نه اپله .اره چک کردم این دو تا فعال بودن .توی همراه اول هم یه گزینه ی پیامک تبلیغاتی فعال بود که اونم غیرفعال کردم.فیس تایم رو غیرفعال کردم ولی اگه imassage رو غیرفعال کنم میتونم با سیم کارت پیامک عادی بفرستم یا کلا سرویس sms غیرفعال میشه ؟نقل قول:
Printable View
نه اپله .اره چک کردم این دو تا فعال بودن .توی همراه اول هم یه گزینه ی پیامک تبلیغاتی فعال بود که اونم غیرفعال کردم.فیس تایم رو غیرفعال کردم ولی اگه imassage رو غیرفعال کنم میتونم با سیم کارت پیامک عادی بفرستم یا کلا سرویس sms غیرفعال میشه ؟نقل قول:
ای مسیج و فیس تایم سرویس های اختصاصی اپل هستندنقل قول:
یعنی اپل به اپل اگه شما پیامی ارسال کنید و دو طرف ای مسیج فعال داشته باشن پیام هایی ک تو مسیج ارسال میکنید ابی رنگ میشه ک نشون دهنده اینه ک رو بستر ای مسیج (اینترنتی)شما پیام رو ارسال کردید
ولی اگر ای مسیج رو غیر فعال کنید پیام ها بصورت سبز رنگ ارسال میشه از طریق sms
یک بار اگ فعال کنید هزینه یک بار فعالسازی رو برای شما در نظر میگیره
ولی اگ هربار سیمکارت رو تعویض کنید خارج و سیمی دیگر وارد کنید غیر فعال و دوباره نیاز به فعالسازی داره
ازتون هم بعد وارد کردن سیم کارت میپرسه که ارسال کنه اس ام اس رو یا خیر
من اینترنت سالانه دارم از زمان طرح مجانی 3 تا 7 الان باید تمدید کنم، آیا طرح 3 تا 7 ادامه داره رو تمدید جدید ؟
اگر این بسته ای که میخواید تمدید کنید، بسته رزرویه که مال قبله با همون قیمت قبل، بله دانلود رایگان 3 تا 7 رو داره.نقل قول:
اگر فاصله منزل شما به دکلی که بهش وصل شدی زیاده باید برای افزایش سرعت و کیفیت آنتن تهیه کنی و اگر انتن بخوبی تنظیم شود خیلی راحت سرعت بالای 10 مگابایت بشما میدهدنقل قول:
اگر فقط با انتن داخلی میخوای کار کنی باید پشت مودم بسمت دکل قرار بگیرد یا اینکه بصورت خوابیده باشد
انتن داخلی این مودم هم اگر اون قسمتهایی که در عکس علامت زدم باندازه کمی از سولدر ماسک را بتراشی یک لایه مسی میبینی که همان انتن روی برد است که البته دقت کنی مستقیم به کانکتور انتن هم متصل شده
برای اینکه مستقیم پایه مسی یا الومینیومی انتن را لحیم زد هم مناسبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه مودم میخوام برای نت شبانه همراه اول زیاد گرون نباشه و خروجی RG45 داشته باشه بتونم یه روتر اکسس پوینت وصلش کنم.
2 - و اینکه سیم کارت اعتباری مدل خاصی داره برای اینکار ؟
3- اگه من فقط بسته شبانه داشته باشم و در ساعت دیگه ای استفاده کنم ( خارج از 1 تا 11 ) از اعتبارم کم میشه و من قطع میشم دیگه نمیشه استفاده کرد دوباره باید شارژ کنم ؟ بهترین سیاست چیه برای استفاده شبانه ؟
سیاست اینه ی خط اعتباری پیدا کنی فقط بسته شبانه بگیری روش همینو بس اعتبارم ۰ باشهنقل قول:
فقط شبانه داشته باشی!
مودم نمیشه زیاد گرون نباشه وقتی پیاز خداتومنه مودم ک جای خود داره
بهتره ی مودم dsl ایسوس بخری و با ی گوشی اندروید هات اسپات کنی بهش
چون الان cat6 مودم نمیتونی چیز خوب بگیری دستت ارزون باشه
مرسی از پاسخگویی فول اچ دی جان ..نقل قول:
چرا باید حتما cat 6 باشه من با گوشی Samsung A5 2017 (Cat6 300/50 Mbps) تا حالا بندرت بالای 50 مگا بیت شبانه گرفتم یعنی رو مودم cat6 بهتر میشه ؟
حالا برای چیزی که من میخوام صرفنظر از هزینه چه مودمی میشه گرفت ؟ من میخوام به همون روتر خودم وصلش کنم دیگه شیکه وایرلسم یکی باشه
و در مورد اعتبار یعنی اگه صفر باشه سر ساعت خودش قطع میشه ؟
دوستان اینترنت شبانه رو چطور میشه چک کرد که چقدر از حجمش مونده؟
اگ صرفا بسته میخوای شبانه بخری باید اندازه بسته شبانه فقط سیمکارت رو شارژکنینقل قول:
چون مصرف ازاد رو نداره جلوشو بگیری عین ایرانسل
برای من دایمی پیش اومده اون تایما ک همراه اول با خرید هر بسته از ۲ شب تا ۷ صبح اینترنت رایگان داشت سر ساعت ۶ یهو میرفت رو بسته اصلی و برام چند باری رزور بسته خرید و قبضم رو ترکوند!
پس در هر صورت اگ استفاده از اینترنت همراه اول رو داری ی خط جدا گونه اعتباری در نظر بگیر و شارژ زیاد نکنش فقط اندازه بسته ای ک نیاز داری! و اینکه بله سر ساعت باید خودش قطع شه!
ببین اگ گوشی کت ۶ داری و زیاد سرعت نداری خب ب خیلی از عوامل بستگی داره!
اول ک دریافت سیگنال مودم با گوشی تفاوت های فاحشی داره!
چون خط های انتن کنار گوشی رو شما با در دست گرفتن گوشی میگیریشون این خودش سیگنال رو ضعیف تر میکنه در نتیجه سرعت کم تری میگیری مودم قابلیت اتصال انتن اکسترنال داره ک گوشی نداره
اگ در هر صورت سیگنال خوبی داری (ن اون تعداد انتن هایی ک بالای گوشی میبینی انتن پر به این معنی نیست ک سیگنال خوبی داری) باید ببینی منطقتون اختلال فرکانسی شاید داشته باشه و منطقتون پهنای کمی داشته باشه و...
و حتی با تنظیم دستی apn سرعتتون کمی بالاتر میره
باید خبره باشی و بتونی بفهمی ک مشکل کمبود سرعتت از چیه! و باید بررسی کنید از سیگنالتون تو خونه اگ سیگنالتون بد باشه باید مودم با انتن خارجی بخرید ک سرعت های بالاترشو تجربه کنید
اگ بخواید به همون روتری ک خودتون میخواید وصل کنید باید بدونید ک اون روترون wan رو داشته باشه!
اگ روترون اون قابلیت رو داشت پس میتونید هر مودمی رو بخواید بخرید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون من قیمت ها دستم نیست و اپدیت نیستم تو این موضوع
ولی مودم هست ارزونش ک cat 6 نیست و مودمی هست ک حتی cat 16 هست و هم قیمت شایدم بیشتر از گوشیتون باشه