.
. یک بار که چه عرض کنم! چندین بار هر گزینه ایی هم بود چک کردم... فرقی نکرد!!
. در ضمن چند ماه هم هست اگه بطور مثال 8 آبان سرویس رو بخوام برای یک ماه تمدید کنم انتها رو بجای 8 آذر میزنه 30 آذر!!!
. البته پولشم حساب می کنه !!
.
Printable View
.
. یک بار که چه عرض کنم! چندین بار هر گزینه ایی هم بود چک کردم... فرقی نکرد!!
. در ضمن چند ماه هم هست اگه بطور مثال 8 آبان سرویس رو بخوام برای یک ماه تمدید کنم انتها رو بجای 8 آذر میزنه 30 آذر!!!
. البته پولشم حساب می کنه !!
.
هر سرویسی میشه برداشت اما من به غیر از 128 با حجم 8 گیگ و 128 و 256 نامحدود من به کسی چیزی پیشنهاد نمیدم.
چون 128 و 256 و.... در روز با هم هیچ فرقی نمیکند شب اطلاع کامل ندارم.
با تشکر.
هادی[/QUOTE]
عذر میخوام,درست متوجه نشدم.اگه 128 با 256 فرقی نداره چه فایده ای داره این کار؟
خواب خوب رفتی جلو فقط یادت باشه اگر 128 نامحدود داری می خوای حجمی بگیری نسبت به روزی گزشته از حجم کم میکنن برای مشال شما 128 نامحدود داری می خوای الان 128 5 گیگ بگیری و 20 روز از 128 نامحدود مونده ما به تفاوت را پرداخت کنی نسبت به 20 روز از 128 5 گیگ کم میکنن که چیزی که باقی میمونه 3 گیگ است.نقل قول:
حالا این صفحه شما نیاز به یک کارت عضو شتاب دارید که کد خرید اینترنتی را داشته باشید که ندارید باید به عابر بانک کارت مراجعه کنید برای مثال اگر کارت ملت است به عابر بانک ملت مراجعه کنید قسمت تغیر رمز تغییر رمز اینترنتی رمز دلخواه خودتان را بدید.
cvv2 یک کد 3 یا 4 رقمی است که رو یا پشت کارت نوشته که در بیشتر کارت ها پشت است تاریخ انقضا هم روی کارت نوشته شماره کارت هم که روی کارت نوشته اطلاعات را وارد وپرداخت بزنید.
با تشکر.
هادی
---------- Post added at 12:10 AM ---------- Previous post was at 12:08 AM ----------
برای شما پیغام خصوصی ارسال میکنم.نقل قول:
ممنون دوست عزیز...فقط 2 تا پست بالا رو شاید ندیده باشی یه نگاهی بندازنقل قول:
tnx
نقل قول:
عذر میخوام,درست متوجه نشدم.اگه 128 با 256 فرقی نداره چه فایده ای داره این کار؟[/QUOTE]
این رو باید به کسای تازه کار که میان اندیشه بگید من که میدونم هیچ فرقی نمیکنه.
128 با حجم8 گیگ چون حجم بالا داره و سرعت عالی پیشنهاد میکنم.
128 و 256 نامحدود را به خاطر نداشتن محدودیتوقیمت عالی وسرعت نسبتا خوب در برابر سرعت پیشنهاد میدم.
با تشکر.
هادی
این رو باید به کسای تازه کار که میان اندیشه بگید من که میدونم هیچ فرقی نمیکنه.
128 با حجم8 گیگ چون حجم بالا داره و سرعت عالی پیشنهاد میکنم.
128 و 256 نامحدود را به خاطر نداشتن محدودیتوقیمت عالی وسرعت نسبتا خوب در برابر سرعت پیشنهاد میدم.
با تشکر.
هادی[/QUOTE]
مرسی بابت راهنماییت:10:در یک کلام,آقا جون واسه منی که همیشه سرویس 128 سه گیگ بر میدارم,از نظر سرعت میصرفه این کارو بکنمو 256 دو گیگ بردارم؟
مرسی بابت راهنماییت:10:در یک کلام,آقا جون واسه منی که همیشه سرویس 128 سه گیگ بر میدارم,از نظر سرعت میصرفه این کارو بکنمو 256 دو گیگ بردارم؟[/QUOTE]نقل قول:
خیر عزیز.
اگر می خوای دانلود کنی برو 128 با حجم 8 بردار .
از نظر سرعت این سرویس ها هیچ فرقی باهم در سرویس های محدود نمیکنه.
اگر هم بگین 128 و 256 چرا فرق نمیکنه میگن تصمیم مدیریت است و ما داریم به مشتری ها سرعت بیشتر میدیم.
با تشکر.
هادی
الان سرعت من 128 نامحدود نزدیک 30 هست اگه 256 برم فردا تمدید کنم هم یعنی همینه سرعتم؟؟؟
256 نامحدود چقدر میشه هزینش؟
بعدش اگه بگیرم و بعد چندروز ناراضی باشم و بخوام برگردم به 128 نامحدود میشه؟؟پول رو برمیگردونن؟؟
128 نامحدود سرعت 30 است.نقل قول:
256 نامحدود سرعت 50 تا 55.
محدود هم 128و256و... سرعت 130 تا 135
کل روش تغییر سرویس این است که شما می توانید فقط یک سرویس گران تر از سرویسی که دارید استفاده میکنید بگیرید.
برای مثال شما 256 نامحدود 30000 تومانی بگیرید نمیتونید بعد بیاید رو 128 نامحدود 16000 تومانی.
فقط میتونید یه سرویس گران تر از 30000 تومانی بگیرید.
با تشکر.
هادی
سلامنقل قول:
بدون داشتن هيچ مدركي ميشه 512 هم گرفت.خيالت جمع.از اون خانما پرسيدم كه تو شعبه نامجو هستند
هادي جان سلام
اين قيمتايي كه واسه مودمت زدي رو از فارام پرسيدم ميگفت نمايندگيشيم و ارزون ميديم.هركدومشونو 5 هزار تومن گرون تر از قيمت بازار(قيمت شما) مي گفتند!!!!!!!!:2: