مي دونم تاپيك جداگانه داره ولي لطف كنيد قيمتش رو با اين گارانتي ها بهم بگين ممنون ميشم.نقل قول:
مي دونم تاپيك جداگانه داره ولي لطف كنيد قيمتش رو با اين گارانتي ها بهم بگين ممنون ميشم.نقل قول:
شما چطوري ليست رايانه همراه رو ديديد و پيدا نكرديد ؟ قيمتش 1.330 ميليون هست با گارانتي رايانه همراهنقل قول:
گارانتي Persian Plaza هم هست 1.340 ميليون هست
مرسي و تشكر بسيار pami wega عزيز. :11:نقل قول:
اينقدر دنبال مدلهاي مختلف بودم كه ديگه كلهم قاطي كردم...
بازم ممنون.
سلام
برای بازی کدام سیستم را بخرم؟
msi gt640
asus lamborgini
acear farari
dell alienware
یا سیستم دیگری راهنمایی کنید
در ضمن تمام سیستم های فوق را از آلمان می خوام بخرم اگه در ایران هست راهنمایی کنیید
سلام
برای بازی کدام سیستم را بخرم؟
msi gt640
asus lamborgini
acear farari
dell alienware
یا سیستم دیگری راهنمایی کنید
در ضمن تمام سیستم های فوق را از آلمان می خوام بخرم اگه در ایران هست راهنمایی کنیید
فراموش کردم بگم cpu cor i7 باشه بهتره
نقل قول:
کیفیت تصویر سری CW نیز خوبه.
led بودن صفحه نمایش بیشتر برای صفحه نمایش های کوچک مزیت هست.چون هم باعث سبک تر شدن و باریک تر شدن دستگاه می شود و هم باعث توزیع مناسب نور دستگاه میشود.
رزولیشن بیشتر برای کار های گرافیکی ، عکس و فیلم و ......از این قبیل موارد مهم هست و هر چه بیشتر باشد ، لذت تماشا بیشتر میشود.
برای صفحه نمایش های زیر 15 اینچ رزولیشن استاندارد ، همان رزولیشن مدل CW هست.
کیفیت تصویر مدل CW را تا به حال از نزدیک ندیدم اما یادم نمیاد سونی تا کنون صفحه نمایش بی کیفیتی داده باشه.
مطمئنا از کیفیتش راضی خواهید بود.
من خودم بیشتر از همه از صفحه نمایش FW و Studio xps 16 و همچنین macbookpro 15 خوشم میاد و اینها
نوت بوک هایی هستند که زیاد با آنها کار کردم.
سلام. به نظرتون این می ارزه 369 دلار کانادا؟ ال ای دی بک لایت داره که خیلی خوبه اما بقیه مشخصاتش بیشتر به نت بوک میبره. من کار زیادی با لپتاپ ندارم و بیشتر برای وبگردی و ورد میخوام.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
AMD Athlon 64 Processor TF-20
2GB
160GB (5400RPM)
نقل قول:
asus lamborgini که عتیقست و بسیار بسیار گران قیمت هست و اصلا قیمتش با مدل های دیگری که گذاشتین قابل مقایسه نیست.
alienware هم برای بازیست اما دو ضعف دارد ، یکی وزن بسیار زیاد و دیگری قیمت بسیار زیاد.
MSI و ACER هم که ارزان قیمت و نوت بوک گیم متوسط و معمولی هستند.
مانيتور PC من samsung bf 1740 با رزوليشن1024*1280 هست ميخاستم بدونم من كه ميخام CW بگيرم و رزوليشنش تقريبه نزديك به همين مانيتور خودمه كيفيتشون يكيه؟پس contrast اينا چيه تكليفش؟اصلا يه جايي نيست مشخصات كامل صفحه نمايش Vaio رو بده؟مثل نسبت contrast?حداكثر تعداد رنگ؟روشنايي؟مگه اينا مهم نيستن و فقط رزوليشن مهمه؟
سلام
لطفا راهنماییم کنید
واسم مدلی رو معرفی کنید که:
سبک باشه یعنی وزنش واسم خیلی مهمه حتی 12 13 اینچ باشه بهتر
باتریش عمرش بالا باشه 6 ساعت به بالا واسم نگه داره
ممنونم