فرق بين Q6600 B3 و Q6600 G0 چيه؟
آيا رويژن ديگه اي هم داره؟
كدوم بهتر اوركلاك ميشه؟
از كجا ميشه موقع خريد رويژن رو فهميد؟
Printable View
فرق بين Q6600 B3 و Q6600 G0 چيه؟
آيا رويژن ديگه اي هم داره؟
كدوم بهتر اوركلاك ميشه؟
از كجا ميشه موقع خريد رويژن رو فهميد؟
Revision ها برای حل مشکلات Revision های قبلی میان. مثلا G0 مشکلات B3 رو برطرف کرده بود و دمای پایینتری نسبت به B3 داشت که باعث میشه قابلیت اورکلاک بالا بره.نقل قول:
باید گزینه S-SPEC رو روی جعبه CPU نگاه کنید مثلا اگه SLACR باشه یعنی Q6600 شما G0 است. (البته Conroe ها با B2 شروع شدند و Kentsfield ها با B3.)
من فكر مي كنم نتايج در طولاني مدت تغيير پذيره بعدشم اين تست ها اصلا عادلانه نيست چون ما تا الان مادربوردي نداشتيم كه فقط سوكتش فرق كنه بقيه چيزاش يكي باشهنقل قول:
سلام خدمت شما دوستان عزيز
براي كار با انيميشن و گرافيك با رندر سنگين چه Cpu رو معرفي مي كنيد
با تشكر فراوان
Q6600نقل قول:
200 تومن
اين Q6600 ضعيف نيست
من براي جمع كردن اين سيستم كلا 2000000 تا 2500000 تومان هزينه مي كنم
Q9450 بگیر البته تو بازار خیلی کمه اگه نبود Q9300 مجبوری بگیری ولی میتونی اورکلاکش کنی که قدرت بیشتری ازش بگیری برای همین یه کولینگ خوب هم برای CPU تون بخرید .نقل قول:
سلام دوستان
من این پست رو تو یه تاپیک دیگه زدم اونو قفل کردن منم فرستادن اینجا
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین
در ضمن بگم این چیزایی که نوشتم فقط شنیدم و از سخت افزار هم خیلی چیزی بلد نیستم ( چون تو همون تاپیک Microsystem جان لطف کردن و قسمتی از این پست منو به مسخره گرفتن):10:
به هر حال ممنون میشم کمک کنین
:11:
شنیدم اینتل برای کارای محاسباتی خوبه و AMD برای کارای گرافیکی
و این که یه AMD جدید اومده مدل 9550 قیمت حدود 200 و میگن هیچ کدوم از پردازنده های اینتل به پاش نمی رسه
حالا ببینید کار من اینه که بیشتر با برنامه های مهندسی مکانیک مثل CATIA, Solidworkd,Pro Engeneering اگه خدا بخواد کار دارم و نمی دونم این برنامه ها محاسباتی کار می کنن یا گرافیکی فقط می دونم که بر خلاف برنامه هایی مثل مایا، رندر ندارند و اثلن در اونها نیازی به رندر نیست
حالا شما بگید من چه کنم؟
این AMD جدیده رو بگیرم یا INTEL Core2 dou ؟؟؟؟
مگه Q9450 اومده ؟نقل قول:
از كجا ميشه تهيه كرد و چند قيمته ؟
تشكر
مسخره نبود دوست عزيز واقعا خندم گرفت آخه بهترين AMD يعني فنوم 9850 هم حتي از ضعيفترين اينتل 4 هسته اي يعني Q6600 ضعيفتره حالا فنوم 9550 كه جاي خودش رو داره؟نقل قول:
به هر حال اگه ناراحت شدي معذرت ميخوام
راستي من خودم مكانيك خوندم واسه اين نرم افزارها صددرصد اينتل بهتره حتي اگه تو يه بنچمارك ديدي كه يه پردازنده AMD يه مقدار از يه Intel قويتره بهش توجه نكن تو نرم افزارهاي محاسباتي قضيه عكس ميشه.
E2180 مناسبترين انتخاب هست حدود 65 تومن اگه بتوني بيشتر هزينه كني E7200 حدود 130 تومن و باز اگه بتوني بيشتر هزينه كني Q6600 مناسبترين هست حدود 200 تومن كه اين آخري 4 هسته اي هست.
مادربرد هم Biostar TP35D2-A7 SE بگير 96 تومن