درخواست کلمات ترکیبی + معنی؟
سلام دوستان
من علاقه زیادی به زبان انگلیسی دارم .اما بزرگترین مشکل من اینه که کلمات ترکیبی انگلیسی خیلی سخت متوجه معنیشان میشوم.
از شما می خوام که یه کتاب یا نرم افزار معرفی کنید که اکثر یا تمام کلمات ترکیبی را به همراه معنی انها اورده باشد.
مثلا go out یا harry up کلا افعالی که پسوندهایی مثل up , out ,....
thanks
درخواست کمک فوری--->خیلی حیاتیه!
سلام
برای ثبت نام امتحان معلمی زبان یه آموزشگاه ازمون خواستند رزومه بنویسیم. من نوشتم ولی می ترسم توش اشکال و غلط باشه لطفا رزومه ی من رو بخونید و هر جا که غلط نوشتم رو مشخص کنید .بی زحمت درستش رو هم بنویسید.
خیلی ممنون
----------------------------
Objective: To secure English teaching position utilizing creativity and a true desire to educate in...
Education: Studying for bachelor of ...in ....
Finished Advanced 3
Diploma from ...school
Experience: Educate some students unformally , interest them in English and math and converted their grades to high levels
Summary of Qualification: Demonstrate ability to interact and communicate with students secially childeren
Deep interest and joy in working with children
Sound knowledge of human behavior and performance : individual differences in ability , personality , and interests ;dearing and motivation
Proficiency at talking to others to convey information effectively
Remarkable ability to select and use training / instructional methods and procedures appropriate for the situation when learning or teaching new things
پایه هستید متن انگلیسی دروس زبان نصرت را بصورت pdf در آوریم
با این کار هم تایپ انگلیسی مان خوب میشود و هم Listening مان و هم به خودمان و دیگران کمک می کنیم نحوه نگارش کلمات و جملات انگلیسی را درست متوجه شویم
کسایی که مایل هستند در این تاپیک اعلام حضور کنند
اگر 8 نفر اعلام امادگی کنند با خودم 9 نفر می شویم و هر نفر 10 درس را تایپ کند متن 90 درس نصرت آماده میشود