آخه تو جواب قبلیات و تو آخر همین جوابات،فهمیدم که مادرت رو خیلی بیشتر دوست داری! (حرف تو دهنت می زارم!)نقل قول:
مگه من گفتم کار بدیه؟ داشتم باهاشون همدردی می کردم،100 % شغل شریفیه...نقل قول:
به رفتگرها خسته نباشید میگی؟ دلت واسشون نمی سوزه؟ شب و روز باید بیان آشغال هایی که ما می ریزیم رو جارو کنن که محیط آلوده نباشه...نگی حقوقشون رو می گیرن،وظیفشونه ؟
نه بهشون سلام نمیکنم ، ولی دلم خیلی واسشون میسوزه ! راستش بیچاره ها خیلی عذاب میکشن ، فکرشو بکن .... حس خیلی بدیه ! ولی خب کار خدا که عیب نیست از راه حلال دارن خرج زن و بچه اشونو در میارن ! بهتر از اینه که از دیوار مردم برن بالا ! موافقی ؟
نمی خوام ناشکری کنم،چون خودم می خوام و میام و فقط هم به خاطر بچه های گلی مثل شماهاست،ولی تو می خوای یه سر بیا انجمن درخواست موسیقی! می فهمی خستگی چیه! :31:نقل قول:
چرا میای پیسی ورلد؟ خسته نشدی؟
داداش ما به پی سی اعتیاد پیدا کردیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، نه خسته نمیشم مگه اینجا اومدن خستگی هم داره ؟؟
من به شخصه،آرزوی همکار شدن ندارم (حالا کی نظر تو رو خواست؟ صندلی داغ یکی دیگس!) تنها چیزی که از عزیزان مدیر می خوام این قابلیت لینک مستقیم دادنه! چیز زیادیه؟!نقل قول:
دوست داری همکار یا مدیر انجمن بشی؟ اگه بشی چه کارایی می کنی که تا حالا مدیرای قبلی نکردن؟
نه هیچ علاقه ای به مدیر شدن یا همکاری ندارم ! تا حالا هم دربارش فکر نکردم تا ببینم چه مشکلات و نیازهایی هست که باید جبران بشه !
چرا سرطان؟ :2:نقل قول:
خدا اون روز رو واست نیاره...ولی اگه قرار باشه بین این مرض های لاعلاج یکی رو بگیری،کدوم رو انتخاب می کنی؟
سرطان !
اینو باهات هستم شدید...:40:نقل قول:
بعد تا میتونم فریدون فروغی گوش میدم (اینو برا شوخی گفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
////////////////////////////////////////
بازم سوال:
1-در مورد اون شغل شریف رفتگری...اگه پدرت یه رفتگر بود،چه احساسی داشتی؟ پیش دوستات احساس حقارت می کردی؟ بهشون می گفتی که پدرم چی کارس؟ می دونی که اگه بدونن ممکنه مسخرت کنن...
فقط جوابت رو وقتی بده که یه لحظه خودت رو گزاشتی جای اون بچه...چون تو موقعیتش قرار نگرفتی،خیلی سخته جوابش...
2-نظرت در مورد این دو بیتی! چیه؟
"عشق یه چیزی مث کشک و دوغه
تموم زندگی پر از دروغه
هیچ کسی هیچ کسی رو دوست نداره
دوستت دارم عاشقتم شعاره"
3-چرا خدا انسان رو آفرید؟ مگه آخرش دوباره نمی خواد برمون گردونه پیش خودش؟
4-فلسفه آفرینش سوسک چیه؟ این که این همه رو می ترسونه چرا به وجود اومد؟ یعنی وظیفش ترسوندن آدماس؟ :31:
5-آدم ها واسه چی آدامس می جون؟ (غیر از خوشبویی دهان)
6-الان داری چی گوش میدی؟ (اگه چیزی گوش نمیدی،اخرین آهنگی که گوش دادی رو بنویس)
7-پیراهن مردونه می پوشی؟ چرا خیلی از زنا پیرهن مردونه می پوشن؟ این به دلیل اون حسه نیست که برخی دخترا دوست دارن پسر باشن (الان اسمش یادم نیست) ؟
8-آخرین کتابی که خوندی؟ (غیر درسی) به ما هم پیشنهادش می کنی؟ اگه نمی کنی،پس چه کتابی بوده که واست جذاب نبوده؟ چون اگه جذاب بود که به ما هم پیشنهاد می دادی بخونیم! حتما" به دردمون نمی خورده! شاید کتاب آشپزی بوده! [اون رو که حتما" باید بخونیم] خب پس حتما" دوران بارداری در یک نگاه بوده :31: (ببخشید،شوخی بود،به دل نگیری:11:) به نظرت من دیوونه شدم؟ خودم میگم،خودم جواب میدم!
9-اینترنتت دایل آپه؟ به فکر adsl نیفتادی هنوز؟ (اگه یه وقت به سرت زد،برو انجمن --- ريا،سینا یه مقاله نوشته،اگه بخونیش بی خیال Adsl میشی و میری کارت --- می خری!)
10-دوست داشتی از این شاسقین ها داشتی؟ اسمشو عوض نمی کردی؟
ببخشید بعضی سوالام از ادب خارج شد...
بازم میام:11:
یه پیشنهاد،اگه آهنگ Sea Shore از گروه 0111 رو گوش ندادی،پیشنهاد می کنم حتما" دانلودش کنی:
کد:http://www.4shared.com/file/23892645/79f6fa3b/0111_-_Sea_Shore__wwwIRONIIR_.html?s=1