الان دوباره امتحان کردم عکس مهر شده رو لود کردم.شانس آوردم.:n05:
Printable View
الان دوباره امتحان کردم عکس مهر شده رو لود کردم.شانس آوردم.:n05:
بچه ها یه سوالی برام پیش اومده که ممنون میشم راهنمایی کنید.
برای ثبت نام در ارشد آزاد تا کی وقت هست؟
اگر جزو دانشجوی نمونه باشیم و بخواهیم آزمون هم بدیم 2 تا فایل برای انتخاب رشته باز میشه یا باید یکی پر کرد.من مشکلم اینه که با توجه به تعداد بالای داشجویانی که از دانشگاه ما و رشته ما تو بدون آزمون شرکت می کنن می ترسم پذیرفته نشم از طرفی اگر بخواهید تو بدون آزمون شرکت کنید ترجیح بر این هست که رشته اول در دانشگاه خودمان باشد و اون وقت با توجه به این که امسال آمادگی چندانی برای شرکت در آزمون ندارم دوست داشتم رشته اولم در شهرستان دور افتاده ای باشد تا قبول شم.
الان موندنم چی کار کنم ممنون میشم به این 2 سوال من پاسخ بدید.
مهلت دریافت کارت به صورت اینترنتی تا کی هست؟
فعلا زده تا 21 بهمننقل قول:
برای ثبت نام در ارشد آزاد تا کی وقت هست؟
-------------------------------
واقعا سنجش گند زده با این کارت گذاشتنش !
نقل قول:
خیلی ممنون .میشه لطفا راجع به سوال دومم هم راهنمایی بفرمایید.
اون رو اطلاعی ندارمنقل قول:
بچه ها کارت ارشد رو باید رنگی پرینت بگیریم؟؟؟؟
خیرنقل قول:
فرقی نمیکنه
ممنون.میشه به این سوال هم جواب بدی؟نقل قول:
اگر جزو دانشجوی نمونه باشیم و بخواهیم آزمون هم بدیم 2 تا فایل برای انتخاب رشته باز میشه یا باید یکی پر کرد.من مشکلم اینه که با توجه به تعداد بالای داشجویانی که از دانشگاه ما و رشته ما تو بدون آزمون شرکت می کنن می ترسم پذیرفته نشم از طرفی اگر بخواهید تو بدون آزمون شرکت کنید ترجیح بر این هست که رشته اول در دانشگاه خودمان باشد و اون وقت با توجه به این که امسال آمادگی چندانی برای شرکت در آزمون ندارم دوست داشتم رشته اولم در شهرستان دور افتاده ای باشد تا قبول شم.
دوستان سوال دارم!
تو سایت سنجش زده " خرید کارت اعتباری ثبت علاقمندی به دانشگاه های پیام نور و غیرانتفاعی- آزمون کارشناسی ارشد سال 1392" من قبلا موقع ثبت نام این کارتو گرفتم و الان هم که کارتمو پرینت گرفتم تو قسمت "علاقمند به شرکت در گزينش رشته هاي تحصيلي دانشگاه پيام نور و موسسات آموزش عالي غير انتفاعي مي باشم: مي باشيد" زده.حالا به نظرتون باید بازم بگیرم؟!(فک کنم نمی خواد نه؟!)
سوال دیگه: قضیه این جمله که گفته "علاقمند به شرکت در گزينش رشته هاي تحصيلي دانشگاه پيام نور و موسسات آموزش عالي غير انتفاعي مي باشم" چیه به نظرتون؟یعنی که تو انتخاب دانشگاه می تونم دانشگاه پیام نور و غیر انتقاعی هم استفاده کنم یا قضیه یه چیز دیگست؟!