قبلا از لقمان گرفته بودن و تخلیه کردن از فن آوا ندیدم کسی داشته باشه سامی میگه اگه از سایت fanava.com ثبت نام کنی همون فن آوا ثبت نام میشینقل قول:
Printable View
قبلا از لقمان گرفته بودن و تخلیه کردن از فن آوا ندیدم کسی داشته باشه سامی میگه اگه از سایت fanava.com ثبت نام کنی همون فن آوا ثبت نام میشینقل قول:
نه هنوز سرعتم 70 سرویسم دو مگه نمیدونم چه مرگشونه به خدا دیشب 1.30 تو نوبت بودم از 17 شدم 12 حوصلم سر رفت قطع کردم بعد میگن همون ساعت زنگ بزن شکایت کردم میگن مشکل پهنای باند داریم تو مرکزتون بهشون میگم پس چرا تو روز 400 سرعتمه ....:n28:نقل قول:
پارس آنلاین رو یه سرویس دهنده اینترنت 24 ساعته حساب نکن مثل تایم اداری میمونه :n08:نقل قول:
حضوری برو اونجا جدی و عصبانی و تا درستش نکردن ولشون نکن پهنای باندت که 9مگه مشکلی نداری فقط باید از تو برنامه سرعت شبانتو ببرن بالا اینا فیلمشونه که میگن نمیدونیم چرا اینجوریه و مرکز مخابراتی شلوغه و....نقل قول:
کدوم نمایندگیش ثبت نام کردی؟
واقعا فقط بلدن دروغ بگن من فردا میرم دعواشون میکنم و اگه مشکلم درست نشد سر ماه تخلبه میکنم خاک بر سرانقل قول:
فرشاد های وب نامحدوداش سرعت اسمیه!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
کیانپارس ثبت نام کردمنقل قول:
داداش اینا خط رو 1 به 20 میبندن بعد میگن پهنای باند نداریمنقل قول:
خوب اگه ندارید پس چرا دارید هنوز ثبت نام میکنید لامصب ها ؟!!!!
شما یکم بدشانس هستی .....
من شبی حدود 3.7 دانلود میکنم اول سرعت 150 هست ولی 4 به بعد میشه 350
از یکی از رفیقام پرسیم میگفت متفاوته مثلا میبینی یه شب سه گیگ دانلود میکنی یه شب 4.5 گیگ
ولی از هرکی پرسیدم وضعیتش مثل شما نبوده ( شاید پرتت مشکل داره :n13: )
اگه من جات بودم حتما شکایت میکردم روزی 20 بار زنگ میزدم
سروش اگه بهت گفته چند وقت دیگه با سیترا میتونی تمدید کنی احتمالا اکسین میخواد جمع کنه و پورتاشو بده به ضحی مثل چند سال پیش که اوآسیس این کارو کرد
صبح بخیر :) این مخابرات مارو دیوانه کرده به خدا :)))نقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk