دوست عزیز میخوای بیا منو بزن ؟ :دینقل قول:
میخواستم به شما بگم ازتون نقل و قول میگرفتم !
Printable View
دوست عزیز میخوای بیا منو بزن ؟ :دینقل قول:
میخواستم به شما بگم ازتون نقل و قول میگرفتم !
ممنونم از جوابتوننقل قول:
حیف شد واقعا فکرم رو مشغول کرده
سلام
دوستان دیجی کالا ایسه میاکی بلو رو میده ۱۳۸ البته ۷۵میل.به نظرتون مطمئنه خرید کنم؟مشخصاتشم که اشتباه زده. دیجی کالا تو عطر سابقه خوبی داره؟ اخه نظرات مردم یکم ادم رو به شک میندازه.
سلام خدمت دوستان
دیروز Aqva Amara رو تست کردم و همون لحظه حس کردم بوش برام چقدر آشناست تا شب که رفتم
و صفحه این عطر در f ragrantica رو خوندم،اکثرا به شباهت این عطر و هپی کلینیک اشاره کرده بودن:n02:
دو تا از تاپ نت هاشون هم یکی بود پرتقال ماندرین و نت های دریایی
جالب اینجاست که هر دوی این عطر ها حتی در این فصل هم موندگاری خوبی دارن
سلام دوست عزیز . جالبه این ادکلن قیمت 125 میلش از اون یکی سایت پایینتره .نقل قول:
من کنزولیوپار در حراجی ازشون گرفتم .همه چیز که نشون میده اصله .با سامانه اصالت تماس گرفتم کد 16 رقمی لیبل بهداشت رو دادم ومشخصات زیرو بهم داد :اسم ادکلن و تاریخ انقضا و اینکه ساخت فرانسه هست و از همه اینها مهم تر شرکت وارد کننده که بهینه سازان فرکیش هست .
میتونی قبل از خرید ازشون سوال کنی که لیبل بهداشت داره یا نه .البته نداشتن لیبل هم دلیل فیک بودن نیست .
این ارشاکو نماد اعتماد هم داره تو چند سایت خبری هم تبلیغ شده واسش.ایسه میاکی رو هم ۱۲۵میل.تقریبا ۵۰تومن ارزون تر میده از بقیه فروشگاههای معتبر.سفارش دادم ببینم چی میشه:n35:
جديدا
آمواج ژورني
مونت بلنك پرينسس
ديور اديكت پرفيوم
گرلن له پتيت رب نوير سبز
كريد هيماليا
به دستم رسيد از هركدوم ١٠ميل
در مورد كريد هيماليا بگم بنظرم عاليه اين عطر و در حد ماندگاريش پخشش خوبه بنظرم رايحه چهارفصلي داره و مشك خوبي توش كار شده رايحه صابوني مانندي داره كه خيلي ميپسندم اين يك عطر مردونه عاليست بدون شك
گرلن پيراهن سياه كوچولو در نسخه خنك شده ي خودش همچنان بيس رايحه ي عطر اصلي رو يدك ميكشه و نعناع هندي خيلي خوب حس ميشه تا قبل از اين برخوردي با عطري كه نت پسته داشته باشه نداشتم اما همچين چيزي رو در اين عطر هم حس نكردم اما ماندگاريش بنظرم خيلي خوب رسيد و يك نواوري در روايح خنكه زنونست اگرچه صدرصد نميشه گفت خيلي خنكه
مونت بلنك پرينسس عطري بسيار خوش قيمت رايحه ي تكراري اما باكيفيتي داره كه پخش و ماندگاريش راضي كننده بود و در حد خودش با رايحه مركباتي از نوع گرم! بنظرم عطر خوبيه در مجموع
و دبور اديكت با اينكه گفته ميشه نسبت به گذشته دچار تغيير فرمولاسيون شده اما همچنان از لحاظ پخش و ماندگاري به نسبت خيلي عطرا سرتر هست منتهي رايحش خيلي سنگين زنونه و كلاسيكه و بدرد مراسم و مجالس ميخوره بيشتر! و با وجود حضور گلها و وانيل من ازش رايحه ي غالب دارويي مانند نه چندان تلخ حس كردم
و آمواج ژورني كه بمن گفتن نسبت به بقيه مدلها احتماله پسندش بيشتره متاسفانه اصلا خوشم نيومد يك رايحه ي ميوه اي مانند گرم كه ته تهش ياد حشره كش ميفته ادم! واسه همينه كه ميگن خاصه...كلا از اين برندهاي عربي تهش هيچي در نمياد :دي
[emoji257]
Sent from my iPhone using Tapatalk
تق هرمس خریدم و ازش خیلی راضیم
قبلا خیلی باهاش برخورد داشتم ولی نمیدونستم تق هرمس ِ :n02:
سفارشم از ارشاکو رسید... به هیچ عنوان تایید نمیکنم
مشکلش چی بود. من امروز سفارش دادم :n28:نقل قول:
اصل نبود؟