کاکا در کنفرانس خبری برنابئو: قیمت من عادلانه است
کاکا هرگز روز سی ام ژوئن سال 2009 را فراموش نخواهد کرد،روزی که برای اولین بار پیراهن تیم مادریدی را برتن کرده و اولین کنفرانس مطبوعاتی اش در ورزشگاه برنابئو را برگزارکرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل: ستاره برزیلی برای اولین بار در سانتیاگو برنابئو حاضر شد و اولین کنفرانس خبری اش را دراین ورزشگاه برگزار نمود. کاکا برای اولین بار در پیراهن تیم مادریدی با خبرنگاران مصاحبه کرد: زمانی که دیدی حدود 50000 نفر برای استقبال از تو آمده اند، احساس غرور کردی یا احساس مسئولیت در قبال آنها؟
حس غرور فراوانی داشتم. احساس بسیار عجیبی و مسئولیتی بسیار بزرگ، ولی حس مسئولیتم کاملا مثبت بود. همه اینها برای من به منزله یک انگیزه بزرگ برای رسیدن به این باشگاه و کسب قهرمانی های متعدد است
روند مذاکرات با گالیانی چطور پیش رفت؟
درماه ژانویه سران میلان برای اولین بار دربهای خروج را به روی من باز کردند. در آن زمان هواداران احساساتی میلان با احساسات زیبایشان با من رفتار می کردند و حس کردم که زمان مناسبی برای جدایی از باشگاه نیست.پس از آن دریافتم که بحران مالی بزرگی در دنیا به وجود آمده و در پایان فصل تماسهای متعددی داشتم که حاکی از پیشنهادات مختلفی بود.من تصمیمم را صادقانه بیان کردم و اعلام کردم که اگر روزی از میلان جدا شوم، خواسته ام این است که در تیم مادریدی بازی کنم.
روز سی ام ژوئن را چطور توصیف می کنی؟
هرگز چنین مراسم معارفه ای را در زندگی ام ندیده بودم. این مراسم بیشتر شبیه مراسم معارفه رونالدینیو در میلان بود که سال گذشته برگزار شد.دیروز، روزی فراموش نشدنی و تاریخی برای من بود.
چرا تیم مادریدی را انتخاب کردی؟
رئال تمام نکات جذاب برای یک فوتبالیست را در اختیار دارد. در ترکیب تیم ملی برزیل ، با هم تیمی هایی که در رئال بازی کرده بودند، صحبت می کردم و همه آنها از رختکن تیم مادریدی تعریف می کردند.
فلورنتینو به تو گفت که هم تیمی هایی در حد و اندازه های کریس رونالدو خواهی داشت؟
فلورنتینو به من زنگ زد و پروژه ای که در ذهن داشت را بیان نمود ولی هرگز اسم از کسی نبرد و فکر کردم که او فرد ایده آلی برای پیاده سازی این پروژه است. پرس رئیس باشگاهی پیروز است. فکر کردم که می تواند این برنامه ها را به خوبی پیاده کند و آن را با خریداری بازیکنی مثل کریس ثابت نمود. عضویت در چنین تیمی باعث افتخار است. بازی در کنار بازیکنان بزرگ، نه تنها کریس رونالدو، بلکه در کنار رائول، کاسیاس، گوتی و هلندی های باشگاه رئال افتخار بزرگی است.
با پیگرینی صحبت کرده ای؟
هنوز نه. ولی هیچ مشکلی بین ما نخواهد بود.
در مقابل پیشنهاد آنچلوتی و چلسی چه گفتی؟
صادقانه از تمام تلاشهایی که برای من انجام داده است تشکر کردم ولی به او گفتم که هدف من پیوستن به رئال مادرید است.
ممکن است ژابی آلونسو، ویا یا ریبری نیز به تیم مادریدی اضافه شوند.در این رابطه چه نظری داری؟
با ژابی آلونسو در دو فینال لیگ قهرمانان اروپا بازی کرده ام. او بازیکنی فوق العاده است و اگر به رئال بیاید، از او استقبال خواهیم کرد.ویا هم ثابت کرده که توانایی های خارق العاده ای دارد.
فکر می کنی که ارزش واقعی 67.2 میلیون یورویی که برایت پرداخت شده است را داری؟
من کارشناس نیستم که بتوانم قیمت بازار نقل وانتقالات را محاسبه کنم ولی به نظرم عادلانه می آید.