برای اطمینان سرورای مختلف تهران و شبدیز کرج رو جداگانه تست کن.نقل قول:
Printable View
برای اطمینان سرورای مختلف تهران و شبدیز کرج رو جداگانه تست کن.نقل قول:
شک نکن رفتی رو 2مگ!نقل قول:
برای بهتر کردن پینگ کار زیادی نمی تونید بکنید و دست شما نیست
اهواز کلا دوباره خیلی بد شده من همه سیگنال ها و کیفیت ها 100% هست ولی نمی تونم پیج باز کنم
خدا لعنت کنه باعث و بانیشو که بعد از این همه شکایت بروبچ اهواز هیچ کاری واسه بهتر شدنش نکردن
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به این عکس از سرعت هایی که با IDM می گیرن زیاد توجه نکنید چون 99% شون فیک هستند
این عکس رو از سرعت اشغال مبین نت تو کسری از ثانیه گرفتم درحالی که سرعت متوسط دانلود نصف این هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان با چیز پی ان اومدم فروم!!!!حتی حوزه هم برام باز نمیشه.
i love u mobin net
مبین نت من دیگه هیچ پیجی باز نمی کرد حال دیگه قطع شد
با وجود کیفیت عالی تو سیگنال علامت تعجب روی ایکون اینترنت اومده
به نظر میرسه تحرکاتی در جریانه. گوگل امن هم باز نمیشه. اگر دوستانی دارید که به خدمات شرکت های دیگه دسترسی دارن، از اونها ام سؤال کنید ببینیم سراسریه یا فقط مبین نت اینجوریه؟ من در حال حاضر برای تحقیق این مورد به کسی دسترسی ندارم.
اصلاحیه: برای من گوگل در حالت عادی هم باز نمیشه!
من از يه منبع نسبتا موثق شنيدم اينترنت ملي اينبار ديگه قضيه اش جديه . قراره فقط سايت هايي باز بشن كه هاستشون ماله ايرانه يا يه همچين چيزي.
من با خط وایرلس با سرویس های گوگل مشکلی ندارمنقل قول:
اگه ادرس خاصی مد نظرتون هست بگید چک کنم
اخرین اخباری که دادن این بود که تا اخر سال قراره فقط 15% از کاربرای خانگی به اینترنت ملی منتقل بشن و تا اخر برنامه 5 ساله همه رو شامل بشه!نقل قول:
درود بر شما .نقل قول:
دوست عزیز حرف شما کاملا درست است اینترنت مبین نت توی اهواز هر روز کند تر میشه . ضمنا نوسان سرعت هم خیلی زیاده باور کنید همین چند وقت پیش سرعت دانلود 1 مگ به 40 کیلوبایت هم نمیرسید اما الان به سرعت قبل بازگشته ولی این نوسانه پینگ و نوسان سرعت همیشه برقرار هست کاش مبین نت به حجای اینکه این همه اشتراک بده فکر پهنای باند اهواز هم باشه .
یعنی مسئولای ما آخرشن دیگه!!! آخه .... برید دلارو جمع کنید ر.یدبد تو نت...