من با نمایندگی قم صحبت کردم گفتن 12 مگ تو قم نمیدن و حداکثر 2مگ میدن اگر هم بدن فکر نکنم به درد بخوره چونکه بعیده صبانت او نقدرا پهنای باند داشته باشه احتمالا همون جریان پارس انلاین بشهنقل قول:
Printable View
من با نمایندگی قم صحبت کردم گفتن 12 مگ تو قم نمیدن و حداکثر 2مگ میدن اگر هم بدن فکر نکنم به درد بخوره چونکه بعیده صبانت او نقدرا پهنای باند داشته باشه احتمالا همون جریان پارس انلاین بشهنقل قول:
دوست عزیز به این دلیل میگیم پهنای باند 12 مگ عالیه چون سرعت دانلود شبانش فوق العاده است.طوریکه دوستان میگن سرعت دانلود از یک سرور داخلی 900 تا 1 مگا بایته که واسه دانلود رایگان فوق عالیه.وگرنه سرعت دانلود روزانه شما اصلا برو سرویس 90 مگ بگیر با سرعت دانلود 11 مگ در ثانیه :n02: چه فایده.تند تند حجم تموم میکنی همش باید پول بدی حجم اضافه بخری.نقل قول:
تا ساعت 2:30 1 گیگ دانلود
550 تا 600 سرعت :n29:
به قول دوستان شاید بیشتر شد سرعت
دوستان من سرویسم رو عکسش رو گذاشته بودم
2 مگ روزها 190 تا 220 کیلو بایته ولی الان سرعت شبانه شده 10 کیلو تا 20 . زنگ زدم شرکت میگه نویز دارین میگم اگه نویز دارم چرا روزها و تا قبل ساعت رایگان نویز ندارم!
من قبل اینکه بگیرم بهشون گفتم سرویسی میخوام که شبانه بشه باهاش شبی 2 الی 3 گیگ دانلود کرد گفتن 2 مگ بگیر شبا حداقل روی 1 مگ میره سرعت .
چه وضعشه یه خدا دیال آپ از این بهتره. صد رحمت به پیشگامان که مزخرف شده جدیدا . اسمش 512 بود ولی سرعت روی 50 بود شبها روزها هم 230 . الان من 2 مگ دارم شبها از اون بدتره
سلام
سرویس 12 مگ گرفتم اما rate روی 6 مگ بسته شده ! نویز خطم 11.3 به 8.1 هست ! سرعت دانلود شبانم حدود 650 کیلوی میشه ! با توجه به نویز خط و سرعت شبانم ایا لازم هست پیگیری کنم تا پهنای باندم رو افزایش بدم !؟
حداکثر سرعت دانلود شبانه روی 12 مگ چقدر هست !؟
من هفته پیش با همه نمایندگی ها صحبت کردم! هر کردومشون یه حرفی میزدن!!نقل قول:
یکی میفگت ارایه میدیم ولی مسئولیتش با کاربره/ اون یکی میگفت فعلا ما تست نکردیم سرویس های بالای 2مگ رو/یکی دیگه هم میگفت ارایه میدیم و...
خلاصه اخر ما نفهمیدم چی به چیه!
ولی همون نمایندگی ای که باهاش صحبت کردی بهم گفت پهنای باند رو در اختیار گرفتیم اما هنوز بین مراکز تقسیم نکردیم و زمان دقیق بهم نداد:n29:
خب اخه چه فرقی میکنه؟! مگه پهنای باند 12مگ از بقیه سروس ها جدا هست؟؟نقل قول:
یعنی بقیه سرویس ها( 4مگ/6مگ/8مگ/10مگ) سرعت شبانشون افتضاحه؟
:n29:نقل قول:
من هفته پیش با همه نمایندگی ها صحبت کردم! هر کردومشون یه حرفی میزدن!!
یکی میفگت ارایه میدیم ولی مسئولیتش با کاربره/ اون یکی میگفت فعلا ما تست نکردیم سرویس های بالای 2مگ رو/یکی دیگه هم میگفت ارایه میدیم و...
خلاصه اخر ما نفهمیدم چی به چیه!
ولی همون نمایندگی ای که باهاش صحبت کردی بهم گفت پهنای باند رو در اختیار گرفتیم اما هنوز بین مراکز تقسیم نکردیم و زمان دقیق بهم نداد
باور کن ما قمی ها هیچ موقع شانس نداریم اون از مخابراتمون اون از پارس آفلاین که دوباره پوکید اینم از این صبانت که معلون نیست 12 مگ تو قم میدن یانه:n14:
اگه گرفتی و خوب بود ما را هم خبر کن این پارس دیگه به درد نمی خوره
آقا امشب یک چیزی رو فهمیدم.این دوستان 12 مگی که شبی 20 یا 22 گیگ داتلود میکنند اینا چند تا فایل رو با هم میزارند همزمان رو دانلود و ظاهرا صبانت یک باگ باحالی داره که وقتی چندتا لینک همزمان با هم میره روی دانلود سرعتها با هم جمع میشه و یک سرعت شگفت انگیز میده.یک عکسی واستون میزارم که دانلود منیجرم رو نشون میده که همزمان 5 تا فایل مختلف از سرورهای داخلی و خارجی و حتی سرور خارجی با لینک غیرمستقیم (یعنی کمترین سرعت)توشون هست.حالا نرم افزار مخصوصم پایین صفحه دسکتاپ تو کادر قرمز رنگ داره سرعت دانلود مجموع رو نشون میده.سرعت و زمان رو هم که میبینید.یعنی کفم برید.من تک لینک در بهترین حالت از سرور داخلی سرعتم به 600 تا 700 میرسید.حالا ببینید سرعتم چنده.با این حساب تو 5 ساعت راحت 18 گیگ دانلود میکنم.تازه سرور خارجی با لینک غیرمستقیمم توشون هست وگرنه همون 20 تا 22 گیگ میشه :n02:.اما من اینو قبول ندارم.هر وقت یک تک لینک از سرور خارجی با سرعت 1.1 مگ در ساعات رایگان دانلود کردید اون درسته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه پهنای باند این جانب 6 مگ میباشد :n10: :n09:
نخیرم باگ نیست شانست پهنایت باندت رو روی چند بسته باشن الان شبانه 12 مگ من 680 کیلوبایته حتی با 10 تا فایل:n21:
بود ولی الان روی 2 هست !:n29:نقل قول:
Downstream Upstream SNR Margin :15.9 12.5 db Line Attenuation :58.0 27.7 db Data Rate :2048 447 kbps Max Rate :6072 24836 kbps CRC :205 41