والا چی بگم . اگه پس میگیره پس بدهنقل قول:
فریمورت باید 5.5 gen d2 باشه .نقل قول:
سلام
آقا من بازی little big planet رو روی پی اس پی می ریزم
ارور80020148 می ده اشکال از کجاست
فریمور 5.00 m33-4
والا چی بگم . اگه پس میگیره پس بدهنقل قول:
فریمورت باید 5.5 gen d2 باشه .نقل قول:
سلام
آقا من بازی little big planet رو روی پی اس پی می ریزم
ارور80020148 می ده اشکال از کجاست
فریمور 5.00 m33-4
نقل قول:
فریمور منم دقیقا مثل تو بودهمین امروز فریمورمو آپدیت کردم به 5.50 gen-d2 درست شد
بازی های جدیدم کشید
سلام
من psp 3000 دارم ، مي خواستم ببينم با پچ كردن و آموزش هايي كه تو همين فروم دادين ميشه بازيهاي جديد رو اجرا كرد؟
1- با کابل usb می ریزمنقل قول:
2-به عقب کیس وصل میکنم
3- بله امتحان کردم
من فکر می کردم همه پی اس پی های 3000 این شکلین.نگو فقط واسه منه بدبخت این اتفاق میوفته:19:
اگه ممکنه چند تا مغازه فروشنده بازی های psp معرفی کنید مرسی
کجا مسکونی؟نقل قول:
اگه تهرانی که پاساژ لباف چنتا که هیچی 1000 تا هم مغازه پیدا میکنی
مگه بویز تیم برای PSP هم بازی تولید می کنه ؟؟؟ :19:نقل قول:
توی ایران به جای اینکه شرکت های درست و حسابی بازی تولید کنند ( یعنی دزدی کنند . ) شرکت های مسخره ای مثل بویز تیم جلو اومدن ( Damn )
سلام. خوبید همگی ؟ من خیلی وقته نیومدم اینجا و الان اطلاعاتم در حد غارنشین ها هست! به من بگید psp go چنده حدوداً؟
بازی های psp های قبلی رو چه جوری می شه روش اجرا کرد و آیا تاچ اسکرین هست ؟ در مقایسه با 3000 ارزش خریدن داره ؟
ممنوووووووووون
__________________________________________________ ____
شیشه پنجره را باران شست ...
سلامنقل قول:
کسي اينجا کلا دوست نداره جابه منو بده نه؟
شايد چون پستام کمه؟
اقا خواهشا يکي جواب بده
سلام.ممون مرسی.نقل قول:
از 280 پیدا میشه تا 320 بستگی به شهر و انصاف فروشنده داره.
بازی های قبلی روش اجرا میشه اما باید بازی ارجینال تهیه کنی.چون هنوز کپی خور نشده و نمیشه بازی های کپی را روش اجرا کرد.
خیر تاچ اسکرین نیست.
به نظر من تا وقتی کپی خور نشود ارزش خرید ندارد.
سلام دوست عزیز.نقل قول:
نه اصلا اینطور نیست.بچه های p30world بدون در نظر گرفتن پست ها و .... جواب هم دیگه را میدهند.
اگه جواب سوالت دیر شده به خاططر این هست که شما عضو جدید هستی و پست هات را باید مدیران تایید کنند تا به نمایش عمومی در بیاد.برای همین ممکنه دوستان پست شما را نمینند و ازش رد بشوند.
اما جواب سوالت.
بله با همه آموزش های اینجا میتونی بازی ها را اجرا کنی.
همین جا از همه دوستانی که داخل پرفایلم و پیغام خصوصی سوالاتی کردند و من جوابی بهشون ندادم عذر خواهی میکنم.امیدوارم از دستم ناراحت نشده باشند.:11: