نقل قول:
نه من سرعتم 680 کیلوبایته روزانه در صورتی که پهنای باندم روی 12 مگ بسته شده بخش فنی هم زنگ زدم الکی گفتن به خاطر شلوغی نت اینجوری شده خودشون گفتن سرعت حداقل باید 1.2 مگ باشه البته روزانه:n28:
Printable View
نقل قول:
نه من سرعتم 680 کیلوبایته روزانه در صورتی که پهنای باندم روی 12 مگ بسته شده بخش فنی هم زنگ زدم الکی گفتن به خاطر شلوغی نت اینجوری شده خودشون گفتن سرعت حداقل باید 1.2 مگ باشه البته روزانه:n28:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم 12 مگ ولی متاسفانه سرعت دانلودم کمه 680 کیلوبایته نمیدونم چرا:n14:
من نهایت سرعتی که میتونم بگیرم چنده ؟ ممنون میشم بگین
تست سرعت با وصل با وصل بودن تلفن و اسپلیتر در سر راهش
--------------
تست سرعت با وصل نبودن هیچ گونه تلفن و اسپلیتر پشت تلفن و مودم
متاسفانه وضعیت خطت خوب نیست و فاصله ت با مرکز مخابراتی خیلی زیاده. با این شرایط حداکثر میتونی 2 مگ بگیری ولی آپلودت نمیتونه بیشتر از 512 کیلو باشه وگرنه پرش لینک شدیدی خواهی داشت. بنظرم حتما از ورودی خط یه تست بگیر. احتمال اینکه مشکل داخلی باشه هست. اگر درست شد، یا سیم کشی داخلی رو عوض کن یا یه سیم مستقیم تا مودم بکش.نقل قول:
شما داداش برو تو speedtest.net یک تست بگیر اگر پهنای باندتو کمتر از 10 مگابایت نشون داد یعنی واضح دارن بهت کم فروشی میکنند و میتونی رسما ازشون شکایت کنی.شما نویزتم نسبت به پهنای باندت خیلی خوبه.اما سرعتی که میگی ماله سرویس 6 مگه.اگه اینطور باشه جواب تست باید بین 5 تا 5.5 دربیاد که یعنی بهت کم فروشی دارن میکنن.نقل قول:
با سلام به همه میخواستم ببینید این کیفیت خط برای سرویس های بالای 4 مگ مناسب هست یا خیر پیشاپیش تشکر میکنم
بله شما 12 مگ رو احتمال زیاد می تونید بگیرید با توجه به این که الان دیتا ریت 4 مگ دارید و اینه کیفیت خطتوننقل قول:
من تا چه سرعتی میتونم بگیرم ؟ الان 128 دارم .قطع و وصل هم زیاد میشه .چکار کنم کم بشه ؟
شما الان ریت خطت 4 مگ هست و کیفیت خطتتون پایینه به نظر من اگر خیلی قطع و وصل می شه بگو روی 2 مگ برات ست کنننقل قول:
سلام دوستان
برای اینکه بفهمم وضعیت خطم چجوریه باید از صفحه ی استاتوس مودم عکس بگیرم ؟...... همین عکس پایینه درسته ؟ :n13:
با این وضعیت بیشترین سرعتی که می تونم بگیرم چقدره ؟..... الان مخابرات دارم که سرعتم روی 4 مگ هست( با اسپید تست روی 4 مگ هست ) می خواستم 12 مگ صبانت بگیرم که پشتیبانی گفت شاید خط جواب نده به خاطر همین گفتم قبلش مطمعن بشم