همون هرتز مانیتور هستش دیگه..!نقل قول:
Printable View
همون هرتز مانیتور هستش دیگه..!نقل قول:
من خودم هنوز روی ویستا نصب نکردم. اون 60 Hz حالت رفرش مانیتور هست.MSAA هم یک نوع تکنیک از AntiAliasing که Multi Sample AntiAliasing میشه . این تکنیک یکی ار کارامد ترین تکنیک هاست چون Banwith کمتری اشغال میکنه و بهتر از FSAA یا Fullscreen AntiAliasing هست.نقل قول:
هرتز بیشتر تو بازی چه تاثیری داره؟نقل قول:
بچه ها من بازی رو با ویستا انجام میدم ولی ظاهرا یه باگ داره و اون هم اینه که اگه توی تنظیمات بیشتر از 65 hz بذاری
یعنی چی نمرده بابا تریش همون قسمت اول مرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و برای قسمت دوم بحث نمیکنم چون خیلی ضایع بود تا نصفه های بازی به عشقنقل قول:
نه بابا نمرده که
اون یکی دیگه بود که تو قسمت دوم مرد!
داستانشم تو بازینما خوندم چن سال پیش
شماره یک رفتم دیدم حالم بهم میخوره ول کردم ولی مطمئنم تریش تو شماره 1 مرد اصلا احساسی ترین قسمت بازی تو یک بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:ترینر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
ترینر کجا بود عزیزان؟
خیر سر مون از اول DMC باز بودیما! ترینر مال این بچه هاست! برای من Legendary هم کاری نداره ولی باید چند برابر وقت بزارم روش!
به خوبی اجرا میشه.نقل قول:
در مورد گیم پد کاش میتونستم فیلم بازیمو بفرستم و اون کمبوهایی که اجرا میکنم رو میدید!اون وقت به قدرت گیم پد اعتقاد پیدا میکردید :31: اکثرا SS و SSS می گرفتم
هرتز فقط مربوط میشه به مانیتورتون.روی LCD هیچ تاثیری نداره ولی روی CRT هرچی بیشتر باشه بهتره.نقل قول:
اگه توضیح علمیش رو بخوای 60 هرتز یعنی یک صفحه 60 بار در ثانیه رو مانیتور رفرش میشه.
عزیز من حدس زدم !نقل قول:
ترینر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ترینر کجا بود عزیزان؟
خیر سر مون از اول DMC باز بودیما! ترینر مال این بچه هاست! برای من Legendary هم کاری نداره ولی باید چند برابر وقت بزارم روش!
بعدشم من خودم روی Legendary نتونستم مرحله ی 11 رو رد کنم .
دقیقا 4 ساعت و نیم پاش بودم ولی هرکاری کردم نشد .
بعدشم شما که DMC باز هستی DMC 1 رو بازی کردی ؟!!!!
ولي توي قسمت شخصيت ها تريش هست ( همون زنه كه موهاي بور و بلند داره )نقل قول:
البته من فكر كردم اون گلوريا هست كه تقيير شكل داده ولي وقتي بازي رو تموم كردم رفتم توي قسمت شخصيت ها تريش رو ديدم!!
توي توضيحات شخصيتش نوشته بود كه براي دانته كار ميكنه ولي من فكر ميكردم توي قسمت اول مرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما روی ویستا نصب کن ..لذت بازی روی وستا با xp زمین تا اسمونه...گرافیک بازی رو روی ویستا میشه کاملا حس کرد..:46:نقل قول:
اره حسین جون من هم با گیم پد بازی میکنم و معتقدم dmc بدون گیم پد یعنی هیچ !..اتفاقا روی lcd هم تاثیر داره ولی نه به اون اندازه crt...:12:نقل قول:
اصلا الان ترینرش تو اینترنت نیست نگرد دوما من برای اینکه پول و اربای قرمزشو نشون بچه ها بدم عکسو گرفتم سوما یه کلک مرغابی بهش زدم کارم راه افتاد تو ترینرشم کاری به هیچی نداریم فقط این دوتا زیاد باشن و تکنیکاشو بخرم برام کافیهنقل قول:
عزیز من حدس زدم !
بعدشم من خودم روی Legendary نتونستم مرحله ی 11 رو رد کنم .
دقیقا 4 ساعت و نیم پاش بودم ولی هرکاری کردم نشد .
بعدشم شما که DMC باز هستی DMC 1 رو بازی کردی ؟!!!!
نمیدونی چه حالی میده اون درجه ضرباتش هست دست راست بالای مونیتو نشون میده من یه جوری میزنم S هم پر میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره قربونش هرجایی مشکل داشتی بگو البته اونو تو پی سی بازی کردم
من حوصله ندارم وایسم پولش زیاد شه یکی یکی تکنیکاشو بخرم پولشو با اربهای قرمز رو زیاد کردم همه تکنیکاشو خریدم الان دارم حال میکنمنقل قول:
نمیدونم شاید این یه تریش دیگست گیج شدم شما دااستان بازی رو هم بخونی متوجه میشی که مرده منم که خودم یکشو بازی کردم و آخرشم مردنقل قول:
ولي توي قسمت شخصيت ها تريش هست ( همون زنه كه موهاي بور و بلند داره )
حالا موندم گیج شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]