میتونید وضعیت اقت و خیز نت ایران رو از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بررسی کنید
Printable View
میتونید وضعیت اقت و خیز نت ایران رو از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بررسی کنید
سلام دوستان اصلا هیچ وی پی انی برام وصل نمیشه خیلی افتضاح شده نه تو ویندوز نه اندروید هیچی کار نمیکنه بنظرتون چی کنم؟ از سرعت شاتل راضی هستما اما این بسته شدن کل وی پی انا اعصابمو بهم ریخته
از منم چندروزه زدن ر...دن تو اینترنت.شاتل کاسه از آش داغتر شده تمام پورت و پراکسی هایی که رو همه isp ها بازه را زده بسته.حتی اینستاگرام هم درست کار نمیکنه.خاک بر سر شاتل کنن که من الان با اینترنت سیمکارتم هیچ مشکلی ندارم ولی با adsl خونه که باید بسیار باثبات تر از اینترنت همراه باشه غیر از سایتهای داخلی هیچ کار دیگه ای نمیتونم بکنم
دوستان من با شاتل تماس گرفتم در مورد محدود کردن فیل تر شکن ها و پرو#کسی ها گفتم قبول کرد گفت شاتل فیلت رینگ و شدیدتر از بقیه شرکتها اجرا میکنه منم درخواست فسخ قرارداد دادم
چرا نتو اینطوری کرده شاتل؟ قیمتش از همه شرکتا بالاتره اینم از وضعیتش.
به جز این
من از هایوب اومدم شاتل
هایوب که داشتم راحت سرعتمو رو ۱۶ بسته بودن و خطم میکشید با snr 8 ولی به هیچ عنوان مشکلی نبود.
شاتل که گرفتم به هیچ عنوان ۱۶ جواب نمیده و max رو توی مودم ۱۴ مگ زده.
snr روی ۸ مگ الان شده ۱۴ ( میدونید که هرچی سرعتو بالاتر ببندن snr افت میکنه )
مگه snr به isp هم ربط داره؟
به مخابرات ربط داره وقتی قطع و وصل می کنن نوسان پیدا می کنه .نقل قول:
من چند وقت پیش خطم قطع شده بود چون قبلا سابقه نداشت اولش فک کردم به خاطر مشکل فنیه بعدش قهمیدم به خاطر عدم پرداخت به موقع هست ، بعد تلفنی قبصو پرداخت کردم نیم ساعت بعدش که خط وصل شد کشش خطم از 22 پرید رو 24500!
نقل قول:
با شاتل صحبت کنید ببینید دستی میتونند depth پروفایل interleaved رو برای شما افزایش بدن؟ پینگتون بدتر میشه ولی کشش خط بالا تر میره.
از های وب چرا خارج شدین مشکل خاصی داره؟ چون اولین جایگزینم بود برای انتقال.نقل قول:
شاتل پورتها رو محدود کرده قبلا پورت 8 مگ سرعت یه مگ رو میداد الان به زور به 800 کیلو میرسه.
اقا مال من هنوز ترافیک open vpn بلاکه ، الان وصل شدم به سرورهای نورد وی پی ان چیزی رد نمیشه ...
دیده بان دارم .
سرعتش افتضاح شده بود. با خط ۱۶ مگ از سرور داخلی با دانلود منیجر ۵۰۰ کیلوبایت سرعتش بود. البته اوایل اینطوری نبود.
مرکز به مرکز فرق داره ممکنه جای دیگه اینطوری نباشه.