-
.:. واحد جان .:.
سلام...سلام
سلام واحد عزیز، خوبی ؟
زهرا جون خیلی ممنون از جوابایی که دادی
خواهش میکنم ، ببخشید مزخرف بودن جوابام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
!
صندلی داغ چطوره؟ فکر کنم الان یه 38 درجه ای باشه! نیست؟
بدک نیس ، نه اشتباه گفتی ، چون نوک انگشتام از سرما سر شده ! نمیتونم تایپ کنم، هوای شمال خیلی سرد شده !
خوب با اجازه شما بریم سراغ سری جدید سوالات! (ای بابا فحشم نده این دفعه آسونتره ها... )
بریم خب ، فحش چیه .... فحش کاره بچه های بده
!
تو یکی از پست ها گفتی این دفعه ترازت 700تا اومده پایین و شده 6423! یعنی دفعه ی پیش 7123 تراز کل بود؟!؟ (من گریه میکنما! من ترازم 6100 بیشتر نیست! مگه میشه اینقدرم تراز آورد..؟ نا امید میشویــــــــم )
نه بابا تراز 7123 که خوب نیس ، دانش آموز ریاضی داریم تست رو درسته قورت میده با تراز 7800 به بالا
، منم به خاطر این ترازم بالا میاد که از رشته ریاضی رفتم تجربی ، ریاضی و فیزیکش برام خیلی راحته ! میانگین بچه های تجربی تو درس ریاضی 12 درصده ( البته به گفته دبیرمون ) ! درسای دیگه ام که حفظی هستن برام راحتن ! حافظه ی خوبی دارم برا حفظیجات ! واگرنه فک نکنم تو رشته ی ریاضی بتونم این رتبه و تراز رو بیارم ! کلا بچه های ریاضی تو رشته ی تجربی موفق ترن چون ریاضیشون تقویت شده!
) مادر رو در زیباترین جمله ای که میتونی تعریف کن! (جمله از خودت باشه لطفا
مادرا ، به ویژه مادرای ایرانی موجودات نازنینی هستن ، مثله خیلی دیگه از بچه های ایرانی به نظرم مادر شاهکار آفرینش بوده ! یه مادر خوب از صد تا استاد بهتره !
دوست داری معمولا چی هدیه بگیری؟
عروسک ، عطر و ادکلن و گل رز !
قو دوست داری یا عقاب؟ یکی رو انتخاب کن و دلیل بگو
قو ، چون هم خوشگلتره هم سفیده و رنگش نشانه ی بی غل و غش بودن و پاکی و سادگیشه ! ! ! !
نظرت در مورد روش تدریس ریاضی در مدارس چیه؟ راضی هستی؟
کلا با روش تدریس همه درسا مشکل دارم ، اصلا نظام آموزش ما مشکل داره
! میدونی دبیر نباید به این شیوه درس بده ! از پایه باید با دانش آموز کار کنن ، حالا چطوری : ببین باید به دانش آموز فرصت پیش خوانی بدن ، تو کلاس دبیر حل تمرین رو باید به عهده دانش آموز بزاره و خودش رفع اشکال کنه و نکات مهم درس رو بگه ، فکرشو بکن دبیر این هفته بدونه هیچ زمینه ی قبلی درس میده دانش آموزم کتابشو مینده تا هفته ی بعد که اونم اگه امتحانانی در کار باشه یه نگاه بهش میندازه تازه اونم اصلا بازدهی درستی نداره
!
کارتون نگاه میکنی؟ کارتون محبوبت در دوران کودکی چی بود؟
آره اصولا صبحهای جمعه رو تعطیل میکنم و فیتیله و عمو قناد رو نگاه میکنم ! اگه جمعه ها فیتیله رو نگاه نکنم روزم شب نمیشه ! کارتون محبوب دوران کودکیم دوقلوهای افسانه ای ، فوتبالیست ها ، زی زی گو لو ، حنا دختری در مزرعه ، بچه های کوهستان آلپ ، جودی آبوت ( بابا لنگ دراز ) !
عدد پی رو تا چند رقم حفظی؟ بنویس لطفا!
3/1415926535 تا ده رقم اعشار !
دوست داشتی آسمون قرمز بود, سبزه و برگ درختا آبی و دریاها و رودها سبز!؟
نه همین طوری قشنگتره ، مثلا آسمون جایی که هر آدمی خسته و دل شکسته اس بهش نگاه میکنه ، پس باید یه رنگ آرامش بخشی باشه مثه آّبی ، شاید اگه از اول این طوری نبود بهش عادت کرده بودیم و مشکلی نداشتیم !
با دین و زندگی چه میکنی؟ خوش میگذره؟ همه ی پدیده ها مال خدا هستند
با خود کتاب که مشکلات عدیده ای دارم ! ولی دبیرمون رو خیلی دوست داشتم ، چون با همه دبیرای معارف فرق داشت و فقط به عشق اون میرفتم سر کلاس ! البته الان یه مدتیه باهاش سر یه موضوع شخصی مشکل پیدا کردم و دوست دارم خفه اش کنم
!
به نظرت من دچار توهم فانتزی هستم؟ اعتماد بنفس کازبم چطور؟ خوبه یا بده؟
نه کی گفته شما دچار توهم فانتزی هستی ! هر کی گفته .....
! ( من میدونم با تو .... )
شرلوک هولمز باهوش تر بود یا پوآرو؟ چرا؟
هیچ کدوم ، من باهوش ترم
!
انیشتین خیلی چیزها مثل روش نامرئی کردن اجسام رو کشف کرده بود ولی هرگز فرمول ها و مشاهداتشو ثبت و اعلام نکرد! میدونی چرا؟
چطوری کشف کرده و اعلام نکرده که شما میدونی ؟؟؟نه دلیلشو نمیدونم !
اگه یه روز بیلیونر شدی (انشاالله) چی کار میکنی با پولت؟ چون هر چقدر هم که خرجش کنی تموم نمیشه
بعد این که خودمو مجهز کردم و به فک فامیل دادمو به فقرا کمک کردم ، میرم بالای سد منجیل وامیستم پرتشون میکنم تو سفید رود (راه حل خوبیه از شرشون خلاص شم ؟؟؟
) !
ارتفاع ماه از زمین درست برابره با ارتفاع قاره ی ..... از ..... تا ......! (کامل کن )
نمیدونم رفتم از چند نفر تقلب بگیرم اونام نمیدونستن
به نذرط موعلم اوول اپتدایی من چغدر رو املام کار کردح؟
اولش کف دستتو با خط کش زد ؛ بد پاهاتو با کمربندش شلاق زد ، یعد از تو کلاس اخراجت کرد ، یعد خانوادت رو احظار کرد ، بعد دید درست بشو نیستی گفت ول کن بیا سر کلاس بشین
!
اسم 3 تا از بهترین سایت هایی اینترنتی که خیلی به دردت خورده و ازش استفاده میکنی رو نام ببر؟
Manvatoo , p30 ، --------.!
زیاد آشنایی ندارم !
ایندفعه برای اینکه خستت نکنم و نفرینم نکنی تو عدد 17 تمومش میکنم! (توجه: 17 هم 7 دارد
خواهش میکنم اون دفعه هم باهات شوخی کردم ! آخه به من میاد گلی مثه تو رو نفرین کنم من به این خوبی ، مظلومی ، مهربونی ! ! ! !
شاد و پیروز باشی عزیزم
همچنین شما !
.شب خوش!
قربانت !
-
.:. کارین جان .:.
سلام زهرا خانوم
سلام کارین جونم !
خوبی؟ خوشی؟ خوش می گذره؟
قربونت بشم ، بد نیست !
.منو می شناسی؟
هی کمی تا اندکی ، به خاطر اون ماجرا آشنا شدم دیگه ..... ( شرمنده بازم )
نظرت درباره ی قانون کپی رایت چیه؟
خیلی خیلی کار بدیه ، به نظر من هیشکی نباید این کارو بکنه
.من اون ماجرا رو هنوز نگرفتما....کنکورت رو دادی بیا کامل برام توضیح بده روشن شم
بابا بی خیال ..چرا میخوای وارد بازیهای پیچیده شی .
رتبه ی 16000 تو کنکور یعنی؟
تو منطقه 3 که یعنی فاجعه !
اشکال داره خانومای محترم عکسشون رو بزارن تو نت آیا؟
شاید اشکالی نداشته باشه ، ولی من دوست ندارم به شخصه این کارو بکنم !
.نظرت درباره ی دانشگاه پیام نور؟
نظر خاصی ندارم ، ولی خودم دوست ندارم به هیچ عنوان برم پیام نور !
دوست پسر داری؟
نه قبلا هم گفتم از این کارا خوشم نمیاد ! در شان آدمای با خانواده نیس ! ! تازه من دوست دخترشو به زور پیدا میکنم !
جواب ابلهان خاموشیست یا سکوت علامته رضاست؟
جواب ابلهان خاموشی است !
.اگه بهت بگن از فردا هر جور دوست داری بگرد....چه جوری می گردی؟
معمولی و ساده ، از روسری خوشم نمیاد و دیگه سرم نمی زارم
، ولی با پوشیده نبودن لباسا موافق نیستم !
توی فروم با کیا بیشتر دوستی؟
واحد جان و پرنیان عزیز! دوستای زیادی هستن که بهشون ارادت دارم ولی با اینا صمیمی ترم !
فعلا همین
قربانت لطف کردی
فدای تو !
اگه عمری بود و حسی برای سوال پرسیدن حتما میام
لطف داری گلم !
مرسی که وقت می ذاری
خواهش میکنم ، وظیفه بود !
-
.:. بهروز جان .:.
سلام
سلام
اعتماد به نفست چقدره؟
در حد یه ابسیلونم نمیشه !
اگه كنكور قبول نشي چه ميكني؟
به مدد و لطف دکتر احمدی نژاد اونقد دانشگاه پیام نور و آزاد و غیر انتفاعی تو هر شهری زدن که دیگه راه برا همه بازه
! ولی اگه گیرم قبول نشم آموزشگاه نقاش میزنم !
-
:.. *Necromancer جان ..:
چی باعث شد تصمیم بگیری با دیپلم ریاضی کنکور تجربی بدی؟
میدونی از اولش خانوادم دوست داشتن من برم رشته تجربی ، ولی من گفتم مرغ یه پا داره حتما باید برم ریاضی ! ولی وقتی رشته های مهندسی ریاضی رو میدیدم اصلا از هیش کدومشون خوشم نمیومد ، در ضمن رشته های فنی مهندسی برا خانوما زیاد تو شهر خودشون زیاد کار پیدا نمیشه(یعنی اون رشته هایی که من دوست داشتم ) ، در صورتی که خانوما برا رفتن به شهرهای دیگه محدودیتای زیادی دارن ! در ضمن یه جورایی به نف خودم شد که ریاضیم نسبت به بچه های تجربی تقویت شده
از چند سالگی مویایل گرفتی؟
دوم دبیرستان بودم !
داستانهای تاپیک short stories رو از کجا آوردی؟
اوووووووووووه اون که واسه دوران ناصرالدین شاه قاجار بود (اون زمانی که تازه اومده بودم پی سی )
، از تو گوگل سرچ کردم !
آشپزی بلدی؟
نه متاسفانه، قبلا هم گفتم فقط تخم مرغ بلدم درس کنم ، اگه یه روز مامانم نباشه میرم خونه مادربزرگم ، اگه مادر بزرگم نباشه میرم خونه ی داییم خلاصه هیچ وقت به خودم زحمت یاد گرفتنو نمیدم !
نظرت درمورد آواتار نفر بالایی من؟
از زنای مو بور خوشم نمیاد
از کدوم معلمت بیشتر خوشت میاد و چرا؟
از دبیر زیست شناسیمون خیلی خوشم میاد ، واقعا دوستش دارم چون خیلی مهربونه ، از دبیر ادبیات پارسالمون چون واقعا یه دبیر ادبیات به تمام معناس و دبیری تو این زمینه واقعا برازنده اشه ! از دبیر شیمی کلاس کنکورمون چون خیلی شوخ و شاده با این که سنی ازش گذشته ، طوری با شوخی و کلک درس میده که تو ذهن ضعیف ترین دانش آموز هم فرو میکنه !
اسم همشو نو بگو
کیا دبیرام ، باشه
خانوما : آهکی ، موسوی ، غروی ، موحدی ، !
آقایون : قربانی(کنکور) ، مرادی(کنکور) ، دکتر ملکی (کنکور)، عشقی (کنکور ) ؛ حسنی ، پاک طینت ، اسدالله زاده !
تا حالا تجربه بختکو داشتی؟
نه چه جوریه این بختک ؟؟؟
منو میشناسی؟
نه متاسفانه ، فقط چند باری تو تاپیک صندلی داغ دیدمتون !
اگه عدد بودی دوس داشتی چند باشی؟ چرا؟؟؟
عدد 1 ، چون همه چیزای خوب یکی ان ، خدا یکیه ، ماه یکیه ، مادر یکیه ، پدر یکیه ، زمین یکیه ، خورشید یکیه .....
!
قانون ماند رو بلدی؟ اینرسی رو چطور؟
ماند رو نه تا حالا نخوندمش ، ولی اینرسی همون قانون لختی یا حفظ سرعت اجسام هستش دیگه !
فعلا همینا
ممنون از لطفی که کردی !
-
دوستای عزیزم ببخشید که دیر جوابتونو دادم ، به خاطر کابل برگردون مخابرات ؛ نت منطقه ی ما قطع بود ، همین الان درست شد ! در هر صورت بازم شرمنده ام ....
-
سلام
چرا وقتی به ارزومون میرسیم تازه می فهمیم که چقدر بی ارزش بوده ؟
-
سلام زهرا جان،من باز اومدم:
1-چرا بین پدر و مادرت، مادرت رو انتخاب کردی؟
2-زبان رو چه جوری یاد گرفتی؟ با کلاس زبان؟ اگه آره تو چه سطحی هستی؟
3-به رفتگرها خسته نباشید میگی؟ دلت واسشون نمی سوزه؟ شب و روز باید بیان آشغال هایی که ما می ریزیم رو جارو کنن که محیط آلوده نباشه...نگی حقوقشون رو می گیرن،وظیفشونه...
4-تا حالا عزیزت رو تو دریا از دست دادی؟ اگه یه روزی خدای نکرده این طور بشه،از دریا بدت نمیاد؟ بازم صداشو دوست داری؟ یا اون وقت دیگه پنبه می زاری تو گوشات تا صدای نحسشو نشنوی؟
5-نماز می خونی؟
6-گوشیت چیه؟
7-آنتی ویروس رو سیستمت هست؟ کدوم یکی؟ آپدیتش می کنی؟
8-چت می کنی؟ نظرت درباره روم گردی چیه؟
9-چرا میای پیسی ورلد؟ خسته نشدی؟
10-دوست داری همکار یا مدیر انجمن بشی؟ اگه بشی چه کارایی می کنی که تا حالا مدیرای قبلی نکردن؟
11-با هیش کدوم از اعضای پیسی از نزدیک (جدا از دنیای مجازی) آشنایی نداری؟ با کدوم؟
12-خدا اون روز رو واست نیاره...ولی اگه قرار باشه بین این مرض های لاعلاج یکی رو بگیری،کدوم رو انتخاب می کنی؟
13-اگه خدای نکرده ایدز بگیری،خودکشی می کنی؟ یا تا لحظه ی مرگت منتظر می مونی و عذاب می کشی؟
14-اگه بدونی تا 3 روز دیگه بیشتر زنده نیستی مهم ترین کارایی که می کنی (غیر از جمع کردن توشه آخرت!) چیه؟
15-چهارده معصوم رو میشناسی؟ بهشون اعتقاد داری؟ جواب هم ندادی مهم نیست،ولی کدوم یکیشون رو بیشتر دوست داری؟
بازم میام سراغت،فعلا" اینارو جواب بده
-
اوخ اوخ ، ببین یه 4 روز نبودم ، همه چی زیر و رو شده
1 سلام زهرا خانم !؟
2 کارت اینترنت چند ساعته می خری ؟ مزنه ؟
3 بلدی خیاطی کنی ؟ رو دستات بلدی راه بری ؟
4 فکر کن دانشگاه رشته مورد نظرت قبول میشی ، خوب این چه ربطی به من داره ؟
5 فکر کن ییهو صدای هواپیما بیاد که از رو سقف خونتون با ارتفاع کم رد میشه ، چند ثانیه بعد ، انفجار مهیب و همه چی مات و بعدش سیاه میشه ، وقتی به هوش میای تو بیمارستانی و سرت خیلی درد می کنه ، هر چی می کنی نمی تونی به سرت دست بزنی ، متوجه میشی ای دل غافل دستات از کتف هو تو تو . چه حسی داری ؟
6 حالا حست رو در مرحله قبلی ولش ، فضای دلهره و ترس ، همه خدمه بیمارستان در حال جنب وجوش ، هر گوشه یه زخمی افتاده ، صدای تیر اندازی های پی در پی ، از پنجره که بیرون رو نگاه می کنی ریسمان های گلوله رو تو دل شب میبینی که از ضد هوایی ها به سمت هواپیماها حواله میشه ، یه سرباز میاد تو بخش و داد می زنه : دارن می رسن ، ییهو پنجره بیمارستان می شکنه ، پرستار ها دراز می کشن رو زمین ، تا به خودت میای بوووووووووووومممم . یَک تا نارنجک مامانی زیر تختت عملیات ژانگولر میره ، تصویر مات میشه ، همه چی داره سیاه میشه ، فقط صدای قلبت رو میشنوی و بی هوشی ، وقتی دوباره به هوش میای میبینی تو بیمارستان صحرایی هستی ، می خوای از رو تخت بیای پایین که می خوری زمین و می فهمی پای راستت نیز هو تو تو ، چه حسی داری ؟
7 پلان بیمارستان صحرایی ، صدا ، آماده ، دوربین حرکت : _ رسیدن ، رسیدن . خانم دکتر جون قربانت برم دخترم کو ؟
_ مگه دادیش دست من که از من می خوایش ؟ برو پی کارت ، خودت که وضع این جا رو میبینی .
_ خانم دکتر آخه من تو این ...
_ برید بیرون ، هواپیماها ...
_ پوفففففف پوفففففففف پوفففففففففف
همه دارن چادر ها رو تخلیه می کنن ، دود از همه طرف داره از زیر چادر ها میاد تو ، چشم چشم رو نمیبینه ، ریه هات می سوزه و ...
وقتی به هوش میای می فهمی شیمایی شدی ، چه حسی میشی ؟
8 دیدی چه راحت میشه سرنوشت یک انسان در عرض یک روز تغییر کنه ؟ به نظرت این دنیای ما ارزش این همه جون کندن رو داره ؟
9 چرا من سوال کردنم این جوریه ، اصلا به نظرت این شیوه خوبه یا نه ؟
10 چرا من به جای درس خوندم می شینم و این اراجیف رو سر هم می کنم ؟
-
سلام
سلام
چرا وقتی به ارزومون میرسیم تازه می فهمیم که چقدر بی ارزش بوده ؟
میدونین به نظرم چون انسانها فهم و درکشون بیشتر از این نیست ، نمیگم همه آدما ولی شاید اکثرشون همین طورین ، متوجه نیستن برای چی به وجود اومدن ، به کجا اومدن و به کجا میخوان برن ، اونقدر برای رسیدن به آرزوهاشون ، تمایلات و خواسته های بی ارزششون به هر دری میزنن و حتی خدا رو فراموش میکنن و ایمانشونو هم میفروشند و بعد وقتی که بهش میرسن میبینن اونقدرا هم ارزش نداشته واسه خاطرش خیلی چیزای دیگه رو زیر پا بزارن ! به هم خیانت کنن و حتی وجود خودشونو فراموش کنن ولی بازم گوش شنوایی نیس ، از نو شروع میکنن و .... ( ببخشید اگه بی ربط شد ،زاویه دید من به این مساله این طوری بود )
-
..: کورش جان :..
سلام زهرا جان،من باز اومدم
سلام کورش عزیزم ، لطف کردی ...:
چرا بین پدر و مادرت، مادرت رو انتخاب کردی؟
من کجا بین پدر مادرم یکی رو انتخاب کردم ؟؟ چه جوری به این نتیجه رسیدی ؟ پدر مادر با هم خوبن ، بدون یکیشون همیشه یه خلایی تو زندگیت احساس میشه که هیچ چیز و هیچ کس نمیتونه این درد رو برات التیام ببخشه !
زبان رو چه جوری یاد گرفتی؟ با کلاس زبان؟ اگه آره تو چه سطحی هستی؟
زبان رو تو آموزشگاه زبان یاد گرفتم ، اوقند هم خبره نیستم ، تا R&R 6 خودندم ، ولی به خاطر کنکور دیگه ترم های بالاتر مثه FCE نرفتم ! راستی با متد شکوه !
به رفتگرها خسته نباشید میگی؟ دلت واسشون نمی سوزه؟ شب و روز باید بیان آشغال هایی که ما می ریزیم رو جارو کنن که محیط آلوده نباشه...نگی حقوقشون رو می گیرن،وظیفشونه ؟
نه بهشون سلام نمیکنم ، ولی دلم خیلی واسشون میسوزه ! راستش بیچاره ها خیلی عذاب میکشن ، فکرشو بکن .... حس خیلی بدیه ! ولی خب کار خدا که عیب نیست از راه حلال دارن خرج زن و بچه اشونو در میارن ! بهتر از اینه که از دیوار مردم برن بالا ! موافقی ؟
تا حالا عزیزت رو تو دریا از دست دادی؟ اگه یه روزی خدای نکرده این طور بشه،از دریا بدت نمیاد؟ بازم صداشو دوست داری؟ یا اون وقت دیگه پنبه می زاری تو گوشات تا صدای نحسشو نشنوی؟
نه همچین اتفاقی برام نیفتاده ، ولی اگه خدای نکرده همچین اتفاقی بیفته دریا مقصر نبوده ، سرنوشت باعث شده همچین اتفاق اسفناکی بیفته ، خواست خدا بوده و .... ! من خودم به خاطر مساله ای شبیه به این موضوع همچین احساسی رو داشتم ، ولی به مرور زمان فهمیدم باید منطقی بود ....
نماز می خونی؟
متاسفانه نه !
گوشیت چیه؟
3220 نوکیا
( عتیقه )
آنتی ویروس رو سیستمت هست؟ کدوم یکی؟ آپدیتش می کنی؟
بله ، نورتون هستش ، اگه حسش باشه آپدیتش میکنم !
چت می کنی؟ نظرت درباره روم گردی چیه؟
چت با دوستام آره (یشتراش بچه های پی سی هستن و یا هم کلاسیام که از هم جدا شدیم ) ولی از رفتم به چت روم خوشم نمیاد ، یه بار رفتم خورد تو ذوقم دیگه نممیرم !
چرا میای پیسی ورلد؟ خسته نشدی؟
داداش ما به پی سی اعتیاد پیدا کردیم
، نه خسته نمیشم مگه اینجا اومدن خستگی هم داره ؟؟
دوست داری همکار یا مدیر انجمن بشی؟ اگه بشی چه کارایی می کنی که تا حالا مدیرای قبلی نکردن؟
نه هیچ علاقه ای به مدیر شدن یا همکاری ندارم ! تا حالا هم دربارش فکر نکردم تا ببینم چه مشکلات و نیازهایی هست که باید جبران بشه !
با هیش کدوم از اعضای پیسی از نزدیک (جدا از دنیای مجازی) آشنایی نداری؟ با کدوم؟
بله با پرنیان و شهرزاد عزیز آشنا هستم ، یعنی همشهریمونن و یه مدرسه میریم !
خدا اون روز رو واست نیاره...ولی اگه قرار باشه بین این مرض های لاعلاج یکی رو بگیری،کدوم رو انتخاب می کنی؟
سرطان !
اگه خدای نکرده ایدز بگیری،خودکشی می کنی؟ یا تا لحظه ی مرگت منتظر می مونی و عذاب می کشی؟
تا لحظه ی مرگ منتظر میمونم ، چون خودکشی خودش یه گناه بزرگ به حساب میاد !
اگه بدونی تا 3 روز دیگه بیشتر زنده نیستی مهم ترین کارایی که می کنی (غیر از جمع کردن توشه آخرت!) چیه؟
به همه دوستان و عزیزانم سر میزنم ، برای آخرین بار با کسی که همیشه همدم تنهاییام بوده صحبت میکنم و خیلی چیزا رو بهش میگم ، اگه در آمدی از خودم داشتم به بچه های پرورشگاهی و سالمندان کمک میکنم و در آخر با مادرم خلوت میکنم .... ! بعد تا میتونم فریدون فروغی گوش میدم (اینو برا شوخی گفتم
)
15-چهارده معصوم رو میشناسی؟ بهشون اعتقاد داری؟ جواب هم ندادی مهم نیست،ولی کدوم یکیشون رو بیشتر دوست داری؟
بله مگه میشه نشناسم ! به همشون ایمان دارم و ارادت خاصی به امام حسین و امام رضا دارم !
بازم میام سراغت،فعلا" اینارو جواب بده
قربانت ، زحمت کشیدی !