اقایون به خدا ببخشید من یه سوال متفرقه دارم وبعد از جوابتون ادیتش میکنم یکی به من بگه چرا تو انجمن متفرقه نمیتونم پست بدم
Printable View
اقایون به خدا ببخشید من یه سوال متفرقه دارم وبعد از جوابتون ادیتش میکنم یکی به من بگه چرا تو انجمن متفرقه نمیتونم پست بدم
من نمی دونم چجوری و چرا در کمتر از 24 ساعت 3 4 صفحه اسپم کردینقل قول:
بابا همه ی اینایی که گفتی و پرسیدی توی این 115 صفحه هست و اگه بعضی ها اسپم نکنن بعضی های دیگه برای رسیدن به هدفشون می تونن این صفحات رو که حجم کمتری پیدا خواهد کرد رو بخونن و کامل در مورد همه چیز اطلاع پیدا کنن وگر نه با زیاد شدن صفحات اسپمر هم زیادتر میشه
کی گفته سرعت gps ن82 پایینه؟ نکنه با دستگاههای gps دو سه میلوین تومنی داری مقایسه می کنی؟ برو gps ن95 رو روشن کن بعد میبینی... نمی دونم تو symbian-freak بود یا gsmarena که خوندم حدودا" 1.5 تا 2.5 دقیقه زودتر از ن95 موقعیت دقیقت رو نشون میده
اصلا" من موندم این چرت و پرت هارو که فروشنده ها بهت معمولا" بار ملت می کنن چیه؟ من خودم وقتی می خواستم گوشیمو بگیرم با اینکه از یه مغازه ی خیلی بزرگ گرفتم و صاحب مغازه که رئیس و همه کاره ی اونجا هم بود و خودش ن95 8 داشت به من گفت اینا gps شون آفلاینه!!! یعنی چی؟ یعنی یه مختصات بهت میده و اگه دوباره مختصات بخوای باید بزنی سرچ کنه و دوباره یه مختصات عددی بهت بده!!!!....
راستی دوستان نمی دونم یه دو سه روزی هست که احساس می کنم باتری گوشیم داره دو سه برابر زود تر خالی میشه! حالا بازم بررسی می کنم ولی نظری ندارید؟!
اقای پزمان چرا دعوا داری اسپمر هم من نیستم و..............
تازه زوری که نیست جواب منو نده چرا میزنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باشه من رفتم.......................................... .................................................. .....
واه کی زد؟ کی دعوا کرد؟ من فقط لپ کلامم این بود که تاحالا 3 4 بار به هر کدوم از این سوالات پاسخ داده شدهنقل قول:
اگه سوال جدیدی باشه حتما" اینجا جوابش رو دوستان میدن ولی خوب سوال تکراری و زدن پست های کوتاه یه جور اسپم ه دیگه... نیست؟! حالا نارحت نشو برگرد :دی
باشه من که عمرا نمی رفتم چون اگه این گوشی را بخرم حالا حالا ها اینجام عزیز...........
ولی خواهش میکنم یه کم برخورد دوستانه تر بهتر باشه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببين عزيز
ما همه با هم دوستيم و دعوا هم نداريم
چيزي كه هست اينه كه توضيحات اين تاپيك كامله
تو همين چند صفحه هم مجددا من و دوستان ديگه برات مزايا و معايب رو توضيح داديم
شما هم اگه واقعا آدم پيگيري باشي ميشيني يه گشتي تو همين صفحات و البته تو سايتهاي تخصصي ميزني ببيني چه نكاتي بوده كه كاربرا باهاش مواجه بودن.
خب با توجه به اين مسائل حرف اينه كه پستهاي بعديت يا سوالهاي كاملا جديد درباره ي همين گوشي باشه يا هم كه خبر خريدن اين گوشي و سوالاتي كه اون موقع برات مطرح ميشه.
موفق باشي
عجیبه ها یه سوال پرسیده بودم هر چی می گردم نه سوال هست نه جواب
از بس این 3 . 4 صفحه آخر شلوغ شده تقریبا شده مثل چت روم
بی خیال سوالم را می پرسم
این اسپیکر ها که بصورت جدا وصل می کنند به گوشی ضرری چیزی مکه نداره
قاعدتا نبايد ضرري داشته باشه
اما كسي از اين شارژراي همراه ديده كه ميتونه 4-5 بار گوشي رو شارژ كنه ؟
رو سايت نوكيا هستش.
اون که رو سایت نوکیا هست را نمی دونم ولی من خودم یکی از این ها دارمنقل قول:
که بعضی موقع ها به دادم می رسه
اگه سوال داری بپرس
به به تركونديد بابا بعد از يك روز اومدم n صفحه
مشكل تم هم فكر كنم حل شد بايد تو گوشي نصبشون ميكردم( عجب)
دوستان اين سي دي ها كه توشون نرم افزار هاي نوكيا سري 60 ورژن 3 رو دارن كدومشون بهتر هست؟ (به نظرم نمي صرفه هي برنامه از اينترنت با ديال آپ دان كنم )
فكر كنم آبگريد كني خوب ميشه (فلش)نقل قول:
راستی دوستان نمی دونم یه دو سه روزی هست که احساس می کنم باتری گوشیم داره دو سه برابر زود تر خالی میشه!
چون اساسا گوشي هاي نوكيا مرض شارژ دارن
اول از همه وقتي مشكل پيدا مي كنند شارژ تعطيل مي شه
تجربه دارم اونم 2 بار
prince72
چي شد؟ خريدي ؟
فكر كنم راست ميگه (چون من نا 95 رو مقايسه نكردم)نقل قول:
کی گفته سرعت gps ن82 پایینه؟ نکنه با دستگاههای gps دو سه میلوین تومنی داری مقایسه می کنی؟ برو gps ن95 رو روشن کن بعد میبینی... نمی دونم تو symbian-freak بود یا gsmarena که خوندم حدودا" 1.5 تا 2.5 دقیقه زودتر از ن95 موقعیت دقیقت رو نشون میده
ولي بابام دستگاه gps داريم
مدت زمان وصل شدن شان تقريبا مثل هم هست (گرچه اون دنگ و فنگ داره )
ولي به اين نكه توجه كنيد كه gps خيلي به شرايط بستگي داره
حتي در طول شبانه روز از ساعت 9 تا 16 اوج قدرتش هست
در حالي كه شبها به احتمال زياد وصل نميشه (تا حالا شب با گوشيم وصل نشدم )
جاهاي مرتفع ديگه n دش هست و........
بعد شما ها يا ديگر دوستان تو بدترين موقعيت از gps استفاده مي كنند بعد ميگن" ال بود بل بود "
ولي خودمونيم ها اين gps بابام عجب چيزي هست (كلش از گوشيم بزگتر)