اخه نیدلی رد ساید اصن بدرد نمیخوره.بعد اون یارو اصن جکس بلد نبود نوب بود :n02: جکس برداشتن دایرس موندو گفتیم باختن دیگه وقتی موندو جکسو 1v1 زد از خنده داشتم میمردم :))نقل قول:
Printable View
اخه نیدلی رد ساید اصن بدرد نمیخوره.بعد اون یارو اصن جکس بلد نبود نوب بود :n02: جکس برداشتن دایرس موندو گفتیم باختن دیگه وقتی موندو جکسو 1v1 زد از خنده داشتم میمردم :))نقل قول:
سلام به همه ..
از لول بازی کن های قدیمی ام کسی فک نکنم بشناسه .. حالا هم که تازگی ها اومدم بازی کنم بازی ایراد های عجیبی داره و دوا و درمونی براش پیدا نشده مثل این که ..
وقتی بازی شروع میشه بعد از 5 یا 10 یا 15 مین هر 10 یا 20 ثانیه یه بار dc میشه .. کسی چیزی در این مورد میدونه ؟
راه حلی هم میدونین ؟
ممنون ..
زمونی که من بازی میکردم فک کنم این همه ایرانی لول بازی نمیکردم .. خوش حال شدم ...
این 10 15 صفحه اخرو بخونی می فهمی جریان چیه . واسه همه این مشکل هست .نقل قول:
و اینکه فعلا راه حل جز اینکه وقتی dc می شه ip عوض کنی نیست .
ظاهرا مشکل داره کم کم براى همه حل ميشه الان دوروزه ک علاوه بر نداشتن دى سى پينگم هم از قبل خيلى پايين تر اومده
خیلی ها میخوان بدونن چجوری bjergsen پنتا کیل گرفت، TSM کاملا باهوش بازی می کرد، اول Mundo رو میفرستادن جلو با کلی Shield و Heal که روش مینداختن هرچی Burst و Ulti تیم حریف داشت هدر میرفت، بعد بقیه تازه میرفتن جلو، تو اون صحنه که bjergsen پنتا کیل گرفت هم Nami و هم Orianna فقط تونستن Ulti هاشونو به Mundo بزنن، bjergsen کاملا عقب وایساده بود و فقط Shield میکرد و یکم هم Poke میکرد، بعد از اینکه گرد و خاک ها خوابید تازه bjergsen اومد جلو و فقط تنها کاری که لازم بود بکنه این بود که 1 دونه Spell به هر کدومشون بزنه تا بنمیرن. کاری که دقیقا برعکسشو تو بازی Curse دیدم، Voyboy میرفت تو شیکم دشمن، میخواست Hai رو بکشه و دقیقا اتفاقی که میفتاد این بود که خودش اول از همه می مرد و هم Shield هاش از بین میرفت هم Ulti خوب Lulu که واقعا تو Team Fight ها به درد میخوره.
پچ 4.5 شده پچ Support هایی که میرن Mid. اگر جلوشون Assassin برداری اونا هم Exaust برمیدارن و چون Exaust تو این پچ باف شده نمیتونی بکشیشون، اگه Mage برداری جلوشون اونا هم Heal برمیدارن و بازم چون Heal رو باف کردن که Speed Movement هم میده، بازم نمیشه کشتشون، توی Team Fight هم Ulti هاشون واقعا به درد بخوره، حالا توی مسابقات تقریبا 50% بازی ها Soraka رو بن کردن، وقتی هم کسی Soraka رو برداشته اذیت کرده همه رو. بقیه Support ها هم توی Mid خوب بودن، مخصوصا Lulu و Karma هم که دیشب اضافه شد.
بشینین بازی کنین نشستین بازی دیگرانو می بینین چی می شه
تا حالا از ایران تیمی رفته؟
اگه این دیگران نبودن شما الان داشتی 2-1-2 بازی می کردید و جای farm هم دیگه رو مثل cod می کشتید و همه Heal + Clarity بر می داشتید و ... ;)نقل قول:
ایران؟؟؟؟!!!! شما یه Gaming House توی ایران به من نشون بده بقیه پیش کش
يکى از نکات جالب توى بازى دوم tsm اىن بود که وين براى اينکه خودشو نشون بده تانک لازم داره درحالى که تانک نداشتن و از طرفى tsm تانک داشت که خودش رو جلو مينداخت و دابل ليفت عملا هيچکارى نميتونست بکنه ولى عجيب تر از پنتا بيرگسن 1v1 موندو با جکس بود من نميفهمم چطور همچين چيزى ممکنه جز اينکه nien جکسش خوب نبود.
آقایون شما رو بخدا بیان اعتراض کنین حداقل به این ISP ها و نمایندگی هامون مشکلات یک ماه اخیر رو بگین تا فکر نکنن که هیچ کی چیزی نمی دونه . هر بلایی سر ما ایرانیا میاد از حرف نزدناست و از این منتظر موندناست. من اینترنت های شاتل ، پارس آنلاین ، مخابرات ، آسیاتک رو دارم ( چون گیم نت و کافی نت دارم) و الان همشون دچار همین مشکلن و در بازی های آنلاین (از دیرز تا حالا دیگه شده همه بازی ها - تا قبلش فقط lol بود..) مثل LOL و WOW و Rift و ... در دقیقه های 20 تا 27 نهایتاً DC میشه ، من تا تونستم اعتراض کردم ولی من یه نفرم ، ازتون می خوام برای حل این مشکل شما ها هم اعتراض های حضوری و تلفنی کنین تا صداتون به گوش اون بالایی ها که زدن داغون کردن نت کشور رو برسه بلکه شاید فرجی شد.... همین حالا دست بکار بشین بچه ها... چون فکر می کنن چون کسی چیزی نمیگه پس مشکلی نیست و چیزی حالیمون نیست .... همین حالا بجنبین که دیره...
یه روزی میشه که توی مسابقات تیم ایرانی ها هم هست اسم تیممون هم 100% میزاریم فروهر عکس آیکنمون هم که فروهر میشه
بعدش توی تلویزیون هم که میتونی کل مسابقات رو ببینی
و حتی ممکن مسابقات توی ایران برگذار بشه همه از کل دنیا میان ایران
یعنی میشه اون روز زور تر برسه ...:45: