الان درست شده . اما مجددا برگشت روی طرح قدیمیش . اگه کلا این مخابرات بیخیال پلوتون بشه خیلی خویه . کاش سایتشون رو عوض کنن . سایت پلوتون شدیدا مشکل حجم خوری داره .نقل قول:
Printable View
الان درست شده . اما مجددا برگشت روی طرح قدیمیش . اگه کلا این مخابرات بیخیال پلوتون بشه خیلی خویه . کاش سایتشون رو عوض کنن . سایت پلوتون شدیدا مشکل حجم خوری داره .نقل قول:
منم یک هفته است که می خوام ببینم چقدر دیگه حجم دارد، اما این سایت کوفتیشون یا باز نمیشه یا بعد از بازشدن یک پیام مسخره میده و میپره بیرون. والا این مخابرات شاهکار کرده با این سامانه سرویس دهیش. واقعا سرویس می کنه.نقل قول:
این سایت اینترنت مخابرات اصفهان را باید بهش جایزه بدن.
والا اگه یک بچه 8 ساله هم این سایتو درست کرده بود، بهتر از این پلوتون مزخرف می بود.
من نمیدونم آیا یک سایت درست و حسابی زدن برای جناب مخابرات اینقدر مشکله ؟؟؟!!!! الان شرکتهای دیگه حتی میزان حجم باقیمانده را بصورت پیامک هم میدن.
اینکه وقت ملت برای یک چک کردن حجم تلف بشه و اعصاب و روانت داغون، والا اینم حق الناسه.
توی گوگل هم که سرچ می کنم چندتا آدرس براش پیدا میشه و نمیدونم کدومش اصلیه مثلا:واقعا ... برسر مخابرات
آقا زنگ زدم پشتیبانی . گفتم چرا پلوتون خرابه . بدبخت پشتیبانش یه دختره ای بود . با غم و اندوه گفت نمیدونم .:n08:
بدبخت از بس زنگ زده بودن بهش خسته شده بود . گفتم اصلا بیخیال پلوتون بشین . عین بچه ها گفت باشه حتما . رسیدگی میکنیم .:n28::n28::n28: بچه ها نظرتون چیه من برم از صبانت یا آسیا تک اینترنت بگیرم . حداقل میدونم دیگه از دست پلوتون راحت میشم . قبلا یکسال مشترک صبانت بودم . دریغ از لحظه ای خراب شدن پنل کاربریش . خداوکیلی حتی یکبار هم خرابی پنل نداشت . قطعی هاش به ندرت و در حد 10 دقیقه . آقا ما که رفتیم صبانت . امروز فرداس که برم مخابرات واسه انصراف .
- - - Updated - - -
آقا زنگ زدم پشتیبانی . گفتم چرا پلوتون خرابه . بدبخت پشتیبانش یه دختره ای بود . با غم و اندوه گفت نمیدونم .:n08:
بدبخت از بس زنگ زده بودن بهش خسته شده بود . گفتم اصلا بیخیال پلوتون بشین . عین بچه ها گفت باشه حتما . رسیدگی میکنیم .:n28::n28::n28: بچه ها نظرتون چیه من برم از صبانت یا آسیا تک اینترنت بگیرم . حداقل میدونم دیگه از دست پلوتون راحت میشم . قبلا یکسال مشترک صبانت بودم . دریغ از لحظه ای خراب شدن پنل کاربریش . خداوکیلی حتی یکبار هم خرابی پنل نداشت . قطعی هاش به ندرت و در حد 10 دقیقه . آقا ما که رفتیم صبانت . امروز فرداس که برم مخابرات واسه انصراف .
من خودم قبلا صبانت بودم . حتی یکبار برای نمونه هم پنل کاربری خراب نشد !نقل قول:
معمولا همه شرکتها برای اینکه مصرف مشتری هاشون بیشتر شه و مشتری از سرعت هم راضی باشه، تعرفه های با سرعت 128 کیلوبیت را تا یک مگابیت و بیشتر باز میکنند. بنابراین اینکه فکر کنی 128 گرفتم تا 130 کیلو بایت جواب داد، پس 256 بیشتر است کاملا اشتباه است. چون احتمالا در یک سطح سرعت را باز گذاشتند. البته دقیقتر را باید از کسی که سرعت 256 داره بپرسی.نقل قول:
من هم از شاتل و صبانت داشتم، قطعی پنل یادم نمیاد. بعضی اوقات از عقل علمایی که توی مخابرات حکمفرمانی میکنند در تعجبم. آخه عزیز من مشتری برات مهم نیست، قبول باشه. ولی پنلت خراب باشه ملت نمیتونند طرحشون را تمدید یا گیگ بخرند ضررش به خودت میرسه.نقل قول:
در ضمن آدرس اصلی 217.219.5.9 است.
وقتی سرعت دانلود شما 130 کیلوبایت باشه یعنی اینکه پهنای باند رو برای شما تا 1 مگابیت باز گذاشتن . در واقع سرعت 128 به صورت اسمیه اما در واقع پهنای باند 1 مگابیته . اگه پهنای باند 128 واقعی بود اون موقع سرعت دانلود 30 الی 40 کیلوبایت بیشتر نبود . برای سرعت 256 هم پهنای باند رو تا 2 مگابیت باز میذارن . که سرعت دانلودی بین 230 الی 270 کیلوبایت بر ثانیه رو میده .نقل قول:
این آدرس روهم امتحان کردم بازم وارد نشد . چیزی که خیلی اعصاب خورد کنه اینکه چند دقیقه میره روی حالت قدیمی سایت و چند دقیقه مجددا بر میگرده روی حالت جدیدش . اصلا هم که وارد نمیشه . واقعا نمیدونم تصمیم مخابرات چیه در مورد پلوتون . هیچ شرکتی در این حد به شعور مشتری هاش توهین نمیکنه .نقل قول:
از دیروز تا حالا می خوام تمدید اعتبار کنم پدرم در اومد همش میگه امکان برقراری ارتباط وجود ندارد یا اصن به درگاه بانک وصل نمیشه .. امروز شانسی بعد چندین بار تلاش تونستم طرحمو تمدید کنم !
واقعا نمیدونم کی این سامانه رو طراحی کرده .. واقعا باید تاسف خورد به حال مخابرات یک استان ! که توانایی طراحی یه سامانه ی درست و حسابی رو نداره !
الان می خوام حجمم رو چک کنم میپره بیرون از سایتش...