دوستم می خواست از صبانت بیاد بیرون و طرح طلایی پاییز مخابرات بگیره ولی مخابرات میگه اگر بهت سرویس بدیم دیگه نمی تونی تخلیه پرت کنی.
انحصار بهش گفتن زکی.
کجای دنیا میزارن مخابرات از اینجور حرف ها بزنه غیر ایران.دوران احمدی نژاد بهتر بود.
Printable View
دوستم می خواست از صبانت بیاد بیرون و طرح طلایی پاییز مخابرات بگیره ولی مخابرات میگه اگر بهت سرویس بدیم دیگه نمی تونی تخلیه پرت کنی.
انحصار بهش گفتن زکی.
کجای دنیا میزارن مخابرات از اینجور حرف ها بزنه غیر ایران.دوران احمدی نژاد بهتر بود.
یعنی اگه ما الان بخواین تخلیه پورت کنیم بازی در میارن؟نقل قول:
نقل قول:
من که قبل عید میخواستم تخلیه کنم گفتن نمیشه...
تقریباً غیر قابل استفاده شده اینترنت فقط بدرد باز کردن سایت های داخلی میخوره
سرعت تک کانکشن فوق العاده پایینه
صبح سرعت عالیه اما از ساعت ۱۰ به بعد افت قابل توجه داره....
بیشتر از ظرفیت مشترک گرفته مخابرات...
سرعت شبانه شما هم از سرورهای داخلی و خارجی تفاوت داره یا یکسانه؟نقل قول:
سلام ببخشید کی میتونه بگه سرعت اینترنتم با توجه به عکس زیر چند بسته شده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس به فتوشاپ میخوره ها!نقل قول:
21 مگابایت با نویز وحشتناک!
اگه واقعیه و فتوشاپ نیست...باید زنگ بزنید پایینتر ببندن خط رو....
سرعت تک کانکشن از سرور خارجی 20 کیلوبایت نهایتا با سرور داخلی 60 کیلوبایت نهایت..نقل قول:
مولتی کانکشن و مولتی لینک نهایتا میشه 200 کیلوبایت در بهترین شرایط.
تست سرعت همین الان
سرور داخلی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور خارجی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام این عکس فوتو شاب نیست.سرعت اینترنت خودم است.میشه بپرسم نویز رو از کجا فهمیدی.آخره من فقط 15 سال دارم وهنوز زیاد نمیدونم.اینم یک عکس دیگه با یک مرورگر دیگه تا کاملا باور کنی بیا اینم با سرعت بیشتر. اگه به ساعت کنار تصویر و تاریخ نگاه کنی میفهمی که اصل است.
یک سوال دیگه نویز رو سرعت دانلود تاثیر داره؟چه قدر؟چگونه برطرف کنم؟
دزم این یعنی چی؟باید زنگ بزنید پایینتر ببندن خط رو....[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
snr میزان نویز خط رو نشون میده زیر 6 یعنی مشکل اساسی و پرش لینک...نقل قول:
اینجا درباره نویز نوشتن
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=617035[/HTML]
یعنی خط رو حداکثر روی 10 مگ ببندن...
الان با توجه به این عکس روی 21 مگه.
احتمالا مودمتون حداکثر پهنای باند خط رو نشون میده,چون سابقه نداشته 21 ببندن خط رو...
در هر حال نویز خیلی زیاده...
دقیقا خود کیفیت پایین اومده با سرعت تک کانکشن:n03: من که تا آخر شهریور با کلی حجم شارژ دارم :n30: تازه طلایی هم هست ولی بخاطر سرعت پایین تک کانکشن صفحات برام دیر باز میشه :n15:نقل قول: