سلام
برای پخش فابریک 206 یک جفت باند بسیار خوب و با بیس نرم همانند 6975 میخوام . اما 6975 نباشه ...............میخوام صداش خیلی خیلی نزدیک 6975 باشه
موجود باشه قیمت هم تا 500 هزارتومن . الان فقط پخش فابریک 206 رو دارم .
سلام
برای پخش فابریک 206 یک جفت باند بسیار خوب و با بیس نرم همانند 6975 میخوام . اما 6975 نباشه ...............میخوام صداش خیلی خیلی نزدیک 6975 باشه
موجود باشه قیمت هم تا 500 هزارتومن . الان فقط پخش فابریک 206 رو دارم .
سلامنقل قول:
co609 و dls1073 و hertz690
فیمت هاشونم اگه اشتباه نکنم بین 450 تا 550
ولی بدون امپ از یک پنجم حجم صدا بیشتر نمیتونید استفاده کنید!
kenwood7016نقل قول:
البته 450 تومنه فک کنم
ولی ارزش داره باو
سلام مهدی جان.قدرتش رو که کارخانه سازنده مشخص کرده.شما باید بر اساس اهم کویل باید موازی یا سری ببندی به آمپ.اگر دو کویل 2اهمیه در حالت موازی امپدانس کل ساب میسه 1در حالت سری میشه 4اگر کویلها 4اهمی باشند در حالت موازی:امپدانس کل ساب میشه 2اهم و در حالت موازی میشه 8حالا باید ببینید توان RMSسابتون چقدر هست،برای اون آمپ مناسب که روی امپدانسهای کل استیبل باشه تهیه کنید.امیدوارم متوجه شده باشید.پاسخ سوالات دیگر عزیرانم رو هم که دوستان گلم دادند.التماس دعا دارم ازتون.یاعلینقل قول:
سلامغیر از 1073برای اون دوتا 5500 پایونیر تو ارزونها خوبه.1073رو باید 140واقعی بهش بدی.اصلا دنبال ریمارکها نرو ی:نقل قول:
دوستان عزبزخصوصا عزیرانی که جدیدا به جمع ما پیوستن بهتون پیشنهاد میکنم این تاپیک رو مطالعه نمایید.نکات مفیدی رو دوستانم گردآوری کردند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان.
من مدتی پیش یه سیستم صوتی بستم با مشخصات زیر
HeadUnite Pioneer AVH-P8450 BT
Speaker Pioneer 6975 V2
Component Focal
Sub Pioneer D4
دو تا آمپ Maxeeder + یه خازن Maxeeder
حالا سیستم مشکل ایجاد شد و نویز داد زد اسپیکر ها رو سوزوند !
فروشنده به جای 6975 V2 برام 6995S گذاشت. نظرتون چیه ؟ به نظرتون خوبه این اسپیکر ؟
بعدش آمپ هم مثل اینکه مشکل براش ایجاد شده قراره عوض کنه ! نظرتون کلا درباره Maxeeder چیه ؟ خوبه یا بهتره یکم هزینه کنم عوض کنمش ؟
نقل قول:از پایونیر و سونی هم بگید لطفانقل قول:
kenwood7016
البته 450 تومنه فک کنم
ولی ارزش داره باو
کسی نیست کمکی بکنه ؟
سلام از ماستنقل قول:
دوست عزیز همه سیستم یه طرف ، اون فوکاله چی میگه ؟؟؟؟؟ عایااااا؟؟؟؟
خدمت شما عرض کنم که اگه باز هم اسپیکرها سوخت غافلگیر نشید، مشکل از آمپه که اسپیکرها می سوزن
یا آمپ توان بالاتری از توان اسپیکرها بهشون وارد میکنه یا جریان کلیپ شده ارسال میکنه که احتمال دومی با توجه به برند آمپ ها به مراتب بیشتره
Maxeeder برند جالبی نیست ، سعی کنید در صورت هزینه مجدد حتما از آمپ هایی استفاده کنید که یا برندهای شناخته شده ای هستن یا کارنامه ی خوبی دارن مثل کنوود - jvc -ساند و ..... یا حداقل پایونیر
در مورد اسپیکر هم ،انتخاب بهتری میتونید داشته باشید.
مطالب چندین صفجه قبل رو مطالعه کنید میتونه مفید باشه