خدا رو شکر ایندفعه به اندازه کافی از هم فاصله داریم تا به من تجاوز نکنی (یعنی به روستا های کلیر شده من :دی)
Printable View
خدا رو شکر ایندفعه به اندازه کافی از هم فاصله داریم تا به من تجاوز نکنی (یعنی به روستا های کلیر شده من :دی)
من كي خواستم بهت تجاوز كنم، هر موقع كارت داشتم خودتم راضي بودي :31::31::31:نقل قول:
قربونت علی جون.داشتم پستهای بچه ها رو میخوندم و از نظرات حرفه ایشون استفاده میکردم.:11:نقل قول:
هادي فكر نميكردم انقدر بيكار باشي كه بيايي دعوا هاي سعيد و مرتضي رو بخوني :27:نقل قول:
فقط چنتا تا چیز بگم میون این همه دعواها
اول اینکه رتبه اسپید خیلی نشوندهنده بازی نیست !! خداقل من خودم اون اوایل که میرفتم اسپید (قبل اینکه شماها بدونید اسپید چیه :دی ) رنکم تک رقمی بود عموما اما پز رنک اسپید خیلی بی معناس تو جمع کسایی که اسپید بازی نمیکنن چون دو نوع بازی چدا گونه هست و عموما تو اسپید کار گروهی خیلی مهمه
دوم اینکه تا یه ماه یا 2 ماه اول تا 7-8 روستای اول ورلد های معمولی رنک و این حرفا همش چرت هست و هیچ ملاکی نیست !!!! خیلی ها چه با مولتی و چه با چیزای دیگه سریعا رشد میکنن و میتونن بازی کنن اما وقتی روستاها زیاد بشه و جنگ های اساسی در بگیره و 100+ روستا داشته باشی اون موقع هست که نشون میده کی حرفه ای بازی میکنه کی غیر حرفه ای !!! اینجاست که کسایی مثل کلنگ و صفا و مصطفی و حتی سعید (نه این اسمون نه اون که پریمیوم میده تو اون یکی فروم کسی که خیلی وقته تو بازی ها نیست) و دوهل و ... حرفه ای میشن !!!
پس حرف مولتی و اینا هم نزنین کسی باید تو زمینه بازی کل کل کنه که حداقال یه بار 100+ روستا داشته باشه و یه دوره جنگ خفن داشته باشه !!!!
دیر اومدن و زود اومدن تو بازی خیلی تاثیر نداره اگه بلد باشی !! من یادمه بعد اینکه اکانتم تو ورلد 12 رو دادم رفت (تاپ 60 بود) بعد چند ماه برگشتم و زمانی که رنک 1 فکر کنم 100+ روستا داشت شروع کردم با کمک بچه ها البته و سریعا بدون اینکه تو ترایب خاصی برم به تاپ 100 رسیدم و تنهایی با چند ترایب درگیر شدم و کلی حال داد و اخرشم اکانتمو به حدود 100 یورو (البته به پینت یادم نیست چند پوینت بود) فروختم
اینجا هم امیدوارم بچه ها بمونن تا مشخص بشه کی چند مرده حلاجه !!!! و سعید من به شخصه تا حالا هیچ نوع حرکت نیمه حرفه ای از تو ندیدم به جز کلی ریسورس گرفتن و کلاس گذاشتن و حرف زدن :دی
به هر صورت امیدوارم همه کسایی که اومدن تو این ورلد بمونن و کم کم منم میام سکتتون :دی
راستی چاقال من از راه دور هم قدرتشو دارم بهت تجاوز کنم :دی
اگه کسی از بچه های دیگه (مثل هادی) پایه بازی هست یه اکانت اضافه هم دارم خیلی اوضاش خوب نیست اما بد هم نیست میشه باهاش بازی کرد !!! اینو چون اسم اکانتم خراب شده بود درست کردم اما حس بازی باهاش و نداشتم (البته رس نمی تونم بفرستم واسه خودم چون سیترشم و کاملا معلومه مال منه)
اذهان عمومی رو متشوش نکن . من اعاده حیسیت میکنم :27:نقل قول:
کم پیدا شدی ! امیدوارم هر جا هستی موفق باشی :46:نقل قول:
علم چقدر پیشرفت کرده از راه دور هم میشه !! :18: خدایا توبه ...نقل قول:
---------- Post added at 10:15 AM ---------- Previous post was at 10:11 AM ----------
یکی یه راهنمایی کنه به این نوب بیچاره :دی
با کسی که 24/7 آنلاینه و مدام نیرو میسازه باید چیکار کرد ؟! من چند بار دارم طرف رو کلیر میکنم ولی باز نیرو میسازه ! کلا رو اعصابه از رو هم نمیره ... منم که روزی چند ساعت بیشتر نیستم ! اگه بیخیالش شم پا میگیره ...
F1 ~~> هلپ می پلیز
يه 6-7 باري كلير بشه كلا بي خيال ميشه اين رو مطمئن باش !نقل قول:
اوکی . ببینیم تا کی مقاومت میکنه :دی
پالادین شما چند درصد شده ؟
براي من 40% هستنقل قول:
من امروز ظهر ساعت 4 يا ميزنم يكي از تاپ 10 هاي كانتينت رو كلير ميكنم يا خودم كلير ميشم :19:
اگه کلیر شدی خبر بده روستاتو نوبل کنم :27::31:
Iron با دو برابر clay مبادله میکنیم ... نمکــــــــــــــیـــه نمکــــــــــــی :دی
مهرداد يوزر و پسش رو بده ببنم چجورياست ولي فكر نكنم زياد وقت كنم بازي كنم.فقط ميخوام يه خورده سرگرم باشم.نقل قول:
اگه کسی از بچه های دیگه (مثل هادی) پایه بازی هست یه اکانت اضافه هم دارم خیلی اوضاش خوب نیست اما بد هم نیست میشه باهاش بازی کرد !!! اینو چون اسم اکانتم خراب شده بود درست کردم اما حس بازی باهاش و نداشتم (البته رس نمی تونم بفرستم واسه خودم چون سیترشم و کاملا معلومه مال منه)
نقل قول:امروز ظهر ساعت 6، دقيقا 5 امين روزي ميشه كه به اين ورلد اومديم !نقل قول:
منم با 120 ال سي و 350 اكس و 350 اس پي و ... ( توي 5 روزها ! با پوينت 300 ! ) دارم ميرم وسط ميدون نيروهامو سلاخي كنم :31:
ايول هادي، دست دست دست دست :31:نقل قول:
امید من به شما دبستانی هاست... : دی
کسی هنوز Ram نساخته ؟! نیاز شذیذ به پایین آوردن دیوار داریم :دی (حق الزحمه نیز پرداخت خواهد شد) :46:
من رم ندارم ولي 700 تا اكسه من با 150 تا ال سي دارم، فقط يوزر بده مادرش بياد جلوي چشماش :دي
من دبستاني نيستم ولي دبستاني هارا دوست دارم ... :دينقل قول:
امید من به شما دبستانی هاست... : دی
بابا طرف دیفال کشیده لول 12 ! هر بار فارم میکنم دو تا از نیروهام میمیرن :دینقل قول:
من رم ندارم ولي 700 تا اكسه من با 150 تا ال سي دارم، فقط يوزر بده مادرش بياد جلوي چشماش :دي
من ورزش نمیکنم ولی ورزشکار چرا ... : دینقل قول:
من دبستاني نيستم ولي دبستاني هارا دوست دارم ... :دي
یه هلویی کنار منه 700 پوینتشهنقل قول:
نوبل تارگتمه
یک و نیم برابر پوینتش نیرو دارم من :31::31::31::31:
اخ عجب رنکم بره بالا بعد از نوبل کردنش :5::5::5:
یکی رو کلیر کردم بعد حواسم نبود به خیال این بابا به یکی دیگه حمله کردم:20:
فقط 15 تا ال سی برام موند! یعنی الآن کاملا معنی نوب بودن قابل درکه:20:
شما رئیس فدراسیونی؟نقل قول:
من ورزش نمیکنم ولی ورزشکار چرا ... : دی
سلام !
آقايون اگه ميتونين سيتر من باشين بعضي اوقات !
منم اين افتخارو ميدم كه به قبيلتون اضافه بشم :)
يه فارم كردن هم بلد نيستي ؟ :31:نقل قول:
چه حالي ميده مولتي باشه بعد بن بشه نتوني نوبل كني ! :27:نقل قول:
به شخصه دريافتم كه بعضي ها از صد تا دشمن هم بد ترن !نقل قول:
زین پس بدون نگرانی فارم کنید ... پایین آوردن دیوارهای فارم خود را به دستان توانای ما پسپارید ... :5
هر کی لازم داشت یه ندا بده (همراه ندا یه مقدار ریسورس بده) کار در اسرع وقت و در محل انجام خواهد شد :دی
من 2 روز نبودم کلی رس به فنا رفت حیف شد
هادی یوزر پس رو برات فرستادم بیا با اینکه اصلا نیرو نداره اما دورو برت نوب هستن و مشکلی نداری اگه حوصله کنی سریعا رشد میکنی یه 600 پوینتی هست 100-200 تا کلا نیرو داره البته 60 تا ال سی شو خودم کشتم
ترایب چه شلوغ شد ! جریان چیه ؟!
===
نیرو دارم میسازم در حد تیم ملی ! ایشالا فردا پس فردا صداش در میاد ... :دی
تا یه ساعت دیگه هم یه 800 پوینتی رو کلیر میکنم :27: دور و برم پر فارم شده وقت نمیکنم اینارو جمع کنم ...
همچينم شلوغ نشد فقط چند تا نوب آورديم توي ترايب !
برين توي قسمت ستينگ و بعد ستينگ و جايزه هاتون رو فعال كنين كه توي پروفايلتون نشون داده بشه
بعدش كه براتون نشون داده شد، برين و روي اون آيكون ماوستون رو نگه داريد، ميبينيد كه اطلاعاتي ميده از قبيل اينكه تا حالا دقيقا چقدر فارم كرديد و يا اينكه چقدر نيرو كشتيد يا اينكه چند بار تا حالا فارم ( دقت كنيد فقط فارم ) داشتيد و ...
كلا چيز توپيه !
من تا حالا دقيق 600 كيلو فارم داشتم !! و 420 بار فارم !
ظهري رنك يك كانتينت به خاطر خون خواهي بارونشون بهم اتك داد ! دو روز پيش زدم بارونشون رو له كردم ! امروز بهم اتك داد ... نيروهام دو برابرشه ولي نامرد وال بالا داره و همينطور كت و رم داره و توي اولين حمله فارمم رو كشوند پايين طوري كه دهنم سرويس شد و بالاي 20 كيلو ريسورسي كه از فارم داشت برام ميومد همه هدر رفت ... به نظرتون باهاش چيكار كنم ؟
كليرش كنم به قيمتي كه 70% نيروهام بميرن ؟ ( به خاطر والش اينجوريه وگرنه دو برابرش نيرو دارم! )
رم بسازم و والش رو بيارم پايين ؟
بازي رو ول كنم ؟!
منتظرم ... مخصوصا حرفه اي ها مثل علي جواب بدن :دي
کلیر کردنش بسته به این داره که دورو برت کسی هست که باز بهت حمله کنه و ایا می تونی جلوی نیروهاش وایسی یا نه !!! اگه نمی تونی دفاع کنی و اون کت داره باید کلیر کنی و سریع باز سازی کنی و فارمش کنینقل قول:
اما اگه می تونی دفاع کنی ( و مسلما از دوستان برای دفاع کمک بگیری) سریعا برو سراغ رم
امروز به کل تو بازی نبودم. فقط دو ویو فارم کردم. :41::41::41::41::41:نقل قول:
من 360 بار فارم کردم که 800 کا نتیجش بوده :31::31::31::31: تا فردا پس فردا جایزه لول 2 اش رو می گیرم :5::5::5:
فارمم هم لول 21 هست. خودتون حساب کنید دیگه چقدر نیرو دارم. بیشتر از 800 تا فقط ال سی دارم :10::10:
اگه بیشتر ان می بودم الان یه نصفه نیوک داشتم :D
BTW
محمد بیا تو فروم ترایب بگو . فوقش اینه همه بهش فیک می دیم. بعد با دیپلماسی حلش می کنیم تا یه مدت
یو که به رم و کت رسیدی دهنشو صاف می کنیم :27::27:
lol :دی
جیک جیک مستونت بود یاد زمستونت بود ؟ رفتی بارون کلیر کردی فکر کردی اینا بیکار میشینن هر کاری دوست داشتی بکنی :دی
من الان 40 تا ram دارم اگه بکار میاد کمکت کنم ؟
ولی من فکر میکنم تو فروم بگی بچه ها ساپورت بفرستن خیلی بهتره ! نفری 100 تا sp هم بفرستیم کلی میشه ! طرف طلفات میده بعد میتونی راحت کلیرش کنی .
کسی تو ورد ۵۰ بازی نمیکنه؟
نه کسی بازی نمیکنه .
دور و برم كه ماشالا پر از ترايب F.U.R هستند ! همين ترايبي كه بارونشون رو لهيدم و الان دارن بهم حمله ميكنن !نقل قول:
نقشم رو ببيني خندت ميگيره ! دورم دقيقا يك دايره ي زيبا از فور ها هستش ! كاملا يه دايره هست :27:
ولي باحالي قضيه به اينه كه ما كلا 17 عضو داريم، ولي او دي هجومي ما از اونا كه 80 عضو دارن بيشتره !! :27::27:
منم يا اين دخمله رو كلير ميكنم ( همون رنك يك كانتينت ) و خودم هم كلير ميشم يا اينكه خودمو ميزنم به موش مردگي بعدا ميزارمش !
اينم باحاله بگم كه توي كانتينت ترايب رنك 5 هستيم ولي بازم او دي از رنك 1و2و3و4 بيشتره ! :21:
ماشالا بچه ها تركوندن ! مخصوصا امين كه فكر كنم حمله ي انتهاري كردش او دي رنك 100 شده الان ! :31:
فارم من رو اگه اين دخمله نميزد من الان فارمم لول 20 فول شده بود !نقل قول:
اومد فارم 18 فول من رو زد، بعدش كلي ريسورس داشت ميومد برام، هم از ماركت و هم از فارم، همش پريد! از ماركت حدود 20 كيلو آهن داشت با چوب تبادل ميشد! از فارم هم حدودا 20-30 كيلو بودش ... ال سي هام راحت به 500 رسيده بودنا ! الان 430 تان :41:
البته اگه عدالت رو رعايت كنيم من خودم كرم ريختم كه بهم حمله كردن :31:نقل قول:
رفتم به اين رنك يكه فحش دادم اونم بهم حمله كرد! :27: ولي كلا حال ميده ترايبال! براي خالي كردن عقده خوبه ! :31:
و در مورد ساپورت : خوشم نمياد "شاخ" ترايب بياد درخواست ساپورت بده :31: فعلا كه هنوز كلير نشدم! هر موقع شدم يا بازيو كنار ميزارم يا ساپورت! كه البته گزينه يك بهتره! :40:
همه 50 هستيمنقل قول:
حقته يك جا گم بشي بعدش آدرس الكي بهت بدن :31:نقل قول:
بابا شاخ ترایب !! :دی
پس فردا کلیر شدی حسرت بخور که چرا ساپورت نگرفتی :27:
امشب لازمت دارم یدونه axe بفرستی به همون که قبلا آمارشو بهت دادم تا بتونم دیوارشو بیارم پایین :21:
بچه هایی که میتونن fake بفرستن اعلام آمادگی کنن پلیز :46:
اقا اسم اکانتتونو بدین دیگه نترسین نمیخوام ازتون ریسورس بگیرم:31:کد:همه 50 هستيم
.....:34:کد:نه کسی بازی نمیکن
این که پایین منه رو کلیر کردم، به قول محمد انتحاری! از اونموقع فقط دیوار ساخته و هیدینگ پلیس! الآن امتیازش از من بیشتره ولی ظاهرا نیرو نداره. الآن 9 تا رم دارم تا 3~4 ساعت دیگه میشه 20 تا:20:
....نقل قول:
آماده ایم؛ آماده!
پس چی میخوای؟:27:نقل قول:
اقا اسم اکانتتونو بدین دیگه نترسین نمیخوام ازتون ریسورس بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستی صفا صمیمیت:11:
Acc=mrreave
ساعت حمله و مختصات رو برام ميل كن فيك بفرستم :8:نقل قول:
بابا شاخ ترایب !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس فردا کلیر شدی حسرت بخور که چرا ساپورت نگرفتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امشب لازمت دارم یدونه axe بفرستی به همون که قبلا آمارشو بهت دادم تا بتونم دیوارشو بیارم پایین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه هایی که میتونن fake بفرستن اعلام آمادگی کنن پلیز
اول خلوص نيتت رو مشخص كن :31:نقل قول:
اقا اسم اکانتتونو بدین دیگه نترسین نمیخوام ازتون ریسورس بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه كه مثل تو منفعت طلب و فقط به فكر منفعت هاي خودشون نيستن :31:نقل قول:
جدا ... ؟ من هنوز اسميتيم 5 ئه !نقل قول:
این که پایین منه رو کلیر کردم، به قول محمد انتحاری! از اونموقع فقط دیوار ساخته و هیدینگ پلیس! الآن امتیازش از من بیشتره ولی ظاهرا نیرو نداره. الآن 9 تا رم دارم تا 3~4 ساعت دیگه میشه 20 تا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها دستگاه دروغ سنج چي ميگه ؟ :31:نقل قول:
بده ادم همو طناشو بشناس:21:نقل قول:
دروغ سنج بچه محلمونهنقل قول:
---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------
ای بابا منکه گفتم ریسورس نمیخوام بهتونم که نمیتونم حمله کنم ماشالا همتون كه تو btw بزرگ شدین
گلابی تو 5 برابر من نیرو داری میخوای ورک شاپ هم داشته باشی؟:13:نقل قول:
جدا ... ؟ من هنوز اسميتيم 5 ئه !
جواب اینو توی تریبال دادمنقل قول:
همه كه مثل تو منفعت طلب و فقط به فكر منفعت هاي خودشون نيستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه من می دونم توی میخوای بهمون حمله کنی:19:نقل قول:
ای بابا منکه گفتم ریسورس نمیخوام بهتونم که نمیتونم حمله کنم ماشالا همتون كه تو btw بزرگ شدین
پوينتت چقدره ؟نقل قول:
توي چي چي بزرگ شديم ؟!نقل قول:
دلت ميخواد نيروهامو ببيني ؟!نقل قول:
گلابی تو 5 برابر من نیرو داری میخوای ورک شاپ هم داشته باشی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون بالايي !نقل قول:
جواب اینو توی تریبال دادم