چند روزه اصلا نمیشه به هیچ اپ استوری متصل شد حتی نمیشه به پی اس ان وصل شد , خودشون گفتن که بزودی مشکل برطرف میشه ولی معلوم نیس که این بزودی کی هستش !!!:n15:
Printable View
چند روزه اصلا نمیشه به هیچ اپ استوری متصل شد حتی نمیشه به پی اس ان وصل شد , خودشون گفتن که بزودی مشکل برطرف میشه ولی معلوم نیس که این بزودی کی هستش !!!:n15:
سلام
من طرح فشفشه خریدم اما بعد جند روز شروع کرد به کم کردن از ترافیک اصلی! راهی برای پیگیری هست؟
- - - Updated - - -
سلام
من طرح فشفشه خریدم اما بعد جند روز شروع کرد به کم کردن از ترافیک اصلی! راهی برای پیگیری هست؟
سلامنقل قول:
بله تماس بگیرید با 1565 ، براتون پیگیری ثبت میشه و قطعا رسیدگی خواهد شد.
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
بله تماس بگیرید با 1565 ، براتون پیگیری ثبت میشه و قطعا رسیدگی خواهد شد.
من فشفشه ام که تموم شد، کل ترافیکم صفر شدنقل قول:
زنگ زدم، فرداصبحش مشکلم حل شد.
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
سلام دوستان
بنده به رایگان شبانه نیاز دارم شاتل ماهیانه 5 هزارتومان میگیره شبانه فعال میکنه اما های وب اینکارو نمیکنه از اونجیی که نمیشه دو نت روی یک خط داشت و من هم 5 ماه مونده تا سرویس یک سالم تموم میشه میخواستم بپرسم میتونم تغییر سرویس بدم و سرویس یک مگ با شبانه رو های وب برای این پنج ماه بهم بده؟
یک مگ دانلودش روی 400 و خرده ای هست درسته؟
با سپاس
سلام به دوستان های وبی
چند تا سوال :
۱. الان های وب چه جور فشفشه هایی به جز اونایی که تو سایتش بدون عضویت میشه دید داره ؟ اون فشفشه های ۱۳ گیگ ۱۳ روزه ۱۰ تومن هنوز هستند یا فقط برای عید بودن ؟ ۴۰ گیگ ۳۰ روزه ۳۰ تومن چی ؟
۲. الان ۱ مگ رو روی چند میبنده همچنان ۴ مگ ؟!
۳. برای روزانه مصرف بالا و شبانه اندک چیزی بهتر از های وب هست ؟
ممنون
1-یه سری فشفشه به جز اونایی که تو سایت هست که تو روزای خاص میزاره مثل عید و... ، 40 گیگ 30 روزه هنوز هستنقل قول:
2-آره
3-نه
باید بشهنقل قول:
اگه تو قسمت تغییر سرویس بتونی 1 مگ رو انتخاب کنی که میشه تغییر داد
1 مگ داشتم با 500-550 میگرفت البته الان روزانش اینطوره شبانه تا 250 نهایتشه
سلامنقل قول:
ممنون از توجهتون
میتونم انتخاب کنم ولی باید هزینش رو پرداخت کنم
منظورتون رو بد متوجه شدم دوست عزیز شما شاتل داری و میخوای تغییر سرویس بدی های وب؟!؟نقل قول:
خوب اول باید درخواست تخلیه بدی از شاتل
پولت رو هم پس نمیدن (فک کنم)
بعد بری های وب منتظر ثبت نام کنی و متظر رانژه از های وب باشی
Sent from my LG-D802 using Tapatalk