اگه بخوای از شرکت دیگه ای اینترنت بگیری اولا باید بری مخابرات منطقه خودتون و فرم انصراف رو پر کنی . البته باید مالک خط باشی یا اینکه حتما مالک خط همراهت باشه و باهات بیاد مخابرات و فرم رو امضا کنه . بعدش فکر کنم تا 1 هفته الی 10 روز یا شایدم بیشتر !!!!! (چون هیچ حساب و کتابی نداره کاراشون ) طول میکشه تا خط رو تخلیه کنن . بعدش میتونی از یه شرکت دیگه درخواست سرویس کنی . از من میشنوی همین مخابرات بمون . من خودم قصد انصراف داشتم اما وقتی قیمت ها و سرعت مخابرات رو با سایر شرکت ها مقایسه کردم دیدم که مخابرات حداقل یک سرو گردن از همه اون شرکت ها بالاتره . هم سرعت بهتری داره و هم قیمت مناسب تری . من میخواستم برم از شرکت صبانت اینترنت بگیرم . بهم گفتن که برای شما سرویس 128 کیلو بایت خانگی رو داریم . که تا 1 مگابیت پهنای باند بهتون میدیم . 3 ماهه , 3 گیگ میتونی بخری به قسمت 20 هزار تومن . میشه گیگابایتی حدود 7 هزار تومن !!!!!!!!!! هر گیگابایت حجم اضافه قیمتش میشه 3900 تومن . حالا همین شرکت رو با مخابرات مقایسه کن . مخابرات حداقل 5 مگابیت داره پهنای باند میده . قیمت هر گیگ 3800 تومن و شبانه رایگان هم داره . از بین شرکت های اینترنتی اینجوری که شنیدم شاتل سرعت خوبی داره . اما امتحانش نکردم . ولی خب خودم یکسال مشترک صبانت بودم . اما مخابرات رو به همه اینا ترجیح میدم . شما البته میتونی بری شرکت های دیگه رو هم امتحان کنی اما به نظر من مخابرات بهتر از همه اونهاست .نقل قول: