نه نمیشه دستگاه پیغام میده باید آپ کنی و با آپ کردنه که هکت میپره ... کلا سعی کن در وضعیت -- از هر گزینه ای که به سونی مربوطه حذر کنی یهو دیدی حواست نبود آپدیت شد ...نقل قول:
آره برای اکثر بازی ها میشه ...نقل قول:
Printable View
نه نمیشه دستگاه پیغام میده باید آپ کنی و با آپ کردنه که هکت میپره ... کلا سعی کن در وضعیت -- از هر گزینه ای که به سونی مربوطه حذر کنی یهو دیدی حواست نبود آپدیت شد ...نقل قول:
آره برای اکثر بازی ها میشه ...نقل قول:
اساتید سایتی هست که Save بازیها رو داشته باشه.
در به در دنبال Save بازی NFS Undercover میگردم، پیدا نمی کنم.
بعدش چطوری فایل Save رو باید به بازی اضافه کرد؟
سلام . ببخشید میشه سواله من رو جواب بدبد مرسی . کرک ps3 چیه؟ من دستگاهم کپی خور نیست اما می خوام که بازی ها رو تو هارد بریزم چجوریه با همین کرک .مرسی
PS3 کرک نمیشه عزیزم ، Mod میشه - یعنی سیستم عاملش (Firmware) رو به یک نسخه دستکاری شده CFW یا همون Custom Firmware تغییر میدند و بعدش شما میتونید بازی هایی که امضای دیجیتالی ندارند (کپی هستند) رو باهاش اجرا کنید .نقل قول:
همچنین روشهایی هم برای اجرای دیسکهای بلو ری کپی هست ولی به خاطر اینکه خیلی خیلی گرون تمام میشه (گرون تر از قیمت چند کنسول نو) کسی طرفش نمیره .
N_drake دوست عزیز تو قسمت سیتینگ کنسول بروید اطلاعات کنسول ببینید فرمویر نسخه 3.55 یا بایینتر هست اگه اره که میتونید با نصب فرمویر cfw -- کنید کنسول و بازی هایی که روی این اجرا شدند از هارد بازی کنید + یک بازی اصل هم داخل درایو کنسول هنگام بازی باید باشد اگه فرمویر فعلی کنسول شما بیشتر 3.55 هست مثلا 3.56 .... که -- این فرمویر ها هنوز نیومده
فعلا معلوم نیست اصلا کی میاد.....
میشه استفاده کرد مشکلی ندارهنقل قول:
ولی همون طوری که دوستان گفتن باید حواست باشه
ایشالا تا قبل عید ه-ک میشه ...نقل قول:
نقل قول:
امیدتو از دست نده ....فعلا این ه-کرا دارن از ترو بلو سود میکنن هر موقع این زیاده خواهیشون تموم بشه کاستوم
فریم ویر هم میدن بیرون .
ایشالا تا قبل عید میاد ....
بچه ها شیفت 2 بازی کردید از gt5 گرن توریسم بهتره؟ گرن توریسم اصلا ماشین ها اسیب نمیدیدند با هر سرعتی به دیوارم میخوردید هیچی مقل کارتون بود. شیفت با اینکه حجمش کمتره گرافیکش خوبه؟ ماشین ها اسیب میبینند تو مسابقه؟ اگه سری nfs تو بیست هست و این مشخصات داره خوبه به من معرفی کنید فقط شیفت 2 تو بیسته؟
وقتی سود میکنند از دانگل فرمویر بتونند هم نمیدن دیگه شانس نیس فرمویر جدید بدهند مثل ایکس باکس زود زود -- میشد که عالی بود
من ps3 را با کابل hdmi به مانیتور وصل میکنم و اسپیکر هم به خروجی مانیتور وصل میکنم اما یه هد ست فوقالعاده با کیفیت دارم که که ورودیش usb هست ونمیتونم به مانیتور وصلش کنم . آیا کسی راه حلی داره .؟
تبدیل USB به جک 3.5 mm رو بگیر و وصل کن به خروجی اسپیکرت،به ورودی اسپیکر هم که کابل Composite که تویه جعبه کنسول هست رو وصل کن.............