:دييييييييييييييييييييييی
یه مدت خیلی طولانی بازی نمیکردم اینبار دیگه میخوام مثل آدم بازی کنم و پیشرفت کنم
Printable View
:دييييييييييييييييييييييی
یه مدت خیلی طولانی بازی نمیکردم اینبار دیگه میخوام مثل آدم بازی کنم و پیشرفت کنم
لووول با خط آخر خيلي حال كردم :31:نقل قول:
پسر بيا تفنني بكش حال ميده ها ! براي رفع خستگي ذهني خيلي خوبه !!
ممد حالا تو جدا میخوای منو نوبل کنی؟:27:
lol بحث خائن اومد وسط الان همه میریزن دعوا میشه :27:
Unfortunately من نمیتونم ساعت 6 و هماهنگ وارد شم چون جایی دعوت هستم :5: So من زودتر وارد میشم با کاراکتر HolyPrince و در منطقه ذکر شده مستقر میشم .
eJoker (293|608) K62
? wazzup guys :31:
خب توی فروم بازی همه این مسئولیت رو به هم پاس میدادن، من گاوطلبانه:31: اومدم انجامش بدم:
اسم ترایب Genius هست. کسایی که میخوان بیان هنوز هم دیر نشده:27: بیایید جنوب غربی
ما توی K52 و K62 هستیم
ممد در فاصله 4 ساعتی من قرار داره و king snar هم یک ساعت و نیم :دی
خوشبختانه مشکل ساپورت ندارم ! ولی توی نوبل کردن فکر نکنم به تفاهم برسیم :27:
همديگرو نوبل ميكنيم :دي
صبح بیدار شدم نفر آخر ترایب بودم الان شدم نفر اول ترایب :18: اونجا کسی زندست ؟ :دی
تریبال وارز برا من بالا نمیاد
نقل قول:
Network Error (tcp_error)
A communication error occurred: "" The Web Server may be down, too busy, or experiencing other problems preventing it from responding to requests. You may wish to try again at a later time.
For assistance, contact your network support team.
مشکل چیه؟
من مشکلی ندارم
خب الآن من چکار کنم:19:
با هیچ مرورگری بالا نمیاد
براي من كاملا سالمه ...
علي چقدر پوينت بالا ميبري ها ! يكم نيرو بساز !
من همه جا گفتم 10 تا حرفه اي هستيم ...
دستت درد نکنه ! اینقدرام نوب نیستم دیگه ! در حال حاضر 80 تا sp دارم ...
جدا ؟ من 150 تا :دي
علي منظورم اين نبود كه نوبي جيگر ... چرا به دل گرفتي، منظورم اين بود كه يكم رو نيرو بيشتر كار كني بهتره
از ریپورت هایی که میذاری فروم تابلوئه کلی نیرو داری :دی
میخواستم سریعتر axe رو ریسرچ کنم واسه همین ساختمون میساختم . ریسورس هم به اندازه کافی رسید ولی زدم sp بسازه ... فقط چون تو گفتی :دی
بالاخره تونستم بیام ولی کلی ضرر کردم تو این مدت:41:
به نظرتون رنك يك كانتينتمون رو كلير كنم ؟ :پي
سلام
خوب هستین؟
حیف که نت ندارم وگرنه میمودم منم.. خیلی دلم تنگ شده برا نوبل شدن : دی
میگم هنوز ترایبتون پا بر جاست؟ : دی
70 تا axe و 130 تا sp ساختم ... نبوووددد.... :27:
تبرزن و نيزه دار هاتو با هم جمع كن ميشه تازه تعداد نيزه دار هاي من ! :27:نقل قول:
lool تو داری axe رو با sp مقایسه میکنی ؟! :31:
ریسورس اون 70 تا تبرزن + ریسرچی که خورده و قدرتشون اندازه کل sp هایی هستش که الان داری :27:
بیا واست یه کلاس آموزشی بذارم :21:
به نظر من که باید سریعا برید ال سی بسازید این چیزا که شما دارید به درد نمی خوره!!!!
من نميام كلاست تو خطرناكي :31:نقل قول:
سلام . چه عجب ما تو رو دیدیم :20:نقل قول:
ممد به ما میگه برین نیرو بسازین و فعلا چیزی ریسرچ نکنین بعد خودش میره دنیال اسکات و ال سی ! فکر کنم الان هم ریسرچ کرده باشه :41:
می خوای من واست کلاس بذارم :31:نقل قول:
بـــیـــــــــــــــــا ... :21:نقل قول:
من که میام اینجا اما کسی نیست وقتی من میامنقل قول:
حتی خبر نداشتم شما ها تو بازی میرید وگرنه منم با شما میومدم
الان از شما خیلی دورم :41:
---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------
راستی 210 تا دیگه پست بدیم میرسیم به یه پست رند به یاد قدیما
حیف شد ... :41:نقل قول:
خب من الان 180 تا نيزه دار و 80 تا تبرزن دارم ! فقط خدا ميدونه اين محدوديت 5 روزه تموم بشه چه خون هايي كه ريخته نميشه ! :27: الان هم اسكات دارم خواستي كسي رو اسكات كني به من بسپار فعلا تو كانتينت ما هيچكي اسكات نداره :21: ( همينجا از مرتضي به خاطر آموزشش تشكر ميكنم، عجب آموزشش جواب داد روم :31: )نقل قول:
يكي از يكي خطرناك تر ! :31:نقل قول:
من كه توي پروفايلت كامنت هم گذاشتم مهرداد ...نقل قول:
الان پیغامتو دیدم :31:نقل قول:
اخه من به اون پیغام ها توجهی ندارم
اما عیبی نداره اگه زنده موندید تو این ورلد تا چند ماه دیگه من همسایتون میشم:31:
راستی سریع ال سی رو هم بزن که عقب نیفتی !!! لعنتی من اهن کم اوردم :41:
اکانت اضافه اون دورو بر خودتون ندارید ؟؟ اخه من تو ثبت نامم هم سوتی دادم و فهمیدم تو اسمم یه e کم گذاشتم خیلی سوتی بدی هست حیف
اما موقعیت اکانتم توپه
ممد رو از نوب بودن در اوردیم نوبت چاقال رسیده :D عزیز برادر ریس بالا بردن کار استباهی هست.
------------------------------------------------------------
من امروز 3/4 روز بیرون بودم و فارم نتونستم بکنم :-s ولی خب تا الان 330 تا نیزه دار و 50 تا اکسه و 10 تا ال سی و 5 تا اسکات دارم
نبود :D ؟
يه اكانت هست ولي اسمش هست محمود احـــمدي نژاد :27::27:نقل قول:
عمويي تو مولتي بازي ميكني يا شبا نميخوابي يا شيفتي كار ميكني ؟ :31:نقل قول:
آخه من دقیقا به جز اون ساختمونها و ریسرچ هایی که ال سی رو باز میکنه چیز دیگه ای نساختم (+یه چند لول timber camp) حالا پوینت من از شما زیادتره . موندم پس شما چطوری ال سی ساختین ... ؟!
به سختی :Dنقل قول:
من اصلا ریس اپ نکردم. (فقط یه بار تامبر اپ کردم که اونم از رو اشتباه بود) بقیش یا فارم بوده یا بارام یا ایمیتی یا اچ کیو
الان شد 20 تا السی درلتون بسوزه :دی
راستی محمد دلم گرفته. الان هر چی دوربرمو نیگاه می کنم یه مشت افراد خودخواه، مغرور ، احمق ، نوب و عقده ای هستن که ادعاشون *** خر رو پاره کرده :41::41::41::41: (البته دور از جون شما و چاقال و .......)
دلم برا قدیما تنگ شده. بچه های بامرامی داشت پی سی. :((
راستی یه سر صفحه 2400 رو بخون. اند فانه. جنبه رو از بلستر یاد بگیر p:
ریس بالا بردن اشتباه نیست بستگی به نحوه بازی دارهنقل قول:
مثلا من نمیتونم خیلی انلاین باشم و فارم کنم مجبورم ریس رو بالا ببرم
البته واضحه نیروهام هم از شما خیلی بیشتره :27:
اون اکانت باشه واسه خودتنقل قول:
حالا میگه ال سی ساخته تو خیلی توجه نکن :31:نقل قول:
البته دور از جون من هم:20:نقل قول:
اون قدیما هم ادم های تخ.. زیاد بود اما با حظور بچه های باحالی مثل من :31: و مصی و کمال و صفا و ... به چشم نمیومدن
راستی یه پیشنهاد دارم بهتره الان بی خیال ترایب شید بزید تو یه ترایب دیگه !! یکی 2 ماه دیگه ترایب بزنید
ترايب به اين باحالي ... تازه داره پا ميگيره !نقل قول:
راستی یه پیشنهاد دارم بهتره الان بی خیال ترایب شید بزید تو یه ترایب دیگه !! یکی 2 ماه دیگه ترایب بزنید
الان 50 تا ال سی دارم با 330 تا اسپیر که باهاشون فارم می کنم . باور ندارید سیترم شید :3::3:
نقل قول:50 تا اکسه جا انداختی :دینقل قول: