اهههه بازم لو رفتم:31:
اقا ما رو اون اون گوشه موشه ها تو جمتون را بدی :37: نقول میدم بچه خوبی باشم
Printable View
اهههه بازم لو رفتم:31:
اقا ما رو اون اون گوشه موشه ها تو جمتون را بدی :37: نقول میدم بچه خوبی باشم
سوتی!!!:27:نقل قول:
توي چي چي بزرگ شديم ؟!
منظورم tw بود
رو هم ۳۵۰ تانقل قول:
پوينتت چقدره ؟
اکانتمم mrreave
راستی کسی اینجا اسم اکانتش که khan khole نیست
اولين ورلدته ؟نقل قول:
اهههه بازم لو رفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا ما رو اون اون گوشه موشه ها تو جمتون را بدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نقول میدم بچه خوبی باشم
مشكوك ميزني ... مولتي مصطفي نيستي ؟ :دي
فكر كنم مولتيم باشه! وايسا برم دفترچم رو پيدا كنم! ماشالا انواع و اقسام اسم ها مولتي دارم! فكر كنم اگه من انقدر مولتي نداشته بودم، اصلا روستاهاي بربري به وجود نميومدن!!نقل قول:
راستی کسی اینجا اسم اکانتش که khan khole نیست
مشکوک؟! اواسه چی یه همچین فکری میکنی نه یه چندتا ورلدی تشریف داشتم اولیش نمیدونم ۹ بود یا ۱۰ خلاصه ورد بود که توشzed32 و dohol بازی میکردن یادش بخیر بیچاره ها رو مجبور میکردم بهم تند تند ریسورس بدن دمشون گرم واقعا بچه های با مرامیان
---------- Post added at 05:04 PM ---------- Previous post was at 05:02 PM ----------
ما ایرانیا هیچ وقت اصول بازی جوانمردانه رو رعایت نمیکنیم :31: همش میخوایم یه جوری دور بزنیمنقل قول:
فكر كنم مولتيم باشه! وايسا برم دفترچم رو پيدا كنم! ماشالا انواع و اقسام اسم ها مولتي دارم! فكر كنم اگه من انقدر مولتي نداشته بودم، اصلا روستاهاي بربري به وجود نميومدن!!
Robber (Silver - Level 3)
You have already looted 1.000.000 resources!
Next level: Loot 100.000.000 resources!
کف کنید :D
من تا حالاk ۱۴۸ گرفتم
برادران همه یدونه axe بذارن کنار . این بازیکن با نام maxtix و مختصات 303|622 رو در نظر داشته باشن .
یه تایمی به زمان سرور که باید اون یدونه نیروی شما به اونجا برسه رو میگم شما زحمت بکشید تنظیم کنید تا اون موقع فیک اتک شما به اونجا برسه . البته باید کسی که از همه دورتره اول بفرسته بعد از روی اون بقیه بفهمیم که کِی باید بفرستیم . حالا دوستانی که تمایل به همکاری دارن لطفا بگن :دی
نقشه هم از این قراره که طرف جاخالی میده صد در صد . منم با (الان شد 50 تا رم) دیوارشو میارم پایین بعد هم کلیرش میکنم :دی
نقل قول:نقل قول:You have already looted 728.747 resources
آقایون لطفا هر کی میتونه فیک بفرسته برای maxtix مختصات 303|622
زمان رسیدن نیروها به روستای دشمنArrival:May 29, 2010 18 : 47 : 20 : 622
today at 23:38:47نقل قول:
با این حال فرستادم
دستت درد نکنه :10:
همین الان اسکاتش کردم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخ اینو امروز کلیر کنم چه حالی میکنم بعدش :27:
دیوارش از لول 15 اومد روی 8 :دی یه حمله دیگه هیچ دیواری نمیمونه :27:
دست برو بچ که فیک فرستادن درد نکنه :46:
آقا من اینو کلیر کردم . نه تروپ داره نه دیوار ... اگه کسی cat داره لطفا بفرسته یه خسارتی به این بزنه خدایی رو اعصابه این !
یعنی از این آدم بیکار تر توی دنیا نیست ... هر 10 دقیقه دارم اتک میدم ولی همرو جاخالی میده . یدونه یدونه نیرو مسازه ...
فکر کنم این پنجمین باره دارم کلیرش میکنم باز از رو نمیره ... هر چی هم اتک میدم که تاثیر نداره ... صبح پا میشم میبینم باز کلی نیرو ساخته . دوباره روز از نو روزی از نو ...
من دیگه بیخیال شدم ... قرار نبود اینقدر وقت بذارم واسه بازی ولی دارم 24 ساعته بازی میکنم از زندگی افتادم ... (دیگه دختر همسایه هم فهمید :دی) نمیدونم شماها چطوری بازی میکنید مخ آدم می**زه :دی
شرمنده از همه دوستان ... واقعا وقت نمیشه ادامه بدم ... یا علی
تا چند ثانیه اختلاف بین دو حمله همزمان حساب میشه؟
عمرا نميشه همزمان فرستاد! اونم با اين اينترنت هاي سوپر پرسرعت كه هر دقيقه داون ميشن !نقل قول:
دقيقا .. منم به دو دليل ميخوام بازي رو ول كنمنقل قول:
1. تمام وقتم رو گرفته
2. مرتضي سعيد رو به ترايب دعوت كرده :2:
باز می خوای بازی رو ول کنی؟ محمد مگه من مسخره تو ام؟نقل قول:
ای بابا. :|
از صبح تا حالا 121 كيلو ريسورس غارت كردم !! عجب روزگاري ... !
شما ها چقدر وقت میزارید
من که کلا روزی 2-3 بار میرسم سر بزنم اونم چند دقیقه اپ میزنم و حمله هارو میفرستم که معمولا دست خالی بر میگردن
ممد ول نکن تو اوضاعت خوب شده حیفی
علی اگه خواستی بی خیال شی به من بگو تا اکانتتو بدم به کسی !!
---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:14 PM ----------
به به چه شود :31: از همین الان خروج همه ایرونی ها و بن شدن و فارم شدن رو به همتون تبریک میگم !! منتظر دعواهاتون و کل کل ها و دروغ ها و .... هستمنقل قول:
چه بخندم من :27:
ممد تو هم ارشیوتو میتونی کامل کنی :21:
هر وقت گفتن .... تو بیا تا ... سیر : دینقل قول:
عزیزه من آخه بـــه تـــو چـــه :ِ دی
ازت بهترم چون داری اینا رو میگی ؟
ازت خواهش میشه که ببندیش عزیزه من . :11:
آقا من تو فروم یه پیام چرت دادم محمد فکر کرد من نیستم بهم میل داد ببینین : دی
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] on 29.05. at 18:40
Hello
Are you saeid in speed worlds ?
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] on 29.05. at 18:53
Waat?
I iz play word 49.
Kan you playz word 49
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] on 29.05. at 18:54
did you eat your drugs ?
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] on 29.05. at 18:56
Waat drug?
I tink i iz not drug =(
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] on 29.05. at 18:59
baz koskhol shodi ?
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] on 29.05. at 19:02
I iz not aanderestand you,
i tink you iz insolt me =|
i iz a tiket to duke of tribalwars and sey dat you iz insolt me =(
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] on 29.05. at 19:04
bia behet shukulat midam, daste dar khube ?
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] on 29.05. at 19:06
Blaked.
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] on 29.05. at 19:24
saeid che bijanbe shodi, mano az block dar biar, mamadam baw! ejoker ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] on 29.05. at 19:33
I iz not understand you. I waz a tiket to tribalwars duke I tink you iz multiakaant.
I iz a niu tiket.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] today at 15:10
saeid daresh biar
لول : دی
فعلا يك ميليون لوت رو شاخمه :31: رسيديم به 2كيلو اكس و 700 ال سي !! حريف نبــود ؟ ( البته من مطمئن هستم توي كانتينتون بجز مرتضي، نيروهام از همه بيشتره! اين مرتضي معلوم نيست چيكار ميكنه ... :27: )نقل قول:
ممد ول نکن تو اوضاعت خوب شده حیفی
نقل قول:
علی اگه خواستی بی خیال شی به من بگو تا اکانتتو بدم به کسی !!
علي نري ها ... ! تازه داريم به نوبلينگ ميرسيم حال كنيم !
من هم اون روز رو از الان ميبينم! اين سعيد هرجا بره بدبختي دنبالشه ! :31:نقل قول:
به به چه شود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از همین الان خروج همه ایرونی ها و بن شدن و فارم شدن رو به همتون تبریک میگم !! منتظر دعواهاتون و کل کل ها و دروغ ها و .... هستم
راست ميگه ... البته كامل نه ! كامل تر !نقل قول:
ممد تو هم ارشیوتو میتونی کامل کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهرداد سعيد از تو بهتره ... ؟! متاسفم واقعا :31:نقل قول:
ازت بهترم چون داری اینا رو میگی ؟
جدا ريپورت دادي تو ؟! عجب ... !نقل قول:
آقا من تو فروم یه پیام چرت دادم محمد فکر کرد من نیستم بهم میل داد ببینین : دی
آره ریپورت دادم مگه هنوز بهت هشدار ندادن ؟؟؟
نکنه مولتی نبودی ؟ :دی
نه عزیزه من . من که مثل بعضیا نیستم ریپورت ایرانیا رو بدم :|
آقا خوش حالم که بگم که 3 تا ایرانی تو 20 نفر اول ورد 50 داریم.
نوید-نیما- ایلیا
جدا ؟نقل قول:
يوزراشون چيه ... ؟ ( منكه توي 20 تاي اول يوزر ضايعي نميبينم! يوزراشون چيه ؟ )
منم يه ايراني ميشناسم رنك 70 يا 80 ورلد هست ... البته با دو تا خارجي ديگه 3 نفري با هم بازي ميكنند! اگه اين 3 تا ايراني تكي هر كدومشون رنك زير 20 باشن واقعا ايول دارن!
اسما شونو که گفتم اکانتاشونو نمی دونم بتونم بگم یا نه آخه گفتن نگو.
ولی اگه پروفایلا رو ببینی خودت متوجه یکیشون میشی : دی
هومن ترافيك، Embrace Eternity ، ظالم
درست گفتم هر 3 تارو ؟
نه
یکیشونو درست گفتی.
ظالم فکر کنم ترکی باشه : دی
ورد 42 اولین وردی بود که بازی کرده و رنک یکش بود !!!
اره کارش درسته. یکی مثله کماله خودمونه ولی خب از اون بیکار های عالمه :31::31::31::31:. من که روزی در مجموع 3 4 ساعت ماکس وقت می ذارم و به طور پروف فارم می کنم شده 600 تا فارم تا الان. یکی رو دیدم 10000 تا فارم کرده بود :18::18::18::18:نقل قول:
3 4 نفر بیکار دور هم جمع شدن و خودشونو از کار و زندگی انداختن :27::27::27::27:
بگذریم. فارم = لول 24 :D نبود؟
راستی ممد امروز به خاطر تو هی ورکشاب اپ کردم. تا فردا به 12 13 می رسه. خیالت راحت. فردا .1.5 کا ال سی و 1.5 کا اکسه و +100 تا رم مهمونشن :27::27::27::27:
می خوام فردا او دی رنکمو نجومی ببرم بالا :5::5:
مصطفي تو هم حال بكن براي خودت !نقل قول:
من تا حالا بالاي 70 كيلو ريسورس از هر كدوم از ريسورس ها فقط براي فارم دادم! دخمله هي با كت مياد فارم هامو ميزنه! اگه انقدر نميدادم بابت اين، الان منم يك كيلو ال سي داشتم ! :41:
نميبيني من هي پوينت هام 30 تا 30 تا بالا پايين ميشه ؟! هي مياد فارمم رو ميزنه دوباره بايد كلي صبر كنم فارم بسازم ولي ريسورسم هم به خاطر انباري فول شده از فارم هدر ميره ! دهنشو ... !
---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:28 PM ----------
بيا! همين الان يكي از F.U.R هاي ديگه با اكس بهم حمله كرده و مطمئنم نيروهاش رو فرستاده و فيك نيست!
حالا مرتضي تو اون بالا يه گوشه دنج پيدا كردي هيچكي دور و برت نيست داري حال ميكني ... ! چه از درد ما داني ! من دورم يه حلقه از فور ها هستش ! اونا هم كه به خاطر اينكه بارونشون رو دارم همينطور فارم ميكنم عين چي برام فيك ميفرستن يا كت و ... ميفرستن !
سلام دوستان
بنظر مياد اين بازي جنگ هاي قبيله اي خيلي قشنگ باشه.
چون حداقل اينجا خيلي طرفدار داره.
من تراوينم در حد تيم ملي خوبه اما آيا اميدي هست بتونم اين بازي رو هم ياد بگيرم؟
از كجا و چطوري شروع كنم؟
خيلي پيچيده هست؟
ميدونم سوالاتم مبتديانه هستن اما شما به بزرگواري خودتون ببخشيد.
ممنون
در ضمن دوستان
اين بازي حدودا روزانه چقدر زمان ميخواد؟
آيا مثه تراوينه كه اگه زدن نيروهات رو تركوندن تقريبا ديگه بدبخت ميشي؟
آيا پول تو پيشرفت يه بازيكن تاثير داره؟
ممنون ميشم اگه كمكم كنيد.
fake کیه؟
امروز پیام داد به این دختره فیک بفرستیم. منم نزدیک ترین عضو ترایب بهش هستم. 15 تا فیک بین 19 تا 21 به روستاش میرسن
بارون ترايب هستش ! به خاطر اين بارون هستش كه توي ترايب K52 بارون بود، بعد پيشنهاد مرج شد و ...، اونم تاپ هاشو آورد به ترايب ما و بارون شدش ... بعدشم من بهش گفتم كه بگه به اون دخمله فيك بفرستند!نقل قول:
امين بجز تو اين دخمله به كلي از بچه هاي ديگمون هم حال داده ظاهرا! يكي رو هم كلير كردش ... !
امين، خيلي كم پيدا شدي اصلا بازي ميكني ؟ :31:
خب همونطور که انتظار میرفت به من حمله کرد:20: نیروهامو بکشم بیرون؟
نقل قول:
:27::27::27::27::27::27::27: تنها چیزی که میتونم بگم :39::39:
سعید در جواب تمام حرفات پستی که چندین صفحه پیش زدم رو بخون !!!
هر وقت تونستی تو یه ورلد بالای 350 روستا داشته باشی و رنکت بالای 50 باشه بیا با من کل کل کن :31:
دوستان احتمالا من 2 هفته دیگه از بازی مجبورم برم (مسافرت کاری در پیش دارم) اگه کسی میتونه به مدت 1 ماه یا 2 ماه اکانت منو بگردونه خبر بده وگرنه بی خیالش باید بشم !!!
همین الان هم نمیرسم درست بازی کنم کلا تا حالا 200 تا حمله کردم :41:
یاد قدیما بخیر چه بی کار بودم
مهرداد من قسم می خورم که بازیم از تو خیلی بهتره و هر وقت هر جا هر جوری خواستی حاضرم نشونت بدم اینو!
من چون مثل تو بیکار نبودم و 1 سال پشت هم پشت تریبال ننشستم و 350 تا روستا نداشتم یعنی که بازیم از تو بهتر نیست : دی ؟؟؟
لول
من حاضرم روز امتحانمم با تو بازی کنم اگه خواستی : دی
oخوب بیا بازی کن !!!نقل قول:
این گوی این میدان !!
همین ورلد رو بازی میکنیم !! اینجا که میبینی من وقتم خیلی هم کمه !!! از 4 روز دیگه به مدت 2 هفته هم اصلا نیستم !!
بعدشم مدام تو سفرم !!! حالا مشخص میشه !!
راستی سعید یادت نرفته چندین و چند بار برای گرفتن اکانت های من ازم خواهش کردی ؟؟؟:31: اگه یادت رفته میخوای کاملا یاد آوری کنم!!!
البته راستش و بخوای حرفات خیلی واسه من یکی مهم نیست چون اکثر ادمای اینجا هم منو میشناسن هم تورو :27:
تو 10 سال هم بشینی بازی کنی عمرا نمیتونی به 2 تا روستا برسی چه برسه به 350 تا :27::27::27:
كاملا معلومه كه بازي سعيد از همه بهتره، اينكه ديگه جاي صحبت نداره !
مثل اينكه بياي بگي پنير از پيتزا خوشمزه تره ! ( البته منظورم نيست مهرداد پنيره ها :دي )
خیلی خلاصه
اصلا وقت نمی کنم دیگه بازی کنم. خیلی سرم شلوغه به طور خیلی خفن
هر کی اکانتمو می خواد بکه
اقا اینو میشه یکی دقیقا بگه منظورش چیه؟ معنیشو فهمیدم ولی شک دارم!
* (ninety percent of the used resources are refunded to your storage unit)
میگه چی دقیقا؟