عزیز شما طرح جدید سفارش بده جایگزین طرح زرین میشه منم فعلا در حال حاظر طرح زرین دارم و گذاشتم کارای مشکل خطم برطرف بشه که حدود فردا پس فردا حله بعدا طرحمو عوض کنم :n10:نقل قول:
Printable View
عزیز شما طرح جدید سفارش بده جایگزین طرح زرین میشه منم فعلا در حال حاظر طرح زرین دارم و گذاشتم کارای مشکل خطم برطرف بشه که حدود فردا پس فردا حله بعدا طرحمو عوض کنم :n10:نقل قول:
این مشکل هیچ ارتباطی با مخابرات ندارد ، پریز تلفن شما یا دو شاخه تبدیل سیم تلفن شما محافظ ضد شوک دارد برای همین فقط اوقاتی که با تلفن صحبت می کنید اجازه میدهد که مودم ADSL وصل شود
یک سیم تلفن مجزا برای مودم ADSL بکشید تا مشکل حل بشود
محتوای مخفی: پست 8718106
اهان دوشاخه تلفن ما روش زده ضدبرقنقل قول:
باید اینا عوضش کنم؟ یکی باید بخرم ضدبرق نباشه درسته؟ اخه مخابرات زنگ زد چیزی درباره این موضوع نگفت
- - - Updated - - -
اهان دوشاخه تلفن ما روش زده ضدبرقنقل قول:
باید اینا عوضش کنم؟ یکی باید بخرم ضدبرق نباشه درسته؟ اخه مخابرات زنگ زد چیزی درباره این موضوع نگفت
دقیقاًً همین کار را باید بکنید
نقل قول:
من طرح اعتباری حرفه ای ها شباهنگ رو خریدم ولی تو پنلم که می رم طرح زرین فعال هست ولی اون طرح که خریدم فعال نیست روی وصل سرویس هم که میزنم پیغام موفقیت آمیز رو میگه ولی باز هم زرین فعاله مشکل از چیه؟؟
تماس بگیر پشتیبانی بگو فعالش کنیدنقل قول:
احتمالا باید بری مخابرات با کارت ملی اونجا برات فعالش میکنن من اینجوری بود
خیلی این مخابرات افتضاح هست برای ی طرح فعال کردن می گه باید بری مخابرات این چه وضعشه دیگه، این فیبر نوری هم که تو انحصار خودشون گرفتن نمیزارن هیچ شرکت دیگه ای خدمات ارائه بده
خب این چه وضعشه؟؟؟؟؟؟
باز پلوتون بسته شد چرا نمیزاره شاز کنیم کسی این مشلو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امکان ارتباط با پایگاه داده نیست. لطفا در زمان دیگری اقدام به ورود به سامانه کنید
آره از دیروز تا حالا مجددا پلوتون خراب شده . دو سه روز بود که درست شده بود اما دوباره خراب شد . اینا کلا انگار حالشون خوب نیست . چند روز رفته بود رو سیستم جدید و سایت پلوتون کاملا عوض شده بود . بعد از سه روز خرابی و قطعی دوباره برگشت روی همون طرح قدیمی . که از دو روز پیش مجددا قطع شد . الان ساعت 1 شبه و مجددا سایت رفته روی طرح جدید . اما متاسفانه همچنان قطعه و وارد نمیشه . منکه از بس زنگ زدم خسته شدم . زنگ بزنید و اعتراض کنید . اینا دیگه شورشو در اوردن .نقل قول:
آشغال ترین پنل همین پلوتو هست که حاضرن هفت روز هفته قطع باشه اما پنل جدید نخرن!