سلام به زهرای عزیز!
دوباره من اومدم! از رو که نمیرم...
خیلی ممنون از جوابای قشنگی که دادی, با اجازه بریم تا یه سری دیگه سوال و جواب داشته باشیم.
راستی تا یادم نرفته, فاصله ی ماه از زمین درست برابره با فاصله ی شمالی ترین نقطه ی آمریکای شمالی تا آخرین نقطه ی جنوبی آمریکای جنوبی!
شاد و سلامت باشی و شب خوشی داشته باشی....!
- زندگی چند بخشه؟ مرگ چطور؟
- زیباترین چیزی که خدا خلق کرده چی میتونه باشه؟
- از چی بیشتر از هر چیز دیگه میترسی؟
- نظرت در مورد نظریه ی جهان های موازی و همچنین کرم چاله ها چیه؟ {نجوم!}
- خلاء چیست؟ آخه من اعتقاد دارم چیزی به اسم خلا وجود نداره! ما وقتی میگیم فضا پر از خلا هست یعنی خلای مطلق معنا نداره! پس چطوری در فضا گرانش وجود داره در حالی که ما میگیم هیچ چیزی موجود نیست!؟ شایدم من بد متوجه شدم... {فیزیک!}
- به نظرت میشه فرمول محیط بیضی رو پیدا کرد؟ میدونم که هنوز همچین فرمولی به طور رسمی اثبات نشده! ولی ممکنه با یه فکر ساده کسی روشی برای محاسبش پیدا کنه! شما روشی پیشنهاد نمیکنی؟ {هندسه!}
- حافظ رو بیشتر قبول داری یا سعدی؟ چرا؟
- فرق قطعه با چهارپاره چیه؟ {ادبیات!}
- فرض کن داری با ماکسیما با یه سری از دوستان میری مهمونی! یادت میوفته آخ گوشیم جا موند خونه, بر میگردی که گوشیتو برداری, اخه ممکنه بعد از مهمونی با بروبچز برین ویلای شمال و یه هفته اونجا خوش باشین! وقتی میرسی خونه از ماشین پیاده میشی خیلی اتفاقی سر کوچتون (ترجیحا" کوچه ی سیمین- زعفرانیه!) کاگر شهین خانم و میینی که دست دختر 8 سالشو گرفته و درحالی که دختر گریه میکنه ومیگه مامانی منم از عروسک های نوه ی شهین خانم میخوام, دارن رد میشن, مادر با دستش از زیر چادر سفید و کهنه ای که سرشه دست پچشو میکشه و میگه: گریه نکن عزیزم, برات میخرم, وقتی بزرگ شدی, خانم دکتر شدی یدونه برات میخرم! و در حالی که گوشه ی روسریش یه قطره اشکی که از گوشه ی چشاش میریزه رو پاک میکنه از روبروت رد میشن! چه حسی میشی؟ {نویسنده و کارگردان: واحد!}
- اگه یه روزی یه شرکت بزنی, اسمشو چی میزاری؟
- باغالا قاتوق (نمیدونم چطوری نوشته میشه, شرمنده...) خوردی تا حالا؟ چه مزه ایه؟ از چی درست میشه؟
- ماشین مورد علاقت چیه؟ دوست داری چه رنگی باشه؟
- روباه باهوش تره یا خرگوش؟
- اگه اینترنت نبود, چی میشد؟
- نظرت در مورد آپدیت جدیدم تو وبلاگ چیه؟ مخصوصا بند آخر کلمه ی محم-د گ-ا ؟
- سیاست رو دوست داری؟
- به میخوره چیکاره باشم؟ نویسنده؟ مترجم؟ دیپلمات؟ مهندس It؟ فیزیکدان؟ دست فروش؟(یا سایر-نام ببر) چرا؟
- مامانبزرگتو چی صدا میکنی؟
- بهترین نعمتی که خداوند به انسان داده؟
- یک جمله ی زیبای گیلکی با معنی مینویسی؟
- اگه فارس و ترک و کرد و لر و گیلک متحد بشن, چی میشه؟
- ایران 20 سال بعد رو چطور پیش بینی میکنی؟
- کامل کن لطفا: یک همسر خوب باید.....
- شفق زیباتره یا فلق؟ کلا مثل من عاشق گرگ و میش هستی یا نه؟
- بهاره, جاده ی رشت-منجیل قسمتی که پر دره و سرازیریه داری پیاده قدم میزنی, غروبه و داره بارون شر شر میریزه, چه احساسی داری؟ اگه الان ازت بپرسن زیباترین جای جهان کجاست, چی جواب میدی؟
- منو یه کوچولو نصیحت میکنی؟ در دو سه جمله ی کوتاه...
- باز هم تو 27 زحمتو کم میکنم! امیدوارم از سوالاتم خسته نشده باشی....
.......................قربانت: واحد........................