مخابرات:41::41::41:
دوست عزیزنقل قول:
1- تمامی سرویس پرووایدر ها کنترل میشن اما نه توسط بسیج ، شما بر چه اساسی میگین آنا توسط بسیج کنترل میشه!!!!
2- مشکلات سرویس دهندگان اینترنت همه هم مربوط به خود شرکت نیست ، مثلا برای ارتباط بین مراکز مخابراتی باید زیرساخت وجود داشته باشه که خیلی گرون هست و برای اکثر شرکتها صرف نمیکنه ماهی 4-5 میلیون هزینه ارتباط بین مراکز بدن و کلی هزینه دیگه.
و شما اگر در PC مرکز پیام مستقیم لپ تاپتو وصل کنی به کاتالیست، پینگ تایمت زیر 230 نیست مگه اینکه ip مخابراتی داشته باشی، پس همه مشکلات مربوط به isp ها نیست .
همه شما دوستان راست میگین اما شرکتهای isp هم کلی مشکلات دارن که اگه بیان بشه گریه تون میگیره .
با تشكر از جناب tohid.a مسئول فني يكي از isp ها :31:نقل قول:
جدول مشكلات isp ها با مخابرات
کد:http://www.tabnak.ir/fa/news/178392/%D8%AC%D8%AF%D9%88%D9%84-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%AE%D8%A7%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%AA
بله البته این فقط % 30 کل مشکلات مدیریتی هست جدای مشکلات فنی .
و من الان دیگه تو هیچ ISP مسئولیت ندارم.
برای تست سرعت اینترنت میتونین از لینک زیر استفاده کنین:
سرور سنجش سرعت مستقر در سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه شمال غرب (قزوين):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام داداش هیچی زنگ زدم 117 خرابی تلفن گفتم خط خونمون همونی که اینرتنت خردم فقط خر خر میکنه اعصابمو بهم میزنه اونا هم گفتن نه سالمه من هی گفتم نه مشکل داره اخرش هم گفتن خططو انداختیم یه مسیر دیگه که اونم حل شدنقل قول:
باید راهشو بلد باشی هر چی اونا گفتن تو بر عکسشو بگو
قبلا تو همين تاپيك گفته شده بود كه ساعات رايگان adsl مخابرات از 1 تا 5 هست كه بايد بگم اين ساعات اشتباهه و درستش از 1 تا 7 هست