نقل قول:نقل قول:مبارکت باشه من یه سوال داشتم مدل الیت 3 چراغه میشه یا نه:40:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:مبارکت باشه من یه سوال داشتم مدل الیت 3 چراغه میشه یا نه:40:نقل قول:
من حالا زیاد سر در نمیارم اما یه مغازهدار میگه که من فرمور بازیو مثلا اگر کنسولت اپدیت فرمور ان قدیمی باشه بازی assassins creed 2 اجرا نمیشه دیگه درست اما اون میگه که من بازیو دستکاری میکنم و کاری میکنم که بازی جدید روی کنسول با اپدیت قدیمی اجرا میشه میگه که تضمینی هم هست حالا نمیدونم دروغ میگه یا نه.نقل قول:
ه ه ه ه ه !!نقل قول:
زحمت کشید.
خیلی ها این کارو میکنن.
عزیزم اون بابا که فکر میکنه خدا شده قفل بازی رو تغییر میده.WAVE 4 رو میکنه WAVE 3
برو بهش بگو با این بازی ها که روش معجزه میکنه تو LIVE هم تضمین میده:31:
احتمال سه چراغ شدن در این کنسول با امدن مادر بورد های جاسپر یسیار بسیار کم و یه جورایی روبه صفر هست.نقل قول:
من که فقط می خوام افلاین بازی کنم پس برا من که خوب میشه.نقل قول:
پس من اگه xbox بگیرم لازم ندازم که کنسول رو بیرون بدم اپ کنن خودم کل کاراش رو خونه میتونم انجام بدم.
راستی این LT چی هست ربتی به اپدیت کنسول داره یا نه؟
در ضمن درایوی که می خواد dvd بازیو بخونه هم نیاز به اپدیت داره یا نه چجوریه؟
حجم دیسک 2 فورزا دقیقا چقدره؟
شما چه انلان بخواین بازی کنید چه افلاین باید درایو دستگاهتون را اپدیت کنید که این نوع اپدیت درایو اسمش LT هست پس شما زمانی که کنسول میخواین بخرید باید این اپدیت درایو از طریق فروشنده روش انجام شده باشه وگرنه اگه بخواین خودتون اونو انجام بدین کار سخت و خطرناکیه. دلیل انجام این اپدیت هم اجرای بازیهایی هست که دارای قفل WAVE 4, 5, 6 ... هستندنقل قول:
1.7 گیگ هستنقل قول:
پس اگه این ویو رو دست کاری کنی در بازی نیاز به اپدیت درایو نیست نه؟نقل قول:
بله اگه دست کاری کنن مشکلی نیست اما معلوم نیست که بتونن همه نوع WAVE را دستکاری کنننقل قول:
فورزا 3كه دو ديسك هست بازيش چطوري بايد اجراش كرد
يعني چي كار بايد بكنيم
آخه نميشه كه دو تاديسك رو با هم بزاريم