کش مرورگرو کلن پاک کردم بازم همین مدلیه دوستان کسی میدونه کمک کنه یا مشکل از خود مخابرات و سایته هآن؟؟نقل قول:
Printable View
کش مرورگرو کلن پاک کردم بازم همین مدلیه دوستان کسی میدونه کمک کنه یا مشکل از خود مخابرات و سایته هآن؟؟نقل قول:
برای منم مشکل داره.سرعت اینترنت خیلی اومده پایین تقریبا غیر قابل استفادست.نقل قول:
من دیروز سرعت نتم افتضاح بود ولی امروز باز بهتر شد
دیـروز هوا ابری بود . واسه همین سرعت ها کم بود .نقل قول:
الانم که باز داره بارون میاد . الاناست که همینم قطع بشه .
امروز عصر که مشهد رعد و برق بود نتم همش قطع و وصل میشد:n13:
من تقریبا سرعت اینترنتم ٢۵۶ کیلوبایته!
ولی اینترانت روی ١ مگابایت
نقل قول:
مال منم از صب تا الان انقدرکه قطعو وصل شده که اصن بیچارم کرده چرا هوا ابری میشه مخابرات میرینه رو خودش:n04:
من اصلا قطعی ندارم ولی سرعت سایت های داخلی فوق العاده بالا و سایت های خارجی پایین ترین حد ممکنه.
سلام. من مشهدم . سمت سیدرضی. از کدوم شرکت بگیرم بهتر باشه؟ دانلود شبانه رایگان هم واسم مهمه
سلام دوستان
سرعت بازه رایگان امروز دوباره افتضاح شده بود...
این مورد که گلدنت و عوامل 2020 میگن که واسه فیبر نوری ها بیشتر از 2 مگ نمیشه خط رو بست-با توجه به اون کیفیتی که فیبر نوری داره و راحت میشه تا 15 مگ هم بست-،ولی واسه مسی ها رو بیشتر از اون میبندن به نظر بنده فقط یه دلیل میتونه داشته باشه و اون برمیگرده به عوضی بودن مخابرات اینجا که چون میدونه فیبر در انحصار خودشه و ما فیبر نوری ها نمیتونیم از جای دیگه سرویس بگیریم،این سیاست رو در مورد ما فیبری ها اعمال میکنه و پهنای باند بیشتری برای سرویس هامون در نظر نمیگیره...
از نظر خودشون:همین که هست.مبخوای بخواه،نمیخوای باز هم مجبوری بخوای!!
(چون اگه بحث کمبود پهنای باند بود،قاعدتا مسی ها هم با توجه به سرویسشون پهنای باندشون باید مثل فیبری ها باشه...)