به قول یکی از بچه ها این کار رو کرده تا همه دانلود کنن بعد بریم ترافیک بخریم:27::27::27:نقل قول:
دیگه والا نمیدونم چرا باز گزاشته
ولی خیلی خوبه
پول کمتر سرعت بیشتر:10::8::8:
Printable View
به قول یکی از بچه ها این کار رو کرده تا همه دانلود کنن بعد بریم ترافیک بخریم:27::27::27:نقل قول:
دیگه والا نمیدونم چرا باز گزاشته
ولی خیلی خوبه
پول کمتر سرعت بیشتر:10::8::8:
سلامنقل قول:
البته مودم من هم tplink بود که ساپورت نمی کنند!
اما این به این معنی نیست که مودم دیگه کارایی نداره.
سعی کن با یوزر نیم و پسوردی که دارید خودتون اقدام به نصب مودمتون کنید.
عجیبه مودم من TPLINK هستش و خود شاتل داده....نقل قول:
دوستان من الان یک سری تست انجام دادم
downstream من 610 هست
و برای فایل های زیر 6 مگ سرعت دان ثابت 60 تا 62 هست
ولی بیشتر از 6 مگ مثلا 10 مگ که باشه تا 6 مگش ثابت هست و بعد دوباره اون نوسان بین 48 تا 60 شروع میشه
کسی میدونه مشکل از چی میتونه باشه ؟
نقل قول:نقل قول:شما هر مودم adsl با هر مارکی داشته باشی جواب میده و کارت راه میفته و اینکه میگن ساپورت میکنن به خاطر اینه که تنظیمات همه مودم ها را بلد نیستن و خرید مودم از خود شرکت و داشتن اپدیت فریمور!نقل قول:
ولی توصیه میکنم اگه مودم میخواید بخرید مودمی بخرید که خودشان میگن ساپورت میکنیم تا گیر ندن و برای فریمور و...
من خودم fiber home an1020-01t دارم و مشکلی نیست!
به به جناب ashkan_mc...نقل قول:
البته با افزایش مشترکین به نفع ما مشترکین نیست!
اگه منظورت اینه که داون استریمی که توی صفحه روتر مودم نوشته تغیر میکنه این غیر عادی هست و باید همیشه ثابت باشه. تماس بگیر درستش کنن!نقل قول:
اگه فقط از لینک بعضی از سایتها هست سروری که اون فایل داخلش اپلود شده قوی نیست...نقل قول:
اگه همه لینکها میتونه از ترافیک مرکز مخابراتتون باشه یا نویز باشه و...!
بستگی به شهرت و اون نمایندگی داره شاید یک جا به صورت اصطلاحا غیر مجاز کار کنه!:31::27: از نمایندگی شهرتون بپرس!نقل قول:
اگه توی اون ماه بیشتر از 12 گیگ مصرف کردید و هزینه ترافیک اضافی توی فاکتور دوره بعد حساب نشده احتمالا مشکلی نداره اینجوری! برای اینکه مطمئن بشی زنگ بزن بپرس!نقل قول:
سر ساعت 1 رایگان حساب میکنه! شما ساعت 1 دو سه دقیقه دانلود کن و دیسکانکت کن و بعد که کانکت کردی برو نگاه کن متوجه میشی چون در اون حالت یک مقدار دیرتر نمایش میده!نقل قول:
سرعتت از 128 به 512 تغییر میکنه و ترافیک همون ترافیک قبلی هست! مگر اینکه بگی دوره جدید شروع بشه اونوقت ترافیک جدید میشه!نقل قول:
اره گفتم که داره اب بندی میشه!:31::27:نقل قول:
خوب پینگی که اون میگره سروش حتما فرق داشته با اون یکی یا به خاطر اینترنت ایران هست که متغییر هست کیفیتش ...
بد نیست!خوبه!
من از دیروز adsl وصل نمیشد شاتل گفت از طرف مخابرات و همه مشکل داره اینترنتشون !
امروز هم وصل نمیشد چت آـنلاین با کارشناس گفت مشکل مودم و ایناست بعد فهمیدم مشکل ماله شبکه ی LAN بوده که disconnect بوده و متوجه نشده بودم ولی تعجبم از اینه که دیروز گفت از طرف مخابرات قطعه و معلوم نیست کی وصل بشه !
یعنی شما هم قطع بود اینترنتتون؟
آخه خیلی جالبه من می توانم مودم را نصب کنم و با تمام مشخصاتم .
ولی تنها مشکل این است که اگذر من بگیرم و سپس ساپورت نکند بی چاره می شوم .
فکر کنم کم کم دارم به خنصی می خورم و مجبورم رو آسیاتک بمونم و کل کل کنم .
اگر می توانید من را در این تاپیک همراهی کنید .
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=357448
نه بابانقل قول:
اگه توی اون ماه بیشتر از 12 گیگ مصرف کردید و هزینه ترافیک اضافی توی فاکتور دوره بعد حساب نشده احتمالا مشکلی نداره اینجوری! برای اینکه مطمئن بشی زنگ بزن بپرس!
چرا زنگ بزنم خودمو لو بدم:دی
یوهو دیدی گیر دادن
من الان به طور قطع طی دورم بالای 12 گیگ ترافیک مصرفی روزانم(به جز رایگانا بوده)که 3گیگش مربوط به قبل از ریست شدن ترافیکاست
خوبه،پس معلوم شد نمیتونن مچمو بگیرن:دی
مگر اینکه یوهو فاکتور جدید برام صادر بکنن که بعید میدونم چون سیستمشون نشون میده من 9گیگ دانلود دارم