دوستان بعد از دانلود چند گیگ محدود میشیم ؟
من الان هر شب حدود 2 ساعت میزارم روی دانلود و 1 تا 2 گیگ دانلود میکنم و برای اینکه محدود نشم دیگه بیشتر از این دانلود نمیکنم . اینطوری محدود نمیشم ؟
Printable View
من الان هر شب حدود 2 ساعت میزارم روی دانلود و 1 تا 2 گیگ دانلود میکنم و برای اینکه محدود نشم دیگه بیشتر از این دانلود نمیکنم . اینطوری محدود نمیشم ؟
من این پست شما رو خوندم فقط به دلیل مشغله ای که داشتم نتونسته بودم جواب بدم.الان هم بعد از 30 دقیقه جستجو در صفحات این تاپیک پستتون را پیدا کردم تا جواب بدم که یک وقت به شما و وقتی که برای پاسخ به من گذاشتید، اهانت(؟) نکرده باشم.نقل قول:
من هیچوقت منظورم از اسپم کار شما نبودی
منظورم افرادی بود که اطلاعات اشتباهی را اینجا انتقال میدن و وقتی در مورد صحت اطلاعاتشون میپرسی هیچ پاسخی ندارن(نمونش:"مخابرات با اینکه پهنای باندش از شاتل کمتره مشتری بیشتری نسبت به شاتل داره ...."و چندین مورد دیگه که خیلی زیاده...:n02:)
در مورد شکایت هم،توی این تاپیک تا الان کسی رو ندیدم که شکایت کنه و به نتیجه برسه...اصولا افرادی هم که زیاد مصرف داشتند شکایت کردن(سر همین محدودیت و این مسائل)که آخرشم میزارن روز آخر قراردادشون شکایت می کنند و بعد از مدتی هم بیخیال شکایتشون میشن و رسیدگی هم نمیشه...فقط یادم هست یه دفعه (دقیقا زمان هایی که این سیستم محدودیت برای دفعه اول شروع شد)فردی از شاتل شکایت کرد و تا ته شکایتش هم رفت(میگفت پارتی هم دارم)به شکایتش هم رسیدگی کردن و سرعتش را افزایش دادن...فقط مشکلی که بود،این بود که سرعتش را چه در روز و چه در شب به نصف سرعت قراردادش تقلیل دادن:n02:(یعنی 128 نامحدود که داشت چه روز و چه شب داشت با سرعت 8 کیلوبایت دانلود میکرد)
در مورد این این محدودیت ها هم،با شما تا حدی موافقم که این روششون عیب داره و بهتره از قبل ، میزانی برای زمان محدودیت ارائه بدن ولی دیشب که فکر کردم دیدم اگه اینکارو بکنند کاربر احساس میکنه حق و حقوقی نسبت به همون مقدار هم داره و درصورت کمتر شدن میزان دانلودش،درخواست احقاق حق داره(جملش سنگین شد میدونم:n02:)
از طرفی،تازگی ها فهمیدم که گویا شاتل مرکز به مرکز روی میزان دانلود ها و محدودیت ها،تفاوت میزاره و همین هم دلیلی هست برای اینکه راه دیگه ای برای اجرای محدودیت نیست. در کل به نظر من هم این طرح عیب داره(مثلا فردی که طی 1 سال کلا 5 گیگ دانلود شبانه داشته اگه یک ماه بخواد 30 گیگ دانلود کنه محدود میشه که به نظر من نباید محدود بشه چون مصرف رایگانش به طور میانگین برابر با 2 گیگ در ماه میشه که خیلی کمتر از پارامتر های شاتل هست)ولی من از موافقین سفت و سخت محدودیت هستم.به نظرم باید نظارت بالای سرمون باشه تا اندازه مصرف کنیم(مثلا فردی را دیدم که با اینترنت 2 مگ نامحدودش در یک و نیم ماه 900 گیگ دانلود کرده بود...خب این فرد استفاده درست از اینترنت را یادنگرفته و باید از راه سخت تر یاد بگیره
اون طرح هم یک ماهه هست
ببین شما آرت 1 که بگیری توی سایت زده 9 گیگ دانلود کنی سرعتت کم میشه و... ولی با تجربه 1-2 ساله ی من از آرت،هیچ وقت زیر 18-20 گیگ محدود نمیشی و سرعتت ثابته
حالا حتما همین فرمول هم برای سرعت های بالاترش هم صادقه
ولی این طرح یکماهه هست و بله قیمتش هم ان برابر مخابرات هست...:n02:(البته کیفیت شاتل هم ان برابر مخابراته)
چرا بی انصافی میکنی؟نقل قول:
اگه روزی مبیننت بسیار فلان فلان شده نازنین، این طرح دو برابر حجم اصلی بعنوان دانلود شبانه رو اجرا کنه یه حسن داره که باز به شاتل میارزه. اینکه سرعت یه اکانت ۸ مگابیت رو در حد دایالآپ یا کمتر پائین نمییاره و ادعا هم کنه که اکانت بیست و چهار ساعته پر سرعت دادیم به شما. این کم کردن سرعت قضیهاش سوای مجانی بودن دانلود شبانه هست. اگه میگه تنبیه شدین که مجانی بودن رو حذف کنه و نه سرعت رو که طبق استاندارد باید ۲۴ ساعته پرسرعت باشه.
شما 2 برابر مصرف روزانت شبانه دانلود کن هیچ کس توی شاتل محدودت نمیکنه
مشکل اینه که خیلی ها-شما را عرض نمی کنم ها-اینترنت را فقط برای دانلود شبانه میگیرن...خوب این بی انصافی هست...
راستی،نگفتی چه قدر دانلود کردی که محدود شدی؟
به نظرت نظرسنجی ای که 250 تا رای داره چه قدر معتبره؟:n02:نقل قول:
نظر کاربران درباره سرویس دهندهای اینترنت و انتخاب بهترین سرویس دهنده حال حاضر در ایران:
زمان هایی که کیفیتشون داغون باشه از اینکارا میکنننقل قول:
اینجاست که مشابه همیشه میگم که رضایت مشتری از خدمات شرکتهای اینترنتی به شانس هم بستگی داره و بعضیها خوششانس هستن و اکانتشون بدون دردسر میشه و بعضیها برعکس. این مورد یک گیگابایت برای مثال عمومی نیست و الان توی بخش خبر کنترلپنل خودم که نگاه میکردم، دیدم که خبری نیست و بخاطر مشکلات و قطعی چیزی به من ندادن.
من خودم یکبار 15 روز سرویس آرت مجانی گرفتم:n02:
یا در چند روز اول عید سرعت دانلودم 300-400 بود(با آرت 1)
که البته سوئ استفاده نکردم و فقط در حد محدودیت شاتل مصرف کردم:n02:
چه قدر دانلود کردی و چه سرویسی داری؟نقل قول:
من دچار قانو رعایت منصفانه (یه همین چیزی شدم) و سرعتم به شدت افت کرده چقدر زمان می بره برگرده حالت قبل؟
این سرویس دوستمون نامحدود بودانقل قول:
من با حجم کمتر از شما دیگه داره یک ماه میشه که توی حبس هستم. از طرف دیگه یکی توی این تاپیک تعریف میکرد که چون روزهای بازداشتیش قرار بوده زیاد باشه، با وجود تمدید اکانت به دوره بعد هم منتقل شده. با این حساب احتمالش هست که مشکل سرعت حتی با وجود تمدید هم به دوره بعد منتقل بشه.
یادمه قرار بود تست کنم که آیا با خرید شارژ هم مشکل حل میشه یا که یه حجم زیاد خریدم و باز هم تاثیر نکرده.
اگه مصرف شبانه رایگانت در ماه در حد 15-16 گیگه در گرفتن شاتل شک نکننقل قول:
در غیر این صورت و اگه از اونایی هستی که بیشتر شبا تا صبح دانلود میکنی(اصطلاحا دانلودری)اصلا سمت شاتل نیا
محدود میشی:n02:نقل قول:
علی الحساب ماهی 15 گیگ (اونم به صورت پخش)دانلود کن ....دانلود بیشترش تضمین نشده اس(این اعدادو من از بچه هایی که دانلود کردن شنیدم و تجربه خودم نیست)
تو مدتی که محدود شدیم دانلود کنیم در حد متوسط آیا این مدت بیشتر هم میشه؟نقل قول:
سرعتم رو که آوردن پایین دیگه بازی آنلاین هم نمیتونم انجام بدم لگ میندازه
بله بیشتر میشه. به تجربه ثابت شده که حتی باید مودمتون رو هم در طول این مدت (در ساعات رایگان) خاموش کنید تا از لیست محدودیت خارج بشید.نقل قول:
اقا از دیروز پهنای باندم کم شده(از همون وقتی که پهنای باندم رو توی این تاپیک گفتم!:n02:) برای بقیه هم اینطوری شده؟اگه نه که بهشون پیام بدم ببینم چه ...س شعری برام تَف میدن:n02:
بنده دوستی دارم که رفته چند تا هارد با ظرفیت های چند ترابایتی خریده
و شب ها دانلود میکنه.اصلا نگاه هم نمیکنه.فقط حرص میزنه و دانلود میکنه. یعنی شب ها میخوابه و سیستم روشن میزاره
خوب اگر ایشون محدود نشه.4 نفر دیگه که میخوان استفاده درست و صحیح از اینترنت در شب بکنن.پهنای باند مرکز به اوج خود میرسه و دوستان ما خواب تشریف دارن و سیستم در حال دانلبود هیت و اون ها حقشون ضایع میشه و نمیتونن درست کار کنن
دوستانی که اینجا از شاتل سرویس دارن،
آیا شاتل هم سرعت دانلود از سایتهای معروف دانلود مثل اکسپرسلیچ رو محدود میکنه؟ الآن پارسآنلاین این جوریه که از این سایت که دانلود میکنی سرعت میره بالا مثلاً تا 500 کیلوبایت بعد چند ثانیه افت میکنه و میآد پایین میرسه به صفر، بعد دوباره برمیگرده بالا. این نوسان همین طوری ادامه پیدا میکنه.
نه، تا حالا که من چنین چیزی ندیدم و از دوستان هم نشنیدم. ولی از یه حدی که بیشتر دانلود کنید کلا محدود میشید و سرعت دانلود شبانه به شدت کم میشه.نقل قول:
ممنون. پس معلوم میشه این وضعیتی که ما تو پارسآنلاین پیدا کردیم مربوط به سیستم مدیریت ترافیک پارسآنلاینه که یه چند وقتیه راه انداختن. خوشبختانه فعلاً پارسآنلاین سرعت شبانه رو مستقیم محدود نمیکنه. محدودیت رو روی بعضی سایتها اعمال کرده.نقل قول:
برای منم کم شده (9 مگ شده 7 مگ)نقل قول:
نقل قول:
ممنون از توضیحاتتون و البته اگه توضیح هم نمیدادین ناراحت نمیشدم. دروغ چرا چون تابحال توصیهها در مورد من مصداق نداشته دیگه خیلی به توصیهها توجه ندارم و فعلاً از طریق خود پشتیبانی دارم قضیه رو پیگیری میکنم. آخرین تاریخی که شنیدم مدت زمان ۲۵ روز بود که اون هم برام گذشته. حجم هم حدود ۳۰ گیگ بوده، اما این قضیه حجم رو هم شما و چند نفر از قدیمیها گفتن و اگه خود شاتل راست حسینی و بدون دوز و کلک اول کار بگه که دیگه این همه مشکل نیست. باز هم میگم کسی که حسابش پاک باشه از شفاف کردن قرارداد و خدماتش باکی نداره. الان هم حجمهایی که گفته میشه واقعیتش خیلی سندیت نداره و برای یکی باعث حبس اکانت و برای یکی بیشترش هم مشکلی نداره. برای همین این حرفتون رو قبول دارم که مشکل منطقه به منطقه خیلی با هم فرق داره.
ولی جدی کسی تونسته بود توی یک و ماه نیم نزدیک یک ترابایت دانلود کنه؟ شاتل هم هیچ کاری باهاش نداشته؟ مورد ویژه داشته که کاریش نداشتن؟
نقل قول:
اگه منظورتون سرعت در ساعتهای مجانی یا کلی برای طرحهای نامحدود هست که به نظر محدود شدین. اما اگه سقف سرعت توی ساعتهای عادی باشه که من خیلی وقته دارم. یعنی با اینکه اکانتم ۶ مگ شده ﴿از ۸ به ۶﴾ باز خیلی کم بتونم به سرعت واقعیش برسم و بیشتر حدود ۵ مگ کار میکنه که نمیدونم بخاطر مشکلات مخابرات و خط هست یا سر محدود کردنم و چیزهای مشابه از طرف خود شاتل.
دلیل اینکه توضیحات برای شما فایده نداشته کم بودن اطلاعات در مورد نوع محدودیت سرویس های 6 و 8 هست.الان یادم اومد یکی دیگه از کاربرانی که 8 مگ هم داشتند توی همین تاپیک بودن که با 28 گیگ دانلود رایگان(اگه اشتباه نکنم) کل دوره اش را محدود بود(اسمش مهرزاد یا مهرداد یا یه همچین چیزی بود و تهران بودش)نقل قول:
افرادی که سرویس های پایین تری دارن اصولا در حوالی 15-20 گیگ محدود میشن و محدودیتشون کمتره(بازم میگم اینها جمع بندی من از حرف های اونها بود و تجربه خودم نبود)
در مورد اینکه حسابش پاک باشه باکی نداره و... خب وقتی حساب کتاب هر منطقه متفاوته نمی تونه حساب کتاب کلی بزاره:n02:(البته شاید هم بتونه.... نمی دونم)
نهههههههههه معلومه که نمی تونه:n02:نقل قول:
ولی جدی کسی تونسته بود توی یک و ماه نیم نزدیک یک ترابایت دانلود کنه؟ شاتل هم هیچ کاری باهاش نداشته؟ مورد ویژه داشته که کاریش نداشتن؟
طرف 2مگ مخابرات نامحدود نیشابور یا یکیاز شهر های خوراسان بودش و یکی از کابران توی تاپیک های همین فروم میگفت:n02:
SNR خطتت درسته؟سرویست 8 مگ هست و روی 6 مگ تنظیم شده؟یا 6 مگ هست؟اینا را برای پشتیبان بگی برات سریع ردیف میکنهنقل قول:
اگه منظورتون سرعت در ساعتهای مجانی یا کلی برای طرحهای نامحدود هست که به نظر محدود شدین. اما اگه سقف سرعت توی ساعتهای عادی باشه که من خیلی وقته دارم. یعنی با اینکه اکانتم ۶ مگ شده ﴿از ۸ به ۶﴾ باز خیلی کم بتونم به سرعت واقعیش برسم و بیشتر حدود ۵ مگ کار میکنه که نمیدونم بخاطر مشکلات مخابرات و خط هست یا سر محدود کردنم و چیزهای مشابه از طرف خود شاتل.
برای محدودیتت هم از چت آنلاین استفاده نکن از قسمتی که توی پنل کاربریت هست استفاده کن...بهتر جواب میده
بله تونسته. یکی از دوستان ما که همین جا هم هستند (و خیلی هم پسر گلی هست :n06:) فکر میکنم اگه اشتباه نکنم توی آبان یا آذر، در مدت یک و نیم ماه حدود 1200 مگ دانلود کرد. حالا اینکه چجوری بماند. (اسمشون رو هم نمیگم که یه وقت دلخور نشن از من).نقل قول:
دوستان گلم چرا اینقدر خودتون رو اذیت می کنید! راحت دانلود کنید! من خودم شاتل ART 7 دارم و با دانلود ۱۰ تا ۱۵ گیگ در روز مشکلی براتون پیش نمیاد! نه محدود میشید نه مورد دیگه!
فقط یک بار اونم برای ۱۰ روز سرعتم کم شد البته بعد از نزدیک به ۹۵۰ گیگ دانلود! شهریور ۹۲!
راستی دوست عزیز BursT فکر نمی کنم استفاده از اینترنت تابع روش خاصی باشه! هر کسی بر اساس نیازش سرویس مورد نظرشو خریداری میکنه و استفاده میکنه! و سیستم مصرف منصفانه شاتل یا هر شرکت دیگه ای صرفا بهانه ای برای شونه خالی کردن از زیر کم کاری خودشون هست! و گرنه شرکتی که توان سرویس دهی در این سطح گسترده رو نداره! برای چی باید اینقدر مشنرک داشنه باشه؟ جز اینکه صرفا به سود خودشون فکر میکنن و در جواب مشنری هم پشتیبان ها مثل نوار تقسیم یک خط رو بین n نفر رو نمیدونم تقاوت بیت و بایت و نمی دونم هزار چیز دیگررو تحویل میدن!
لپ کلام در تمام دنیا قانون هر چی پول بدی آش می خوری بر قراره! ولی در ایران ما یاد گرفتیم کم کاری و کمبود................. رو با حرف هایی مثل روش درست مصرف و صرفه جویی و الگوی مناسب چی چی و هزار اراجیف دیگه ماست مالی کنیم!
نقل قول:
نقل قول:
راستش منطقاً به نظر مییاد که تنها حدس درست مال BursT عزیز باشه چون با وجود صحبتهای مشابه وضعیت Hoopaad گرامی، این قضیه محدود نشدن برای همه نیست. بخصوص چیزهایی مثل استفاده از سرور ایرانی و تفاوتش با سرور خارجی هم برای همه مشابه نیست. برای همین تنها حدس منطقی این هست که شاتل بین منطقهها و شهرها تفاوت جدی میذاره و برای همین هم هست که اطلاعات سقف و موارد مشابه رو بشدت محرمانه میدونه که هم روش کارش لو نره و هم کاربرهایی که بهشون تفاوت گذاشته میشه، نتونن برای اعتراض دلیل پیدا کنن.
اینکه سرعتهای پائینتر امکاناتشون بهتر از سرعتهای بالاتر هم هست که جداً هم هست، واقعاً باز از سوتیهای شاتل هست. قبلاً هم توی صفحات قبلی گفتم که این قضیه فقط باعث میشه که کمتر کسی رغبت کنه بره سراغ سرعت بالاتر.
در مورد سرعت هم قبلاً گفتم که نویز دارم و از ۸ به ۶ دانگرید شدم. برای تماس هم مشابه صحبت شما با همون روش مکاتبه دارم پیگیر میشم.
220 هزارتومن برای یک ماه اینترنت خیلی زیاده :n03: حداقل برای من که خیلیه! وگرنه کیه که دلش نخواد از نت نهایت استفاده رو کنه.نقل قول:
با پاراگراف دومتون کاملا موافقم، اینها رو به خورد ما دادن که کاراشون رو توجیح کنن.
نقل قول:
نظر شما کاملا درسته و قاعده خاصی هم نداره! ولی من خودم حوصله سر و کله زدن با سیستم محدود و میزان ترافیک مصرفی رو ندارم چون ماشاالله هفته یک بار برای هر چیزی آپدیت میاد از دسکتاپ بگیر تا تلویزیون! در کل هر موقع احساس کردید که خیلی داره بهتون خوش میگذره و این فکر به ذهنتون خطور کرد که اینترنت ایران هم اونقدرا بد نیست زمانیکه که برادر بزرگتر شاتل گلوی اشنراک شما رو محکم فشار میده!
دوست گلم مالیات و ........ فراموش نکن! ۲۳۷۶۰۰ تومان :n08:نقل قول:
اینترنت گوگل ماهی ۷۰ دلاره ( اگر درست یادم مونده باشه )!
من به شاتل بابت سرعتم اعتراض کردم که چرا سرعت های 128 روی 2مگ بسته میشن و منم که 1 مگ دارم همینطوره .
گفتن سرعت شما ییش از قرار داد هست و منم چند بار دیگه پیگیر شدم و گفتم خوب پس 128 و 1مگ چه فرقی داره .
حالا که رفتم میبینم سرعتم کمتر شده و قبلا که از 270 پایین تر نمیومد الان دیگه حداکثر از 230 بالاتر نمیره .:n28:
نمیدونم محدودیت را شاتل گذاشته یا الان اینطوریه ...
درستی یا نادرستی این سیاست شاتل رو نمیدونم ولی اینکه سرعت ۱۲۸ بیاد پایین که نفعی برای شما نداره!!! به جای این کار چرا شما خودت هم ۱۲۸ نگرفتی؟نقل قول:
دوستان میشه بگید سرویس های نامحدود ART 3 و ART 4 و ART 5 هرکدوم چقدر سرعت دانلود میدن؟کدوم بهتره و میصرفه برای منی که دانلود زیاد میکنم...قضیه محدود کردن چیه؟شامل این سرویس هایی که گفتم میشه؟
ممنون
دوست گلم من ۱۲۸ داشتم الان هم ۵۱۲ دارم سرعت ها به این ترتیب هست؛نقل قول:
۱۲۸ حدود ۲۰۰
۵۱۲ حدود ۶۵۰
البته در صورت استفاده از VPN و ..... بسته به جایی که ازش خرید کردین ممکن افت سرعت داشته باشید!
درباره محدود شدن هم منطور اینه که شما از یه حدی که بیشتر دانلود کنید سرعت کاهش پیدا میکنه ولی مقدار کاهش و شدت اجرای و مدتش تابع هیچ قاعده ای نیست! :n13:
یه نکته تجربی هم هست که اگر سرعت کم شد با ارتقا به یک سرویس بالاتر میشه از محدودیت خارج شد! :n05:
دوست عزیز من این اینا نگفتم که سرعت سرویس های 128 را کم کنن چون هیچ وقت این کار را نمیکن و نفعی هم برای من نداره .نقل قول:
این را گفتم که سرعت من را افزایش بدن .
دلیل این که 128 نگرفتم این بود که فکر میکردم کیفیت و سرعت 1مگ بیشتر و حالا میبینم که اینطور نیست .
شما خودت فکرش را بکن پول بیشتری بدی سرویس بهتری بگیری ولی سرعتت نسبت به سرویس های ارزون تر پایین تر باشه .
اگر سرعتم را بیشتر نکنن ماه بعد 128 میگیرم .
منظور شما رو متوجه شدم. میگم که سیاست شاتل هست و خوبی و بدیش هم پای خودش. با این حرف شما هم موافقم که آدم دوست داره به ازای هزینهی بیشتری که متقبل میشه، خدمات بیشتری بگیره و یا به قول دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، هرچی پول بدی آش میخوری. البته یکی از بچههای همینجا هم میگفت که سرویس ۱مگابیت داشته و سرویسش رو روی ۳مگ بسته بودند.نقل قول:
از حرف من هم برداشت بد نکن حسین خان، عرض من اینه که با این شرایط ظاهرا بهتره که همون ۱۲۸ رو بگیری... :n06:
یعنی کدوم سرویس میشه؟ارت؟نقل قول:
دوستان من الان آرت 1 دارم بدجوری محدود شدم، درخواست تغییر سرویس بدم به آرت 3 احتمالش چقدره که ازین حالت دربیاد؟
چند گیگ دانلود کردی محدود شدی؟نقل قول:
اگه خیلی به پایان دوره نمونده یه کم صبر کن، گاهی وقتا که ارتقا میدن محدودیت رفع میشه ولی بعضی از دوستان هم بودند که محدودیتشون سنگین بوده و بعد از تغییر سرویس هم درست نشده... تصمیم با خودتونهنقل قول:
بله شما درست میگید باید همین کار را میکردم ولی چون تازه به شاتل کوچ کردم نمیدونستم وضعیت اینطوریه .نقل قول:
از طرفی هم میترسم 128 بگیرم و سرعتم افتضاح بشه بعد بگن سرعت شما 16 باید باشه و الان خوبه .:n03: نمیدونم چکار کنم ...
شنیدم کسانی که ماه اولشون هست سرویس گرفتن هرچقدر دانلود کنن برای ماه اول محدود نمیشن درسته ؟
فکر نمیکنم اینقدر سرعت رو پایین بیارن. معمولا همونطور که خود شما هم گفتی، ۱۲۸ تا ۲ مگ رو روی همون ۲ میبندند. ولی حالا این یه ماهه رو صبر کن بعدش تغییر سرویس بده. راستش در مورد اون ماه اول هم اطلاع دقیقی ندارم چون موقعی که من گرفتم از این بازیهای محدود کردن نداشت شاتل. ولی شما خیالت راحت باشه که تا ۱۵ گیگ در ماه رو محدود نمیکنه.نقل قول:
نقل قول:
برای من که اینجور نبود چون بعد از دو هفته اشتراک جدید، محدود شدم و هنوزم درگیر مشکلاتش هستم. بیشتر فکر کنم به نوع اکانت و منطقهای که توش هستین مربوطه تا ماه اول بودن یا استفاده از سرور ایرانی و مشابه. البته تجربه شخصی خودم و کسانی هست که اینجا در مورد مشکلاتشون صحبت میکنن.
با عرض شرمندگی سرویس من ا مگ هست نه ۵۱۲ :n15::n13:نقل قول:
و در جواب شما ۱۲۸ ART1 و ۱۰۲۴ ART7 !
با توجه به تجربه خودم ۱۰ تا ۱۵ گیگ استفاده در روز با ART 7 هیچ مشکی ایجاد نمیکنه ولی اگر ۲۴ ساعت دانلود کنید حدودا ۲۰ تا ۲۵ روز زمان میبره تا سرعت کم بشه البته بعد از حدود ۷۰۰ گیگ دانلود! :n05:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب نت گوهی داریم!!!!!!
تو فروردین 41 گیگ مصرف که 29 گیگش دانلوده بقیش آپلود، تو اردیبهشت هم تا الان 2 گیگ و خوردی. سرعتم شده 10!نقل قول:
کسی خبر داره که شاتل ترافیک هدیه میده واسه تولد مثه سال های قبل یا نه ؟ :n02:
تا اسفند که میدونم میدادند، هنوزم میدن فکر کنم. تولدت مبارک :n02:نقل قول:
ممنون 18 ام هست :n02:نقل قول:
پس پیشاپیش تولدت مبارک :)نقل قول:
راستی طی تفکر اتی که کردم شاتل میمونم میرم حجمی میگیرم
و از اون امین کمک میگییرم :)
راستی این لینکو حتما دانلود کنین!
کد:http://fs2.filegir.com/amin1374/Bahram_-_Namei_Be_Rais_Jomhoor.mp3
نمیخوام تاپیک رو منحرف کنمنقل قول:
ولی مرسی سلیقه :n16:
همه بهرامیون :n12: