دست نوشته های امیر قلعه نوعی (46)
شنبه 18 / 08 / 87
حیف!
مسابقه انزلی بازی بسیار زیبایی بود وفکرمی کنم تماشاگران حاضردراستادیوم راضی به منازلشان بازگشتند!
درکنفرانس مطبوعاتی هم گفتم که اولین نکته ایی که دراین بازی به خوبی جلب توجه می کرد حمایت همه جانبه تماشاگران هردوتیم بود که به واقع برای برتری تیم های خود سنگ تمام گذاشتند.بازی کاملا تحت اختیار استقلال قرار داشت،بازیکنانم موقعیت های بسیاری را بدست آوردند که در صورت دقت بیشتر می توانستند باهر سه امتیاز میدان را ترک کنند.ولی هیچگاه موقعیت های بیشتردر جریان یک بازی دلیل بر برتری تیمی نیست.
ملوان تیم خوب و بی ادعایی است که با برخورداری از یک کادر فنی قوی وبازیکنانی با استعداد علی رغم امکانات محدود خود به نتایج ایده آلی در لیگ برتر دست یافته وقطعا در صورت تکرار این بازی ها به جایگاه بهتری خواهد رسید.
قبلا هم گفتم قهرمانی درنیم فصل برای استقلال هیچ فایده ایی نخواهد داشت زیرا به قهرمان نیم فصل هیچ جامی تعلق نمی گیرد و مهم این است که با تداوم روند موفقیت آمیز دردیدار های اخیر بتوانیم قهرمانی پایان فصل رابرای هوادران استقلال به ارمغان بیاوریم.درباره داستان پنالتی به سود ملوان هم هیچ اظهار نظری نمی کنم وبهتر است کارشناسان دراین خصوص صحبت کنند.من بر این باورم استقلال دراین بازی موقعیت های بسیار خوبی داشت که در صورت استفاده از آنها نیازی به بحث در خصوص صحت اعلام پنالتی به سود ملوان نبود.
امروز(جمعه)صبح فیلم بازی را در منزل تماشا کردم.واقعا سربودیم و اگر دقت کامل داشتیم حتما با چندگل برتری پیروز می شدیم، حیف ...!ُ