خوب ظاهرا انتخابت شد 7D براي فلاش هم بهنره Canon 580 EX2 بگيري كه كاملش كنه و اما براي لنز هم با توجه به بودجه انتخابهاي زيادي داري...نقل قول:
خوب ظاهرا انتخابت شد 7D براي فلاش هم بهنره Canon 580 EX2 بگيري كه كاملش كنه و اما براي لنز هم با توجه به بودجه انتخابهاي زيادي داري...نقل قول:
مرسی ایشالله پله های ترقی رو یکی یکی طی می کشم :31:نقل قول:
بله فعلا این انتخابم هست ، البته از فول فریم بودن mark II و نویز کمش نمیشه گذشت ولیکن اینجا محدودیت بودجه برای ما خط قرمز مشخص می کنه.نقل قول:
سلامنقل قول:
میشه من رو هم برای خرید رم و فیلتر راهنمایی کنید؟
رم حداقل 16 گيگ و كلاس 10 از ماركهاي معتبر و مكانهاي معتبر خريداري كنيد.نقل قول:
هيتلر هم مارك هويا Hoya كيفيت مناسب داره ولي حتما از مكانهاي معتبر خريداري كنيد تا دچار جنس تقلبي نشيد !
این رم خوبیه؟نقل قول:
Transcend SDHC 32GB Class10 اما به نور نگار زنگ زدم گفت دیگه از این رم نداریم و فقط رم Pretec داریم هیچ فرقی هم نمی کنه؟
اگه 32 بزارم ممکنه دوربین هنگ کنه؟تازه دوربین خریدم هیچی نمی دونم
بچه ها دلارچند روزه شده 1510 .اگه میخواین دوربیین بخرین زود باشین .
nikon d7000 توی مهر 1.750 بود ، بعد تا تومن 2 تومن رسید . امروز قیمت گرفتم 2.500 .
واقعا آدم از ناراحتی میمونه چی بگه ، چند ماه کار میکنی یه شبه ارزش کارت و زحمتت نصف میشه .
نقل قول:
من یه مدتی بود می خواتستم Transcend بخرم. آخرش هم رفتم و نتونستم پیدا کنم. patriot گرفتم. فک نکنم خیلی فرقی داشته باشن. در کل شما با دوربینتون همونجا یه تست فیلم برداری فول اچ دی و عکاسی پی در پی بکنبن دستتون میاد ...
به نظر من 32 نگیرین. من 16 دارم و تا به حال به طور کامل پر نشده. عکاسی هم معمولا در حالت Raw + fine می کنم که هم راو ذخیره می کنه و هم جی پی جی ...
اساتید از بین این مدلها کدام را پیشنهاد می کنند؟
برای خرید هم آدرسی یا تلفنی اگر دارید ممنون میشوم
کد:http://-------------/default.aspx?Page=Compare&Products=DigitalCamera&Compare=DigitalCamera-Canon-PowerShot-SX230HS,DigitalCamera-Sony-Cybershot-DSC-HX9V,DigitalCamera-Panasonic-Lumix-DMC-TZ20,DigitalCamera-Sony-Cybershot-DSC-HX7V
با سلام به همه دوستان
ببخشید که یک دفعه میپرم وسط بحث
خیلی کم سر میزنم اینجا اما بحث یه جوری بود گفتم شاید بتونم کمک کنم.
خدمت دوست خوبم SIMON137 عرض کنم. آقا دمت گرم از 600D شروع کردی به MKII رسیدی. :18::46:
خارج از شوخی .... من به عنوان کسی که درسته کم تجربه هستم اما تجربه کار با دوربین های 400D - 600D - 40D -60D - 7D - 5D MKII رو دارم. و در حال حاضر با دوربین های 400D و MKII کار میکنم یک پیشنهاد برای شما دارم.
به هیچ وجه سراغ دوربین های فول فریم نرید ( حداقل سراغ 5d MKII ) این دوربین ها با رویکرد کار آتلیه طراحی شده اند و به دلایلی مناسب کار حیات وحش و ورزشی نیستند ( غیر از سری 1D ).
اگه دلایل برتری 7D برای ژانر کاری شما رو بخوام لیست کنم مهم ترینش این ها هستند.
1- سرعت به مراتب بالاتر ( MKII دوربین بسیار کندی است )
2- سیستم فوکوس به مراتب قوی تر
3-وزن بدنه کمتر ( برای عکاسی بیرون از آتلیه مهمه)
4-سیلینگ بهتر
5-لنز های بسیار بیشتری در اختیار دارید (همEF-S هم EF میشه استفاده کرد)
6-کراپدار بودن (در نتیجه داشتن تله های بلند تر با وزن و هزینه کمتر که بسیار برای ورزشی مناسب است )
7-قیمت کمتر
-امکانات اضافی بیشتر مثل فلاش سر خود و .... (البته این آخری به نظر من خیلی مهم نیست)
در آخر شما حتما بری ژانر عکاسیتون به لنز مناسب تله ای چون 300-70 و یا 400-100 احتیاج دارید.
اگه بودجه نمیرسه پیشنهاد من اینه که بادی رو سبک تر برداری ولی لنز رو خوب. مثل ترکیب 60D با 300-70 و البته یه 85-15 که بازهم کلی باید پول بدی. فکر کنم با رم و فیلتر و کیف حدود 4.5 بشه.
ببخشید که پر حرفی کردم. :31:
نقل قول:
خب اگه زرنگ بودی پس اندازت رو دلار یا سکه می کردی
حالا کجاشو دیدی جند وقت دیکه همون دوربین بجا ریال ازت دلار میخواد
نون هم بخوای بگیری باید دلار بدی