اگه دوباره مشکلی پیش اومد مستر ریستش کن خیال خودتو راحت کن.:20::27::31:نقل قول:
Printable View
اگه دوباره مشکلی پیش اومد مستر ریستش کن خیال خودتو راحت کن.:20::27::31:نقل قول:
من گوشی زیبایی میدونمش ولی امکانات فقط حافظه داره به نظرم ...واسه همین نیاز بر طرف نمیکنه پس ارزش نزدیک 400 تا پاش دادنو نداره
انگگیج هم چیزی شاخی نیست همه جا انگیج باز شدن گوشی باین ساین بشه هک بشه ضررر داره هی میرید واسه خودتون اپدیت میکنید ساین میکنید ضررش همین نوشته هاست که هنگو و.....
هك هيچ ضرري براي هيچ گوشي نداره به شرطي كه درست انجام بشه...نقل قول:
ضمنا" بهترين گوشي براي انگيج بعد از 95 همين 81 هست...چون دكمه هاي مخصوص بازي داره...
dark _metal به نظرت یه گوشی دیگه باید چی داشته که نیازت برطرف شه ؟:41:
نکنه به gps نیاز داری.:18:
تنها چیزی که میشه ازش ایراد گرفت دوربین معمولیشه که بازم بهترین 2 تو بازاره و تو جاهای افتابی با نور مناسب در حد 3.2 ویا حتی بهتر می گیره.:31:
بیشتر کاربری این گوشی هم multimedia وn-gage که به جز کسایی که گوشی رو واسه عکاسی می خرن
واسه بقیه یه گوشی کامله.:8::5::8:
البته n96 8gig نوع معمولیش ایقدر زود شارژ خالی میکنه نمیتونی بازی کنی ولی 8گیگ دسته کمی از اون نداشت ولی بهتر بود من 81 رو اول میدونم ولی در کل گوشیهایی که n-gage ساپورت میکنند بازی کردن باهاشون راحته مثل n73me خودم خیلی بازی میکنم خصوصا فیفا 08 تازه من یک دستی بازی میکنم خیلی راحت ولی n81 من داشتم همیشه دو دستی بازی میکردم اخه کشویی بود خوب؟ بعضی از دوکمه های باید از صفحه کلید استفاده کرد زیاد پایین بود به طور کلی ولی خوب بودنقل قول:
سلام
كسي قيمت الان اين گوشي رو داره ؟؟؟
من 7 ماه پيش خريدم 450000 تومن
و يك سوال ديگه قاپ اصلي اين گوشي پيدا ميشه كه من بخرم ؟؟؟
منم 4 ماه پیش خریدم 370.000 البته بدون گارانتی .:8:نقل قول:
قیمت الانشم 410.000 تومن با گارانتی اصلی.:27:
قاب اصلیشم اگه بتونی گیر بیاری 60.70 تومنه .:13:
منم 3.5 ماه پیش گرفتم 360 تومن البته 8 گیگ الانم احتمالا 340 تومن هست 8 گیگ چون چند وقت بعدش 345 پرسیدم بود البته بدون گارانتی ها :27:
قابش که خیلی گرونه که :41:
سلام.منم 6روز كه اين گوشيو خريدم.البته 8گيگش.به نظر من گوشي فوق العاده اي هست.تنها مشكلش اينه كه اسلايدش يه كم لق مي زنه كه اونم مي شه باهاش كنار اومد.تازه همين قيافش يه نوع برتري نسبت به n95 8g.
نسبت به قاب motorola a1200 كه 100تومن هست و تازه 20تومن واسه نصبش مي گيرن كه خيلي كمتره:27::27::27::27::27::27::27::27:نقل قول: