کسی نیست جواب ما رو بده؟
Printable View
کسی نیست جواب ما رو بده؟
تو لوازم فروشی ها اون تیکه پیدا میشه اکه بگریدن منتها شاید اونجا نامی ننوشته باشه و اسم یه موتور دیگه یا بی نام باشه شایدم پیدا بشه زیاد مهم نیست میزنی زمین بازم اونجور ی میشه یا میتونی با رنگ نقره ای با قلم بزنی که باز معلومه که با دقت میشه دیدنقل قول:
تو لوازم یدکی ها که با مارک هندا هست و کلا مایل به قهویه ای هست اصلا رنگه خودش نیست....نقل قول:
سلام.
من میخوام یه موتور مجاز 200 تا 250 سی سی بخرم که از نظر شتاب و حداکثر سرعت خوب باشه(حداقل 140-150 تا راه بیاد:31:).این پالس 220 خوبه؟ سرعتش چقدره؟
راسته که محدود کننده سرعت داره؟
پالس 220 خوبه ولی حداکثر سرعتش 130 تاست و البته در شرایط ایده آل.کلا دنبال تاپ اسپید بالا نباش،بیشتر به فکر موتور سرحال باش.نقل قول:
پالس 220 سرعت و شتابش و قدرتش با توجه به قیمت موتور توی ایران قابل قبول هست فقط تنها نقطه ضعفش دیسک عقبش هست که میگن اونجوری که باید نمیگیره که البته چیز مهمی نیست و با کمی دستکاری کردن توسط نمایمدگی ردیف میشه.
اگر موتور بهتر میخوای دیگه باید بری سراغ مگلی 250 که 5 میلیون هستش یا هیوسانگ 250 که 7.5 میلیون هستش.
واقعا ممنون از جوابتون.
یه سوال دیگه داشتم.جدیدا یه موتور دیدم اسمش پیشرو پارس بود(200سی سی).از نظر ظاهری نسبتا خوب بود ولی مخواستم در مورد قدرت و سرعت وشتابش سوال کنم در ضمن فروشنده می گفت تا یه ماه دیگه 250 سی سی شو میاره کلا به نظرتون این موتور چطوره؟
بازم ممنون:11:
کدوم مدل پیشرو مد نظرت هست؟ازش عکسی نداری؟نقل قول:
---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------
یه مدل پیشرو 200 سی سی توی ذهنم هست که همون وینرهای جدید محسوب میشه و باکش هم پلاستیکیه.
کلا توی ایران موتور بدرد بخور که پیدا نمیشه ولی در مقایسه با موتورهای دیگه مثل پالس یا آپاچی باید بگم که پالس و آپاچی بهتره.من خودم سوار این پیشروها نشدم ولی با چند نفر که صحبت کردم از لرزش بسیار زیادش توی سرعت بالای 100 تا می نالیدند،در مورد انجینش هم اطلاعاتم کامل نیست،اگر پیرمرد عزیز باشه و یه توضیحی بهت بده خیلی لطف کرده.
با سلام
دوستان یک سوال
به نظر شما چه روغنی خیلی خوبه واسه موتور من اکثرا ایرانول یا بهران استفاده میکنم و تا الان موتور هنوز سرعت و قدرتشو از دست نداده ( 120km راحت پر میکنه)
به نظرتون همیشه از یک نوع روغن استفاده بشه بهتر یا اینکه عوض شه بهتره؟
متورم نامی 125 سی سی هست مدل 85
یک سوال دیگه فرق cdi با CPI چیه؟ کدوم بهتره؟
آقایون سلام
من که تو تیونین تالک به نتیجه ای نرسیدم
من یه موتور میخوام حدود 2 تومن
کم خرج ،کم دردسر ،:31: قطعاتش هم داستان نباشه کمک های نرمی و کیفیت مناسبی داشته باشه
من خودم تا حالا روان آر وی و پالس 200 چراغ اسپرت رو دیدم شما هاچی پیش نهاد میکنید
سلام. از دوستان موتوز زیر 700 تومان که بیشتر واسه گشت زنی میخوام و قیافه خوبی هم داشته باشه معرفی کنند.